Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZZR futómű, és gumi próba : NAGYON szubjektív teszt...
Hátsó rugós-tagra gondolsz ?
Haller! Ki tudja mennyi egy hátso futomu zizihez. Vagy erdemesebb felujitani.
A 600-nak vastagabb a kipu leömlöje. Nekem cserélnem kellett mikor nagyobb blokkot raktunk bele.
Megvolt az első 50 km az új gumival, és az újrahangolt futóművel. Tanulságos volt - fényképek, és részletes leírás (hamarosan) a Blog - on !
Szerintem igen! Egy haveromnak volt ZZR 400 -a és volt hozzá egy + 600 blokkja! Simán belerakta a 600-as blokkot! 400-as kipuf rendszerrel! Ha egyébként egymás mellé rakod a két blokkot kívülről nem mondod meg hogy melyik melyik!
Mikor és hol? Itt vannak a kőmívesek, de lehet el tudnék szabadulni egy kis időre.
kösziiii! Velencei-tónál ma megtekinthető
Bocs, hogy belevau....

Nagyon szép lett!
Még nem tudom, hogy mikor lesz.
Erőteljesen nézelődök minden felé de valószínű, hogy marad az Olasz import.
A 400-600-as Ziziknek ugyan akkora a kipufogója? konkrétan a kipufogó hengerfejbe menő részére gondolok, hogy a 600as tömitése jó-e oda
tömitőgyűrű
Ruha , sisak nélkül sehova - egy métert se !

Egyetlen igazi nagy esésem pont így történt: mentem a garázstól a 200 méterre lévő házunkig. Murva, rövid-gatyában, trikóban (bukóm a garázsban persze) - mögöttem féktáv, kkhhrrr...sssss....PUFF !

Elmaradt szakmunkásvizsga, meg egy Freddy Krueger pofázmány 3 hétre.
Jaja, jó volt a mai kis gurulás, de legközelebb tuti veszek dzsekit! Rohadt darázs!
De mindig szoktam, de most úgy a meleg miatt otthon maradt, na de soha ilyet mégegyszer!
Huh, egy hetet elmaradok es mar van mit olvasni
Sajnos 9-10-en semmi kepen nem tuodk jonni, reggel 8-an indulunk egy nagy erdelyi turara.
El sem tudom mondani mennyire sajnalom, hogy nem lehetek ott .
Holnap delutan egy jo kis gurulas azert kene, mert majd ket hete nem ultem motoron.
dub: kesz lett vegre a Hofeherke?
Ocsilaci: mikor lesz moci?
Zizzer: Hetfon beszeljunk majd a tesod cuccairol (keso, nagyon keso delutan)
nemtom még...
Oda is. gondolja a tangákra!
nem k.túrra, nyaralóba...
köcce Gino, meglesz akkor
oda elmész délután.
mer ettem egy pizzát meg iszom 2 sört alsógatyában?
még nemzom, lehet elnézek anyuékhoz.holnap de. megbesz.
bazze akár bulizhattunk is volna Holnap velencei tó?
nem tudtam, h van e!
na, elnyomtam 1 teso pizzát egész jóvót, jöhet a sör!
Akko mé nem szótá?
neköm köll e!
Nekem van kinek köll?