Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

demen dement ...

várom a csomagot ..
az jó Nekem ...
6000, illetve szezononként. Cserélj olajszürőt is, nem tétel. meg az olajcsere sem egy nagy mutatvány
Amugy az olaj fogyás inkább a moci állapotától függ sztem
600as manualja szerint:
15W50es van most veszprémben, az jó lenne nekem?(emberünk aszonta csendesebb lenne tőle a blokk is, meg a váltó) 2800ft/ liter áron, illetve a molnak valami uj olaja 2700ért.
Amugy nemnagyon találok neten olyan helyet ahol lenne fusch, a honlapukon nennagyon van infó, de még keresgélek
Nekem a Catrol "1"-es számú van benne. Nincs vele semmi bajom, tök jó, és nem is eszi a motor, úgy hogy faxa.
Aprópó. Hány km. egy normális olajcsere ciklus?
Igen ez az. Nem jött Tőled levél erre a címre.
ELVILEG egyezik a 400-600.

A 90-93 és a 93-tól gép GYAKORLATILAG egyezik.
Igen, postai rózsaszín csekken.
Fuchs Silolene. Magasan a legjobb - ebbe a fajta blokkba.
Nem, ez mind Voda-s.
Kutya .... csak egyet nem tudok , a telefon független ?
Repsol vagy fuchs
Milyen olajat rakjak a paripába?
motul
castrol
castrol2
repsol
motorex

Kös
z Kutya a cuccokat ilyen rózsaszin csekken kell feladni a zsetont?
Te tudsz lamellákat szerezni hozzá. A bontott 25ropi. 96-os 4OO-as kuplungom van,de nem tudom hogy jo-e a 92es 6OO-hoz.
Felújítattni nem érdemes: vagy új kuplungtárcsát meg rugót kell venni, vagy ha 10 alatt megáll akkor egy jó állapotú komplett kuplungot.
quad-mania kukac freemail pont hu----------ez a mélcímed?
Amugy nem oldott a kuplung,meg a ram-air bezavart,azert tudott csak 17O-et. Kuplung es futomu ujitás és lehet hasalni.
Egy kérdés? 400as és a 600as kuplungja ugyanolyan?
Erdemesebb felujitani,mint bontottat venni?
Sztem egyezik a kuplung.

1, Kioldod felül, alul, és a himbában alul-elöl a három csavart.
2, A rögzítő gyűrűket felül elfordítod ellentétesen ( lehet h meg kell ütni ha rég nem lett szétszedve, sima balmenetes )
3, Az alsóval befeszíted a rugót ( akár teljesen is betekerheted ) le egészen a menet aljáig, a felsővel pedig lekontrázod.
4, Alul a kézzel fordítható tárcsát 3-as, legerősebb állásba tekered - ezzel a csillapítás fog nőni
5, A zsírzógombbal bezsírzod a rugóstagot
6, A 3 csavarral visszarakod.

Kb. fele annyi idő megcsinálni, mint itt leírni de fél collos crova, és közepes hosszabbító kell hozzá, hogy a vázon keresztül be tudj nyúlni a felső csavarhoz.
emiledre elküldeném a címem.
Töltö is legyen a dobozban !
ööö... hááát mondjuk hogy közeli. Ha 8 akkor fogjuk rá: megegyeztünk, és adom a kártyát , HeadSet-et, CD ket, dobozt mindent. Ok így ?
Hova küldjem ?
Más a 4OO-as kuplungja mint a 6OOé* Hátso rugostagot hogy allitod kemenyebre.
Érdekes a dolog ...

Azt írtad , hogy a neten használtan 10-13-körül mozogMondjuk , ennek Én nem néztem utánna... )...és ha a legolcsóbbhoz közeli ajánlatot teszek , akkor kártyástól , cd-stől, headset-estől az enyém ...

nos a 8 péz az a a legolcsóbbhoz közeli ? Csak kérdezem ....
A 600-asé ( '93-tól ) 12 körül van ( tárcsa szett ) a rugókészlet meg 2-3 E hozzá.