Egy intő példa a mai napról, hogy lehet bárki bármilyen felkészült, ha nem figyelnek ránk mindez semmit sem ér.
Ma este fél nyolc körül a kecskeméti bevezető úton egy Nagykőrös felől érkező Renault előzés közben fellökte a vele szemben szabályosan haladó MOTOROS RENDŐRT.
Hát mit mondjak nem volt szép látvány. Mi a baleset után 2-3 percel érhettünk oda (unokatesóm előttünk járt néhány perccel, ő tükörből látta az egészet), a motoros rendőr az árokparton feküdt sisakkal a fején, elég fura pózban. Beszélni tudott a kollégáihoz, de meg nem mozdították, valószínűleg nem véletlenül.
Az autó sofőrjével tudtam volna mit kezdeni, hosszú egyenes útszakasz, 60 -as tábla, enyhe nyomvályú, de a barom nem bír magával.
Siófokon a focipálya mellett az Aradi Vértanuk u. Bolt, benzinkút, városközpont, Balaton mind maximum 5 -15 perc alatt elérhető. Udvar, kerti sütős - főzős kellékek vannak. A motorokat zárt, de nem fedett helyen lehetne tárolni.
Egyébként ha bárhol ledőlnétek, akkor csak mellékes információként jelezném, hogy egy fürdővel, konyhával, stb. ellátott ház lenne a tett helyszínen (tévé, szórakoztató elektronika nincs, ha kell azt szerválunk).
Van már CS2-őd?
kép az adatlapon, értettem!
esetleg a dundi galamb odaülhet, de félek hogy nagyon leül az eleje
...bár én azért csak hiányolom azt a csiripet az elejéről..
Egy intő példa a mai napról, hogy lehet bárki bármilyen felkészült, ha nem figyelnek ránk mindez semmit sem ér.
Ma este fél nyolc körül a kecskeméti bevezető úton egy Nagykőrös felől érkező Renault előzés közben fellökte a vele szemben szabályosan haladó MOTOROS RENDŐRT.
Hát mit mondjak nem volt szép látvány. Mi a baleset után 2-3 percel érhettünk oda (unokatesóm előttünk járt néhány perccel, ő tükörből látta az egészet), a motoros rendőr az árokparton feküdt sisakkal a fején, elég fura pózban. Beszélni tudott a kollégáihoz, de meg nem mozdították, valószínűleg nem véletlenül.
Az autó sofőrjével tudtam volna mit kezdeni, hosszú egyenes útszakasz, 60 -as tábla, enyhe nyomvályú, de a barom nem bír magával.
Vigyázzatok magatokra és másokra!
Tud valaki Kawasakihoz gyári zöld színkódot?
Nem fehér lett a mocija?
De miért van lelkiismeret furdalásod?
Kawasaki-csengőhang !
Jelentkezenék ZZRmánia tagnak. Jelentem: kép felöltve az adatlapra !
Jah, hogy már megvan ? Akkor tölts fel egy képet az adatlapra, hogy DuB nagymester ( és egyben ifjú Pad-a-van ) fel tudjon venni a tagok listájára !
Reggelre itt van mindened - sztem holnap vagy hétfőn már utazik is Hozzád !
Remélem hamarosan énis rakhatom a Contikat fel
Majd szólj h mennyit utaljak/postázzak a cuccosokra
Hétvégén bekoptatom, aztán HáááRiiiiiing !
Holnap van valakinek kedve strandra menni? Rukkel tó, vagy Haraszti strand, vagy bánom is én, csak víz legyen!
Egyébként ha bárhol ledőlnétek, akkor csak mellékes információként jelezném, hogy egy fürdővel, konyhával, stb. ellátott ház lenne a tett helyszínen (tévé, szórakoztató elektronika nincs, ha kell azt szerválunk).