Nekem egész 'életében' csinálta a vasam (a 400 as) ugyanezt.
Új légszűrő, karbihangolás stb. SEMMI.
A helyi Kawa szerviz szerint kizárólag teljes üzemanyag rendszer átírással lehet mexüntetni:
Gyári helyre építhető eredeti sportlégszűrő, karbi hozzáigazítás+szinkron, nyitott kipuff rencer. Ez szerintük megoldaná a dolgot. De ennyit én már nem költöttema 4kilósra.
Unkább feláttételezte 60-ara: így 140-nél volt 7000, onnan indult meg - 100-140 között me visszaraktam egyet ( kettőt-hármat ? ) előzésnél.
400-ast vezetőkhöz kérdés:
2-3ban ha totyogok kb 5ezres fordulaton és megakarok indulni, húzok neki egy kövérebbet, akkor
van egy rendes megtorpanásom és nem húz a gép, mintha nem égne el az üzemanyag rendesen.
ha 7ezerről csinálom ugyanezt akkor ok.
ez 400-as vagy jobbkéz kérdése? 5 ezer fölött réngassam mi?
"A déli, kora délutáni óráktól nyugat, északnyugat felől egyre
többfelé lesz viharos (60-90 km/h) széllökésekkel kísért zivatar.
Helyenként heves zivatar is várható, amit 90 km/h-t meghaladó
szélroham, jégeső (2 cm körüli vagy afölötti jégméret) vagy
felhőszakadás (30-50 mm) kísér. Egy-egy helyen, -az ismétlődő
záporok, zivatarok következtében-, néhány óra alatt 50-60 mm közötti
csapadék sem kizárt."
Üdv Mindenkinek a Balatonlelléről, a pálmafák és szép bikinis csajok városából!
Visszaolvastam pár dolgot, a póló oké, a reg. lapba nem írok semmit, mert akkor majd szombaton...
Én ma cseréltem olajat a moccon, már ráfért, úgy hogy megint rakhatom bele a kilómétereket.
Duß, ma este megyek haza, de akkor beugrok hozzád a CD-ért, de elötté még felhívlak, hogy mikorra érek oda kb.
Na, szép napot mindenkinek, megyek a strandra!
Ja, és akkor holnap a ringen...
Új légszűrő, karbihangolás stb. SEMMI.
A helyi Kawa szerviz szerint kizárólag teljes üzemanyag rendszer átírással lehet mexüntetni:
Gyári helyre építhető eredeti sportlégszűrő, karbi hozzáigazítás+szinkron, nyitott kipuff rencer. Ez szerintük megoldaná a dolgot. De ennyit én már nem költöttema 4kilósra.
Unkább feláttételezte 60-ara: így 140-nél volt 7000, onnan indult meg - 100-140 között me visszaraktam egyet ( kettőt-hármat ? ) előzésnél.