Szerintem igen! Egy haveromnak volt ZZR 400 -a és volt hozzá egy + 600 blokkja! Simán belerakta a 600-as blokkot! 400-as kipuf rendszerrel! Ha egyébként egymás mellé rakod a két blokkot kívülről nem mondod meg hogy melyik melyik!
Egyetlen igazi nagy esésem pont így történt: mentem a garázstól a 200 méterre lévő házunkig. Murva, rövid-gatyában, trikóban (bukóm a garázsban persze) - mögöttem féktáv, kkhhrrr...sssss....PUFF !
Elmaradt szakmunkásvizsga, meg egy Freddy Krueger pofázmány 3 hétre.
Jaja, jó volt a mai kis gurulás, de legközelebb tuti veszek dzsekit! Rohadt darázs!
De mindig szoktam, de most úgy a meleg miatt otthon maradt, na de soha ilyet mégegyszer!
Huh, egy hetet elmaradok es mar van mit olvasni
Sajnos 9-10-en semmi kepen nem tuodk jonni, reggel 8-an indulunk egy nagy erdelyi turara.
El sem tudom mondani mennyire sajnalom, hogy nem lehetek ott .
Holnap delutan egy jo kis gurulas azert kene, mert majd ket hete nem ultem motoron.
dub: kesz lett vegre a Hofeherke?
Ocsilaci: mikor lesz moci?
Zizzer: Hetfon beszeljunk majd a tesod cuccairol (keso, nagyon keso delutan)
Nagyon szép lett!
Erőteljesen nézelődök minden felé de valószínű, hogy marad az Olasz import.
tömitőgyűrű
Egyetlen igazi nagy esésem pont így történt: mentem a garázstól a 200 méterre lévő házunkig. Murva, rövid-gatyában, trikóban (bukóm a garázsban persze) - mögöttem féktáv, kkhhrrr...sssss....PUFF !
Elmaradt szakmunkásvizsga, meg egy Freddy Krueger pofázmány 3 hétre.
De mindig szoktam, de most úgy a meleg miatt otthon maradt, na de soha ilyet mégegyszer!
Sajnos 9-10-en semmi kepen nem tuodk jonni, reggel 8-an indulunk egy nagy erdelyi turara.
El sem tudom mondani mennyire sajnalom, hogy nem lehetek ott .
Holnap delutan egy jo kis gurulas azert kene, mert majd ket hete nem ultem motoron.
dub: kesz lett vegre a Hofeherke?
Ocsilaci: mikor lesz moci?
Zizzer: Hetfon beszeljunk majd a tesod cuccairol (keso, nagyon keso delutan)
még nemzom, lehet elnézek anyuékhoz.holnap de. megbesz.
na, elnyomtam 1 teso pizzát egész jóvót, jöhet a sör!