Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem Zizzer megoldása jobban tetszik. Alul nem annyira látható a kawasaki felirat.
Viszont a transzparens ügyben nem sikerült a nagy Kawasakitól elkérni valami zászlót?
A mi transzparensünkről nem lehetne a "zizzenteket" leszedni? Az olyan gyerekes...
Dub, e-mailben el tudod küldeni az anyagot, vagy személyesen kéne átvennem?
Csak azért, mert én holnap zúzok le balcsira, és csak csüt kora délután jövök haza.

Más. Ma Á-tól Z-ig lepucoltam a drágámat! Felni, lánc, váztisztítás és persze teljes külső idommosás. Csillog, mint ha most jött volna ki a szalonból! Ajánlom mindenkinek szombatra.
Na, megyek sörözni, pizzázni, DVD-zni, mert enyém a kéégli. Aki gondolja csatlakozhat!
Az elegancia jegyében én így gondoltam a pólókérdést. domain ügyében majd beszélünk személyesen, nem nagy érvágás szerintem, hogy megegyezésig nem írjuk rá a webcímet, a weboldal úgyis még csak alakul, stb... Mitszólásvan?
Pestről jövök sztem csatlakozom Jakuhoz előtte...
holnap olajcsere + ragasztás, csütörtökön megyek inkább a 2. turnusban.
Holnap Hringes előkészítő gurulást szervezek Dobogókőre vagy Lepencére fél6-os indulással a Délitől. Vkit érdekel?
kérem az iiletékes nyomdász Peeter-t jelentkezzen az anyagért!
transzparens (ha kell, ha nem):
Még fogalmam sincs igazán, én péntekre szabit vettem ki, és kb n6-ra megyek ki pályán.
Jaku, DuB többiek :

Pénteken hogy lesz a menet a Ringre ? Szívesen csatlakoznék, ha közösen gurultok ki a pályára - én olyan 3 körül indulok sztem innen, Dunából.
Épp a quad-os fórumunkon is ez a dilemma megy, ott végül 2000-2500 Ft ba állt meg a szitázott, rövid ujjú, megoldás, most rendeltem abból a Petitől.

Quados póló

Esetleg érdemes felvenni a kapcsolatot vele is , a tapasztalatok miatt.
FIGYELEM!

FIGYELEM!

FIGYELEM!

Sziasztok!

Póló ügyben felkutattam egy gyártót (nem üzletet). Meg is csinálná Nekünk a pólókat. Javasolta, hogy a vasaltatást felejtsük el, mert kis üzletek drágán tudják csak megoldani kis mennyiségben ill. pár mosás és már meg is pepedt. Ezt követően áttértünk a szitázásra. Mivel a költségei ilyen kis mennyiségnél megegyeznek a hímzéssel, ezért e mellett kellene döntenünk.
Tehát hímeztessünk!
Átküldtem a szöveget ill. a méreteket Nekik, ami azt jelenti, hogy:
Balra: ZZR felirat (kb. 2,5cm magas, 6 cm széles), ZZR felirat alatt Kawasaki felirat
Jobbra: zzrmania.etra.hu felirat (Kawasaki felirattal egy magasan).
Mai nap megkapom az árajánlatot, de előre vetített egy 2000 Ft körüli összeget, persze ezt talán drágíthatja a hímzések száma.

KÉREM!

Holnap reggelre felrakom az árat. Délig mindenki jelezze, hogy kér e pólót, hányat és a méretet.

Elérhetősségek az adatlapomon.

Egyébként már nem lehet pirossal kiemelni a fórumban? Nem látom hol van.
Hálózsákom van. Bankkártyám nincs.
Hálózsák.
Szerintem hálózsák/bankkártya :) A hazamenés nem túl okos, mert ha képesek vagyunk utána rögtön hazamenni, akkor ott lenni se érdemes
Eleve nem konkrét 'szállást' kerestünk. Az alternatívák között variálunk csak, hogy

- egy szabadstrand ahol egy hálózsákban borulunk 2-3 órát
- egy telek ahol sátrat felverünk
- vagy haza ill. ide Dunaújvárosba hozzám gurulunk - itt van egy töküres 40 m2, ahol el tudunk aludni.
Csak hogy tudunk e menni valami kertbe, vagy a strandon csövezzünk?
Szerintem a szállást nem kell megszervezni. Kénytelen kiadódni, tehát úgy is lesz valahogy - minek ehhez szervezkedni?
..vhol ott alszunk, vagy szombat este visszajövünk..

Az ott alvás az eredeti nomád 1 hálózsákos megoldás, vagy a felajánlott szállással kapcsolatos téma lesz ?
Mert egy, 4 személyes sátrat én le tudok vinni - de nem cipelem, ha nem fixre kell.
Micsinájjunk ?! Motorozzunk végreee !

( Jah, és egy hete le volt járva a műszakim... még jó hogy én vettem észre és nem a 'szerv'... )
Van egy ZZ-R logóm. Pólókészítéshez felajánlom, csak most nincs kéznél - milyen fázisban van az ügy?
Magam weboldalkészítéssel, grafikai tervezéssel és nyomdai előkészítéssel foglalkozom, állok a klub rendelkezésre. Referenciáimat most nem kezdem sorolni, legyen elég annyi, hogy a 2003-as Kawasaki Sport-túra Motoros Találkozót én szerveztem Törökbálinton ;)
Micsinájjunk?
Ok, még ma intézem !
Figyuka!
Akkor mit szólnál egy olyanhoz, hogy a Danitól rendelnénk 2 adagra való olajat és szűrőt, mert akkor kedvezményt is kapunk. Nekem most ActEvo van benne. Neked az jó lenne?
Akkor nekem már cserélni kell mert 6500 van már benen ebben a szezonban
Szia!

Röviden összefoglalva: pólót csináltatunk (ezen ma keményen rajta vok), pavilont állítunk, műszaki adatokat rakunk ki, stb. . Elképzelhető, hogy vhol ott alszunk, vagy szombat este visszajövünk (ezt valszeg ott fogjuk eldönteni).
A túrát még nem szerveztük meg. A lényeg, hogy 10 óra előtt pár perccel ott legyünk. Ebbe még be kell illeszteni egy Székesfehérvári megállót is.
A ZZRManián mindent meg fogsz találni időben.
Oksi, köszi! Akkor asszem balcsi után megjátszom...
+t