Köszi a lehetőséget.
Eddig azt beszéltük meg, hogy mindenki lehoz egy hálózsákot és elalszunk bárhol.
Ha nem zavarunk és a többiek is úgy gondolják, örülnék a lehetőségnek, persze a többieket is meg kellene kérdezni.
Hali!
Látom „szerveződik” a 9-10 –i hétvége. Résztvevő ZZR-esek létszámáról, szállásról, arról hogy ki meddig maradna, lehet már valamit tudni?
Egyébként a létszám és az igények ismeretében a szállással kapcsolatos ajánlatom még áll, vagy ha van kialakult elképzelés én is szívesen csatlakoznék hozzátok.
U.i.: Felkéredzkednék a tagok közé, ha lehet. Lehet
Húzd ki a vízpumpát van rajta 1 Ogyűrű a végébe pedig 1 szimering 190ft a kettő. Kicsit tökölős mert le kell bontani az alsó idomot,első lánckeréknél a deknit levenni,vizet leengedni... de utánna tuti jó lesz.
Én az első alkalommal regisztráltam, és akkor se voltam fenn a listán. Utánna szimplán odamentem és volt hely bőven, jah és nem kell bőr elég a cordura.
ööö...akkor én értettem félre.
Mindegy, én nagyon VIP leszek, ugyanis kifogyott a fekete festék a HP-ből: így gonosz lime-green -be nyomtattam ki a nevezési lapot
Hol lenne a szállás ?
Eddig azt beszéltük meg, hogy mindenki lehoz egy hálózsákot és elalszunk bárhol.
Ha nem zavarunk és a többiek is úgy gondolják, örülnék a lehetőségnek, persze a többieket is meg kellene kérdezni.
Többiek?
Látom „szerveződik” a 9-10 –i hétvége. Résztvevő ZZR-esek létszámáról, szállásról, arról hogy ki meddig maradna, lehet már valamit tudni?
Egyébként a létszám és az igények ismeretében a szállással kapcsolatos ajánlatom még áll, vagy ha van kialakult elképzelés én is szívesen csatlakoznék hozzátok.
U.i.: Felkéredzkednék a tagok közé, ha lehet. Lehet
De ha van szerelőd a közelben, nála sem fog tovább tartani.
Készülj : jövő héten elpicsázlak ! ( ööö...az egyenesben...aztán kanyarban majd ne nagyon alázz le jó ? Köszi... )
http://www.kepesmotor.hu/motor...
ööö...akkor én értettem félre.
Mindegy, én nagyon VIP leszek, ugyanis kifogyott a fekete festék a HP-ből: így gonosz lime-green -be nyomtattam ki a nevezési lapot