Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi Zsoo!
Verdanapok?
Király lett! THX! Szerintem is jó így.
Ha kell segítség a honlaphoz, szólj. Át tudok szaladni, és persze szívesen Veled tölteném az estéim.
A képekhez ill. a túrákhoz a 7végén küldök át képeket.
szeva! nem maradsz le semmiről, csak akik nem jelezték a tagigényt, azokat az emberkéket
önhatalmúlag nem raktam fel, nehogy bepereljenek hamarosan fent leszel!
Nem, de van f@sza tömítőanyagom - én azzal szoktam 'ellátni a baját' az ilyen gondoknak... Kb. egy ezres. Hő, és olajálló anyag.
Kutya!
Tudnál tömítést hozni a vizpumpához, valószinü ott csöpög az olajam picit.
Akkor ma rendelek egy készletet az alkatrészekből ( gyertya egy - vagy kétpólusú legyen ) és amikor szólsz, már küldöm is !
Ha 30-40EKm van már a gépben, akkor cserélj a kipuffnál is, azon ne múljon már.

( vááá..az én gumim is úton van már ! )
Sziasztok!
duß!
Én lemaradtam
Tudom kis jelentéktelen emberek nem kerülhetnek fel a nagyok közé, de ha mást nem a kis "zizit"
Egyébkélnt nagyon jó lett!
Szép napot!
Oksi, rád bízom, te vagy a master! De azért legyen benne az egész.
jövő hétre lesz esedékes a cucc, előre fogom utalni akkor a pénzt. BigBang mocinál kérdeztem, és rendelték a tömitést, remélem hétfőre megjön nekik, és akkor postázzák, ha nem, addig megkérdem a DMC-t meg a Speedline-t. Apropo, kipufogótömitéseket cseréljek ha már egyszer szét van kapva? 1600ft+ posta lenne, és sztem nem ártana, nem tétel már.
Azon a mocsok tömitésen mulik h mikor rakják össze ha kész lenne a héten, akkor tudnék menni énis a találkozóra Bár kell még gumi is rá, az meg Conti Road attack lesz, sztem feldobok egy elsőt is, ne legyen felemás
Képből is olyat kellene választani, ami kicsit jobban igazodik az egységes mérethez. nem lehet az, hogy az egyik 3:4, a másiké meg 4:3 arányú, mert akkor le kell vágni valamelyikből és megy majd a futás meg a sikítás ezért inkább 1:1-re tettem, hogy mindenképp vágni kelljen
nincs felhasználó-kezelés az oldalon, így eccerű: szólj, h dobjalak fel
mivel nem akartam nagy felületet a ennek a 'popup'-nak ezért ilyen pici. no meg egyenlő oldalú, hogy egységes legyen... de kijjebb húzhatom a dimenziókat, ha van rá igény
Nagyon szívesen. Csak jussak le Siófokra, hogy ott is meg tudd köszönni.
Tök jó lett!
Egy pár képen tényleg nem ártana faragni egy kicsit, hogy legalább az egész látszódjon a lényegből (mondjuk pl az enyém is ).
Üdv.

Végre beindul az oldal csak nem tudok regisztrálni a tagok közé?!?bye Ádám
Ez kurva jóó! Köszíí!
Ha valaki beregisztrálja a "zzrmania.hu" nevet, akkor tudok biztosítani bármikor 5-700 MB tárhelyet hozzá ingyen.
( Az enyémet az újságírás miatt fenn kell tartani mindenképp, de ált. 80%-a üres... )
Felfogadlak ügyvédemnek
Beperellek a képmásommal való visszaélés miatt... a bíróságon találkozunk
Kedves Gyerekek!

ZZRManián alapszinten elindult a tagok szekció: ZZRMania

A képeken még módosítunk ha kell méretben vagy egyéb...

Aki nincs fenn, jelezze, nem gonoszságból nincs ott

Üdv,
DuB
OK
Részemről rendben.
Gondoltam. Csak viccnek szántam, nehogy felvedd. Augusztus vége felé megyek felétek, majd megüzenem. Ha gondolod összefuthatunk gép vizitre.
Sziasztok!

Peeter és a többiek kérésére :

A Kawasaki 'himnusz' szabadon tölthető a következő címről -

www.quadarcok.extra.hu/cicamap...

Cd-n lent lesz velünk 9-10-én
Erről a feliratos témáról most nekem is elkezdett járni az agyam.
Pár éve volt egy motoros tanítványom.
Íram vele egy yamahás cnc progit. Még talán ki is martuk, ha jól emlékszem.
Szenvedett vele egy csomót, de azért sikerülhetett volna szebben is.
Sajnos csak a szimulált képe és a program maradt meg nálam.

Ha lesz egy kis időm összedobok valami egyszerű ZZR témát is.
Vagy inkább kiadom házifeladatnak
...nem kifogást keresek.
A szűk haveri társaságból négyen szinte egyszerre leszünk XXX.
Így a triplaX-re egész hétvégés buli lett szervezve. Az időpontról pedig a többség döntött.
...legnagyobb bánatomra.