Király lett! THX! Szerintem is jó így.
Ha kell segítség a honlaphoz, szólj. Át tudok szaladni, és persze szívesen Veled tölteném az estéim.
A képekhez ill. a túrákhoz a 7végén küldök át képeket.
szeva! nem maradsz le semmiről, csak akik nem jelezték a tagigényt, azokat az emberkéket
önhatalmúlag nem raktam fel, nehogy bepereljenek hamarosan fent leszel!
Akkor ma rendelek egy készletet az alkatrészekből ( gyertya egy - vagy kétpólusú legyen ) és amikor szólsz, már küldöm is !
Ha 30-40EKm van már a gépben, akkor cserélj a kipuffnál is, azon ne múljon már.
Sziasztok!
duß!
Én lemaradtam
Tudom kis jelentéktelen emberek nem kerülhetnek fel a nagyok közé, de ha mást nem a kis "zizit"
Egyébkélnt nagyon jó lett!
Szép napot!
jövő hétre lesz esedékes a cucc, előre fogom utalni akkor a pénzt. BigBang mocinál kérdeztem, és rendelték a tömitést, remélem hétfőre megjön nekik, és akkor postázzák, ha nem, addig megkérdem a DMC-t meg a Speedline-t. Apropo, kipufogótömitéseket cseréljek ha már egyszer szét van kapva? 1600ft+ posta lenne, és sztem nem ártana, nem tétel már.
Azon a mocsok tömitésen mulik h mikor rakják össze ha kész lenne a héten, akkor tudnék menni énis a találkozóra Bár kell még gumi is rá, az meg Conti Road attack lesz, sztem feldobok egy elsőt is, ne legyen felemás
Képből is olyat kellene választani, ami kicsit jobban igazodik az egységes mérethez. nem lehet az, hogy az egyik 3:4, a másiké meg 4:3 arányú, mert akkor le kell vágni valamelyikből és megy majd a futás meg a sikítás ezért inkább 1:1-re tettem, hogy mindenképp vágni kelljen
mivel nem akartam nagy felületet a ennek a 'popup'-nak ezért ilyen pici. no meg egyenlő oldalú, hogy egységes legyen... de kijjebb húzhatom a dimenziókat, ha van rá igény
Ha valaki beregisztrálja a "zzrmania.hu" nevet, akkor tudok biztosítani bármikor 5-700 MB tárhelyet hozzá ingyen.
( Az enyémet az újságírás miatt fenn kell tartani mindenképp, de ált. 80%-a üres... )
Erről a feliratos témáról most nekem is elkezdett járni az agyam.
Pár éve volt egy motoros tanítványom.
Íram vele egy yamahás cnc progit. Még talán ki is martuk, ha jól emlékszem.
Szenvedett vele egy csomót, de azért sikerülhetett volna szebben is.
Sajnos csak a szimulált képe és a program maradt meg nálam.
Ha lesz egy kis időm összedobok valami egyszerű ZZR témát is.
Vagy inkább kiadom házifeladatnak
...nem kifogást keresek.
A szűk haveri társaságból négyen szinte egyszerre leszünk XXX.
Így a triplaX-re egész hétvégés buli lett szervezve. Az időpontról pedig a többség döntött.
...legnagyobb bánatomra.
Verdanapok?