A telefonhoz van gyári HeadSet ( soha nem használtam, ma találtam meg a dobozában bontatlanul ) összes gyári CD-vel, használatival, dobozzal stb. együtt.
Mondjuk, hogy meg tudjuk beszélni : ha nem áll messze az ajánlatod, a neten levő LEGOLCSÓBB ilyen telefontól, akkor a kártya is belefér. Azt én külön vettem még anno, mikor először volt MicroSd-s telefonom ( assz. 2005-ben ) - kb a kártya került akkor annyiba, mint most a telefon kompletten...
Kártyaolvasó természetesen kell hozzá: sima SD foglalatos bármelyik megfelel, van adapterem a kártyához. Nos, érdekes a dolog így ?
Teljesen hibátlan, 20 hónapos, szervizben soha nem járt. A cég egyben lecseréli telefon-állományát, ingyenesen kapunk új készüléket, ezért eladó.
Új ára 45.000.- HUF volt, Hirdetésekben 10-13 EFt között mozog - ajánlatokat várok ( nyugodtan lehet 10 alatti is :-)
Belső memória, + memória kártyahely, videotelefonálás, video- és fénykép készítés, BT stb. FM rádión kívül FULL mindent tud.
Ha a hátsó rugóstagra gondolsz (központi gátló), akkor felújítani nem érdemes. Pár éve totál megadta magát a gátlóm. Ezt követően elvittem felújíttatni, 2 évig sem bírta, megint megadta magát. A bontókban lehet kapni, mivel ez egy olyan alkatrész, ami igen ritkán hibásodik meg, nem igazán tudják eladni, ezért alkudhatsz keményen. A javíttatás igaz olcsóbb, de nem javaslom.
A telefonhoz van gyári HeadSet ( soha nem használtam, ma találtam meg a dobozában bontatlanul ) összes gyári CD-vel, használatival, dobozzal stb. együtt.
2:24
Kártyaolvasó természetesen kell hozzá: sima SD foglalatos bármelyik megfelel, van adapterem a kártyához. Nos, érdekes a dolog így ?
Meg gyanítom , hogy kártyaleolvasó is kell hozzá ...
vagy hogy árulod ?
akkor lehet érdekelne ...
Szóval még mindig eladó a telefonom...
Sharp 550SH ( részletes leírás )
Teljesen hibátlan, 20 hónapos, szervizben soha nem járt. A cég egyben lecseréli telefon-állományát, ingyenesen kapunk új készüléket, ezért eladó.
Új ára 45.000.- HUF volt, Hirdetésekben 10-13 EFt között mozog - ajánlatokat várok ( nyugodtan lehet 10 alatti is :-)
Belső memória, + memória kártyahely, videotelefonálás, video- és fénykép készítés, BT stb. FM rádión kívül FULL mindent tud.
Ilyen minőségű képet készít :
Nem hiába, jó munkához idő kell.