Hi All!
Király lesz a póló. Jakun fog a legjobban állni.
Örülök, hogy jól sikerült a 7vége.
Tegnap találkoztam Wiklrerrel, Karottával egy rendezvényen. Szombaton megnézik majd a gépeket, elképzelhető, hogy ki is próbálna Winkler egy Zizit, mert sor4-es 400-ason töri a fejét. Jobbat úgy sem talál a kategóriában.
Aki eddig már kért belépőt:
kutya.
kutya.
duB
Jaku
Peeter
Zizz
RamAir
Kappa?
tHUNder?
Ha vmelyik ZZR-es még kérne, szóljon, mert nem tudjuk, hogy a kérdőjeles kollégák tudnak e jönni ill. még van ezen kívül is egy jegy.
tHUNder: tuti nem tudsz eljönni legalább a szombati napra Itt a lehetőség, hogy szélesebb kör is megismerhesse a Ziziket, bulizhassunk egyet.
Gyertya - csak japánt, és abból is csak NGK-t ! Helyes hogy kötődsz hozzá.
A gyári a CR9EK jelű (két pólusú) a ZZR400-ban, de az 5-600-as már a megbízhatóbb CR9E-vel megy (egy pólusú) én is ezzel jártam a 4 kilóssal is. Olcsóbb, tartósabb, és nem érezni teljesítményben a különbséget. ( Tudok 9EK -t is ,csak egy javaslat volt - )
Szóval :
Gyertya : egy pólusú - 2.630.- / db - 30 % ( két pólusú : 3.300.- / db - 30 % )
Légszűrő : 6166.- - 30 %
Olajszűrő : 1900.- - 30 %
Van mindenem, tudok postázni belőle. Ha előre utalod az árát, akkor a posta nincs egy ezres sem.
Tömítést hol nézted ? Mert azt hiszem anno a SpeedLine nál ( Orháéknál, Debrecenben ) és pesten a DMC - nél is volt polcon, azonnal.
A dölés az a bennmaradt italic. Egyébként jó hogy összemegy az alja hiszen a két ív sugara más, viszont a felületnek arányoknak ugyanakkorának kell lennie, igy felül kicsit széthúz, alul összenyom. Ha nem agy csinálod idióta nagy hézagok lesznek felül, alul meg szinte összeérnek.
Valószínű,hogy holnapra meglessz a kawasakis zene, amit a hétvégén beszéltünk (Yaku, DuB Zizzer, stb.) Nagyon remélem! kűzdök érte rendesen. Ha megvan szólok. Pussz
Az előbbi nagyon bejött a KTE játékosainak is. 16-an berottyantottak miatta a hétfői meccs előtt.