Nagyon jól hangzik. Hétvégén (Szombaton) összeülünk jópáran, megtervezzük, mit hogyan lenne érdemes, hogy büszke, szervezett csapatként legyünk ott. Jó lenne, ha a csapatból minél többen részt tudnának venni a szervezésben.
Küldj egy tel.számot légy'szi. Jó lenne, ha szombaton tarthatnánk a kapcsolatot Veled.
Dejó, ennek örülök! Csinálunk egy kis reklámot a ZZR-eknek.
Én is szeretnék 1 db belépőt igényleni.
Mivel én nyomdász berkekben otthon vagyok, ezért a pólónyomtatást el tudnám intézni, ha még működik a Blahánál lévő szitanyomda. Ha a szitázás nem lenne kifizetődő, akkor a vasalásos megoldást is lehet kérni, ami olcsóbb.
Kiállító sátor - hostess lányka - székek, asztalok - üdítő stb. most szerveződnek : ha gondoljátok ezt állja a srác kompletten ( aki a láncszetteket intézte nekünk ) , és akkor nem kell nekünk autóval cuccolni, elintéznek mindent helyettünk.
Akkor jelentem 2 ( azaz kettő darab ) kellene, ha nem nagy pofátlanság...
Kati elérhetősége nálam is megvan még a régi Kawa-klubból ( az övé volt az a gyönyörű Z900 ) csak nem akartam külön zavarni, ha már klub szinten így elindult a dolog.
10 db belépőt kapunk a bejáratnál. Találkozunk ott vagy vhol előtte és együtt bemegyünk. Ha vki esetleg később érkezne, nem gond. Elrakjuk a belépőt és kivisszük neki. Kb. erre gondoltál a kérdéseddel? Egyébként van egy kontakt a szervezőktől, Őt is el tudjuk érni mail-en/mobilon.
Régen jártam erre...
A honlap 5lethez: lenne néhány Kawasaki prospektusom 93-as 96-os egész ill. kétoldalas ZZR résszel sajnos csak angol meg német nyelven. Ha érdekes elküldöm scannelve.
tHunder! Mi volt a baj a plexivel?- nem láttam róla mocis képet és nehéz volt eldönteni hogy állhat rajta!
Telefonon beszéltem a szervezőkkel. Öröm, hogy a meghívás teljesen fix, számítanak ránk.
10 belépőt kapunk a helyszínen, a belépővel rendelkezőknek egy kis füves placcot biztosítanak, ahová beállhatunk a mocikkal, kiállítás céljából. 10 résztvevő felett már elméletileg nem lehet beállni a területre.
A kérésük az, hogy a rendezvény kezdetére, 10 órára legyünk ott. Este koncertek, buli, majd vasárnap tetszőleges időpontban indulás (szavaiból úgy vettem ki, hogy a szombati nap elsődlegesebb számukra).
Sátorozásra NINCS lehetőség, ezért szállást intézni kell. Ebben jó lenne, ha tudnánk segíteni egymásnak.
Javaslat:
- le kellene vinni egy kis (sátor)pavilont, ami alá szépen beállíthatjuk a motorokat ill. árnyékot ad (ezt a részt szívesen vállalom).
- az interneten rákeresünk a műszaki adatokra, hogy ezt ki tudjuk rakni vmi egyszerű, de igényes formában, az érdeklődőknek (a jövő héten ezt is jó lenne megoldani).
- a megspórolt belépő árából esetleg csináltathatnánk ZZR-es pólókat (design: duB, intézkedés: bárki aki jó áron, jót tud).
- duB-al egyeztetve felmerült még zászló vagy vmi display csináltatásának gondolata is.
Páran a 7végét Bánkon töltjük, ott megbeszélhetnénk mindent. Addig is ha van vmi jó ötletetek, ne tartsátok magatokban (írj, vagy tel.szám az adatlapon).
Nyithatnál az eddig vérszegény oldalon egy letöltés menüpontot. Én fel tudnám tölteni, ha lenne hova.
A verda napok jól hangzik. Majd meglátom hogy alakul a program. Lehet vmit tesztelni? A full gas az egyik támogató.
Látom vannak technikai zűrök... Van angol nyelvű ZZR600 szervízkönyvem (na jó, van spanyol is ) digitalizálva, meg van egy kevéssé jól használható alkatrész katalógusom.
Dub! Ha érzel rá affinitást töltsd fel a zzrmánia-ra, csak mondj egy helyet ahova el tudom ftp-zni.
Gyertyákkal elvileg minden oké, volt csere is, holnap megyek másik tankért és akkor próbáljuk a gyári 600as légszűrőházával. Baján beszéltem a Sugomotors-nál egy ürgével, szerinte levegő probléma lesz, a 92-es blokkhoz nem jó a ram-air.
Kaptunk egy meghívást a Verdanapokra aug. 9-10-ére mint márkaklub.
Ehhez a lehetőséghez jár egy kialakított terület -ahol kiállíthatjuk a klub verdáit- és 10db free
belépő. Szóval most megmutathatjuk magunkat és gépeinket, mint kiállítók
És persze rengeteg program is van a verdanapokon: web
Küldj egy tel.számot légy'szi. Jó lenne, ha szombaton tarthatnánk a kapcsolatot Veled.