Kösz a tegfelvételt a mániára meg a meghivást is köszönöm nagyon elmennék mert tuti bulinak igérkezik csak sajna azon a napon lesz öseimnek a 20. házassági évforduló és már szállás is levan foglalva, sajna nem tudok menni talán jövöre ;) amugy most 7végén komáromba pedig amerikai autos fesztivál lesz és nyertem jegyet a csajokamotorn.hu-n ugyhogy ottleszek www.usacar.hu csáó Ádám
...CSAK TELJES MOTOROS BŐRRUHÁBAN LEHET MENNI RAJTA....
Ez ugye valami tréfa ? Nem hiszem hogy a Soma-féle chopperes nadrág+kabát ( hiába motoros ) többet érne mint a protektoros cordura... Nyugtassatok meg, hogy bármilyen motoros-protektoros gúnya jó oda.
Alapvető fáradtság: a hétvége óta nem aludtam egy tisztességeset...
( a hétvégén meg pláne semmit: a hátam mögül mindig valami idegesítő, zúgó-zümmögő hangot hallottam éjszaka ! Nem tudod mi lehetett az )
"Mivel a Hungaroringre csak korlátozott számban engedhetünk fel motorosokat, ezért érdemes Magadat előre regisztrálni. A regisztrációhoz a következő adatok szükségesek (Név, motor típus, cím, telefonszám, gyors vagy lassú csoport)." diszlexia/lustaság?
köszi. későbbi verzióban majd lesz több kép is... esetleg méretet növelhetem egy 10-20 %-kal.
Csajozni akartam ezzel a honlappal, de mindegy mosmá gyere!
Örülök, ha tudsz jönni, akkor figyeld a fórumot ill. a ZZRmaniát, mert Pestről együtt indulnánk vhonnan, vmikor. (Ha nem tudsz, akkor jó pihenést.) Székesfehérváron is megállunk, hogy ott is be tudjanak csatlakozni. Nem autópályázunk, hogy élvezhessük az utat.
Elméletileg 10-en állhatunk be a rendezvényre a motorokkal. Ha többen lennénk, megpróbálom telefonon vagy a helyszínen megdumálni, hogy a többi ZZR is hagy álljon be, ne kelljen külső parkolóban hagyni a gépeket, minél több motor legyen a pavilonunk körül. A haverod gépét viszont nem biztos, hogy be tudjuk "lopni".
ZizZer!
Megpróbálok 9.-én lemenni, de nem mondom 100%-ra mert vasárnap meek nyaralni.
De megpróbálok bejutni a sok kis zizzent közé. Viszont akkor jönne a sógorom is(bár neki gsx-r)van.
Majd máshol áll meg ne csúfítsa el a a szép ziziket!
Addig még értekezzünk........
Mennyiért csinálnak karbiszinkront, szelephézagállítást?És mennyi idő alatt?
Mert az nem ártana.Megint egy zsák pénz.
Kutya Köszi az infót ha összefutunk kell egy olyan tömítő...
Peeter is volt és cordurája van ha jól tom...