Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kecskeméti vagy vadkerti cukrázdából küldjem?
Az előbbi nagyon bejött a KTE játékosainak is. 16-an berottyantottak miatta a hétfői meccs előtt.
Épp kérdezni akartam, hogy mi van a Kecsói képviselettel. Születésnap? Nincs kifogás!
Küggyé fagyit (mail-en).
Hogy belenyúltál DuB ! Ha elég számban lenne jelen Kawa-mániás, TÉNYLEG jó lenne ez a kitűző, egyetlen apró módosítással :

"..a NEHÉZipar kiváló dolgozója.."

Bazz, ez csak nekem ekkora poén -esetleg rajtam kívül más nem is érti - vagy tényleg jó lenne ?
Én nagyon mennék, de 8-9-10 szülinapi bulink lesz Soltvadkerten.
Talán legközelebb ...
Hi All!
Király lesz a póló. Jakun fog a legjobban állni.
Örülök, hogy jól sikerült a 7vége.
Tegnap találkoztam Wiklrerrel, Karottával egy rendezvényen. Szombaton megnézik majd a gépeket, elképzelhető, hogy ki is próbálna Winkler egy Zizit, mert sor4-es 400-ason töri a fejét. Jobbat úgy sem talál a kategóriában.

Aki eddig már kért belépőt:

kutya.
kutya.
duB
Jaku
Peeter
Zizz
RamAir

Kappa?
tHUNder?

Ha vmelyik ZZR-es még kérne, szóljon, mert nem tudjuk, hogy a kérdőjeles kollégák tudnak e jönni ill. még van ezen kívül is egy jegy.

tHUNder: tuti nem tudsz eljönni legalább a szombati napra Itt a lehetőség, hogy szélesebb kör is megismerhesse a Ziziket, bulizhassunk egyet.
ok, megszavazva. legalább nem kell dolgoznom vele
A FTP-n bőven van bőven helyem ( 1GB ) ha bármilyen megosztásra váró zene-kép-videó van, csak szóljatok !
Megpróbálom, de lehet, hogy majd a kutyának fog csak sikerülni, de megoldjuk!
Akkor azt majd tedd fel valami letölthető formában, mert akkor tuti, hogy az lesz a csengőhangom a telón!
Jah, zenével kapcsolatban most már biztos, hogy meglesz, csak egyenlőre nem tudom, hogy milyen minőségben. De tuti, hogy lesz valahogy!
Mi van KUTYA kialudtad magad és már is poénkodsz?
CICÁD
Holnap hívj!
Uhh, sokkal jobb mint a ZZR mániás. Szerintem legyen ez !

( ööö...vagy ez nem szavazás ? )
Örülök ha segíthettem !
Gyertya - csak japánt, és abból is csak NGK-t ! Helyes hogy kötődsz hozzá.
A gyári a CR9EK jelű (két pólusú) a ZZR400-ban, de az 5-600-as már a megbízhatóbb CR9E-vel megy (egy pólusú) én is ezzel jártam a 4 kilóssal is. Olcsóbb, tartósabb, és nem érezni teljesítményben a különbséget. ( Tudok 9EK -t is ,csak egy javaslat volt - )

Szóval :

Gyertya : egy pólusú - 2.630.- / db - 30 % ( két pólusú : 3.300.- / db - 30 % )
Légszűrő : 6166.- - 30 %
Olajszűrő : 1900.- - 30 %

Van mindenem, tudok postázni belőle. Ha előre utalod az árát, akkor a posta nincs egy ezres sem.

Tömítést hol nézted ? Mert azt hiszem anno a SpeedLine nál ( Orháéknál, Debrecenben ) és pesten a DMC - nél is volt polcon, azonnal.
Jé egy Cica !

( Fábry: " Ha fizetel egy fröccsöt, megmondom hogy ki vagy ! " )
Hali

Ma felkerült az új láncszettem ( Kutya jóvóltából) és nagyon sokat javult a motor .. váá tök jó megint menni vele na huztam csáó Ádám
magának a betűnek nem kell torzulnia. a megfelelő szögbe kell fordulnia, ennyi, nem kell ide differenciálmű holnap megmutatom. addig is nézd csak :
A dölés az a bennmaradt italic. Egyébként jó hogy összemegy az alja hiszen a két ív sugara más, viszont a felületnek arányoknak ugyanakkorának kell lennie, igy felül kicsit széthúz, alul összenyom. Ha nem agy csinálod idióta nagy hézagok lesznek felül, alul meg szinte összeérnek.
a teteje széthúz az alja összemegy és el is dől. egyszóval ronda. micmuc, ne mondd hogy ilyet felvennél...
mit torz muckóka? max. egy picit.
Igen a bújkálós! De köszi, majd menézem őket!
ja, már tudom, a bujkáló lány!
egy vidit csináltam, amin végig megy a szövegelés, annyira nem izgi...de a képeket felteszem holnap.
Valószínű,hogy holnapra meglessz a kawasakis zene, amit a hétvégén beszéltünk (Yaku, DuB Zizzer, stb.) Nagyon remélem! kűzdök érte rendesen. Ha megvan szólok. Pussz
muci, ez nekem is ment, tök torz az egész. de nem baj, megvan már a megoldás!
Nekem sikerült Dub!