6000, illetve szezononként. Cserélj olajszürőt is, nem tétel. meg az olajcsere sem egy nagy mutatvány
Amugy az olaj fogyás inkább a moci állapotától függ sztem
15W50es van most veszprémben, az jó lenne nekem?(emberünk aszonta csendesebb lenne tőle a blokk is, meg a váltó) 2800ft/ liter áron, illetve a molnak valami uj olaja 2700ért.
Amugy nemnagyon találok neten olyan helyet ahol lenne fusch, a honlapukon nennagyon van infó, de még keresgélek
Nekem a Catrol "1"-es számú van benne. Nincs vele semmi bajom, tök jó, és nem is eszi a motor, úgy hogy faxa.
Aprópó. Hány km. egy normális olajcsere ciklus?
1, Kioldod felül, alul, és a himbában alul-elöl a három csavart.
2, A rögzítő gyűrűket felül elfordítod ellentétesen ( lehet h meg kell ütni ha rég nem lett szétszedve, sima balmenetes )
3, Az alsóval befeszíted a rugót ( akár teljesen is betekerheted ) le egészen a menet aljáig, a felsővel pedig lekontrázod.
4, Alul a kézzel fordítható tárcsát 3-as, legerősebb állásba tekered - ezzel a csillapítás fog nőni
5, A zsírzógombbal bezsírzod a rugóstagot
6, A 3 csavarral visszarakod.
Kb. fele annyi idő megcsinálni, mint itt leírni de fél collos crova, és közepes hosszabbító kell hozzá, hogy a vázon keresztül be tudj nyúlni a felső csavarhoz.
Azt írtad , hogy a neten használtan 10-13-körül mozogMondjuk , ennek Én nem néztem utánna... )...és ha a legolcsóbbhoz közeli ajánlatot teszek , akkor kártyástól , cd-stől, headset-estől az enyém ...
nos a 8 péz az a a legolcsóbbhoz közeli ? Csak kérdezem ....
várom a csomagot ..