Nem kell odavágni az első körben - ha észnél vagy, a pályán sokkal inkább biztonságban van a motorod (és Te is) mint bármelyik közúti kanyargásnál.
Én csak örültem volna pályázáskor, ha mondjuk Zx6 van alattam arra a 2x20 percre és nem ZZR.
( Más kérdés, hogy ahogyan én motorozom, ahhoz elképzelhetetlen egy ilyen sportgép, hosszú távra )
Pályára gyakorlatilag alkalmatlan. Ez max. Kunmadarasra jó, egy kis tuninggal az Old kategóriába dragra.
Ezzel a futóművel valószínüleg csak szenvednél még egy HRing méretű helyen is, kissebb pályákon meg pláne.
Egyébként a gumija 140-es, épp most hoztam ugyanilyenre egy Kendát, olyat mint az enyém is.
Ha mindenképp olcsó pályaélményre vágysz, akkor - kis szerencsével - találsz 4-500 között Duke640-et, vagy egy crossmotort 250 körül, és ahhoz 100 környékén egy Supermoto szettet. Fel egy slick gumit rájuk, és azzal bátran alázhatsz olyan 6kilósokat a kanyarban, mint az enyém is - hiába alig fele erős gép lesz.
hi ...
lenne egy öreg Yamaha fz 750-es papírok nélkül ....olyan 170-200 péééz körül...érdemes lehet ezt megvenni pályázni ?
gumik elég szarok , meg nagyon virslinek is találtam a hátsót (130-as asszem )
de viszont a többi része jó ....idomok hegesztve , csak festeni kell ....
mentem a motorral ... nagyon mérges és nincs is használva már évek óta ...nameg nem is sajnálja az ember ha odacsapja
csak azért kérdem tőletek , mert többen is pályáztok , így több a tapasztalat
Én eddig elégedett voltam - 14 volt a fesz.szabályzó a 400-ashoz, és a lábtartó+gyújtáskapcsoló párost is azt hiszem 30 alatt kaptam meg.
Akkor körbekérdezve ők voltak a legolcsóbbak.
A MotAMot Kék túrára szeretnék menni. Felvonulás lesz B.p - Gyöngyös - Kékestető útvonalon.
Fent szbrot állítanak az elhunyt motorosok emlékére. Ha szabad leszek, elmegyek rá mindenképpen.
Hétvégére nem akarjuk magunkat aktivizálni valami kis túrára? Már lehetne menni olyanokra mint tavasszal, mert nem rohad ránk a ruha a kánikulában. Olvastam valamiféle "kék" túráról, ami most lesz szombaton. Kutya, te erről tudsz valamit? Meg Duß is említett a Misinél valami szlovákiai ottalvós túrát.
Kéne már valahova menni...
Normál utcai használatra, amit írtál bőven elég az 1590.- / L áron a 10w-40-es Silkolene.
A szűrő annyi, amennyit Jaku-nak is írtam rá ( olyan 5-6000 a levegő és olajszűrő együtt, ha visszakeresel tegnap írtam a pontos összeget.) Megrendeljem Neked is őket ?
Féktárcsám nincs hátra - azt Racsiban nézd meg, náluk jó áron szokott lenni a cucc ZiZikhez.
Akkor te most milyen olajat ajánlasz nekem a kis "zizibe".
Mivel dolgozni járok vele ráadásul, autopályán meg szoktam tekergetni a bajuszát.
Mennyi lenne a vége 4l olaj+levegő+olajszűrő.
Esetlek hátsó féktárcsád?
köszi
de nekem nem csak 2* 20 percre kell ...
ha csak tehetem , akkor ezzel megyek mindenhová .....