Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva! nincs még.
Szasz!
Van már CS2-őd?
nagyon jó volt a mai nap skacok, köszi a rostos benzinlevet meg a supportot!
jövő7 elején tiszteletteljesen bemókolok minden visszajelző ZZR-társat
kép az adatlapon, értettem!
nem bírtam tovább és kiöntöttem polyuretánból
esetleg a dundi galamb odaülhet, de félek hogy nagyon leül az eleje
leszedtél egy képet bikepics.com-ról, vagy mi?
...bár én azért csak hiányolom azt a csiripet az elejéről..
esetleg ilyen volt e? :
Szevasztok!

Egy intő példa a mai napról, hogy lehet bárki bármilyen felkészült, ha nem figyelnek ránk mindez semmit sem ér.

Ma este fél nyolc körül a kecskeméti bevezető úton egy Nagykőrös felől érkező Renault előzés közben fellökte a vele szemben szabályosan haladó MOTOROS RENDŐRT.
Hát mit mondjak nem volt szép látvány. Mi a baleset után 2-3 percel érhettünk oda (unokatesóm előttünk járt néhány perccel, ő tükörből látta az egészet), a motoros rendőr az árokparton feküdt sisakkal a fején, elég fura pózban. Beszélni tudott a kollégáihoz, de meg nem mozdították, valószínűleg nem véletlenül.
Az autó sofőrjével tudtam volna mit kezdeni, hosszú egyenes útszakasz, 60 -as tábla, enyhe nyomvályú, de a barom nem bír magával.

Vigyázzatok magatokra és másokra!
Hello
Tud valaki Kawasakihoz gyári zöld színkódot?
hehe
Nem fehér lett a mocija?
Az dub volt és épp ünnepelt hogy kész lett a moci (kicsit sok lett a pezsgőlocsolásból)
Láttam ma csopakon áthaladni veszprém fele egy pezsgő színű Zizit. magára ismer valaki?
Wáá, ez nagyon jó! Köszönjük!
De miért van lelkiismeret furdalásod?
Elsősorban Peeternek sok szeretettel ( erős lelkiismeret-furdalás miatt ) ! ( ööö...tollas..bocs. )
Srácok, meglepetéééés !

Kawasaki-csengőhang !
Kedves DuB!
Jelentkezenék ZZRmánia tagnak. Jelentem: kép felöltve az adatlapra !
ZZR-t venni, azonnal ! Ez parancs !

Jah, hogy már megvan ? Akkor tölts fel egy képet az adatlapra, hogy DuB nagymester ( és egyben ifjú Pad-a-van ) fel tudjon venni a tagok listájára !
Bizony enduró: 5,5 mm mélység, mint a M. Macadam-on! Nekem ne kelljen 8000-nél lehányni róla...

Reggelre itt van mindened - sztem holnap vagy hétfőn már utazik is Hozzád !
Vahaaa, milyen egy enduroguma
Remélem hamarosan énis rakhatom a Contikat fel
Majd szólj h mennyit utaljak/postázzak a cuccosokra
Én is jelentkeznék a ZZRmánia tagok közé ha lehetséges. Mi a teendőm?
Fenn az új gumi a vason ( váááúúú... )

Hétvégén bekoptatom, aztán HáááRiiiiiing !
Peeter, holnap megyek 1 ZX es sráccal és egy zzr-essel Tatabánya turulszoborhoz du. 2-kor, ha minden jól megy. Van kedvetek jönni?
Kánikulában gazdag szép estét!
Holnap van valakinek kedve strandra menni? Rukkel tó, vagy Haraszti strand, vagy bánom is én, csak víz legyen!
Siófokon a focipálya mellett az Aradi Vértanuk u. Bolt, benzinkút, városközpont, Balaton mind maximum 5 -15 perc alatt elérhető. Udvar, kerti sütős - főzős kellékek vannak. A motorokat zárt, de nem fedett helyen lehetne tárolni.
Egyébként ha bárhol ledőlnétek, akkor csak mellékes információként jelezném, hogy egy fürdővel, konyhával, stb. ellátott ház lenne a tett helyszínen (tévé, szórakoztató elektronika nincs, ha kell azt szerválunk).
öööööö... kaja?