Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hallo Emberek!
DuB: te nem akarod valahova feltölteni a videókat amit a telefonoddal csináltál? Kíváncsi lennék rá!
Amúgy a Kutya.-val voltam ott, csak hogy tudd ki vagyok!
Valahol mogyoródon találtam egy embert, aki gyártana, most várom a hengerfejtömitést mikor érkezik a gyári. Igazából most már csak azon mulik mikor lehet összerakni
Jut eszembe, olajat, szürőt, gyertyát, esetleg levegőszürőt tudsz küldeni? meg milyen áron?
Gyertyában asszem csak a made in japan felel meg, a olasz nem válogatós vagyok
Szasztok!
Hétvégén ismét meleg lesz és strandidő! Mit szólnátok egy Rukkel-tavi strandoláshoz, mint a múltkor? Lenne rá jelentkező?
hát ez torzít...nekem...
Tess ez is az, de nekem nem tünik torzitásnak. Lehet rossz stylet választottál.
http://www.bellaonline.com/art...
van a 'wrap text', de az torzítja is... ha van másik, akkor pls nézd majd meg!
Van ott rá valami opció amivel lehet meghajlítani. Most itt benn nincs PS otthon tudom esetleg megnézni
hát.. kockásra nem vehetem
Csak nem a söhasra passzoló, ZZR feliratú pólón munkálkocc ?
Sziasztok.
Kutya egyszer mostmár összefuthatnánk megnézném a vasad közeröl valahogy mindig elkerőljűk egymást ebben a hatalmas ujvárosban .
Széles utat mindenkinek kerűljétek a marhákat
Zsír volt a ZP meg a Zagar tennap! na meg a bolyhos!

Jaku, nemtod PS-ban h lehet szöveget ívre/körre hajlítani?
Csak gyári. Amit gyártani tudnak ( pl. Jókai tér ) az max. az öreg levegősökhöz jó.
Asszem a gyári sem vészes, a GPX-é megvolt 6-7000 ből.
Hááló!
Kész a hengerfejem
Már csak egy hengerfejtömités kell, és lehet összepakolni a pacit! Gyárit rakjak bele, vagy ha legyártatom az is megfelel? Bár mintha Kutya, mondtad volna h csak gyári
Szerelőm csak jövö héten ér haza, addig össze kell kaparnom egy tömitést valahonnan
Köszi az infot!
Mástól is hallottam hogy ez egy megbízható típus, csak jobb többeket hallani.
Ja, és bocsi ha néha bepofátlankodok ide is, csak a családban már mindenkit sikerült kikészítenem azzal, hogy velem csak motorokról lehet beszélni. Úgyhogy ha tapasztalatot nem is oszt meg senki, ha csak beszélnek velem ilyen témákról már az is jól esik.
Szóval köszi!
Üdv!
bazsy
Mindenkinek akit érínt!

Ma ZP Zagar koncert találkozó 19:30 ZP alsó kapu!

Csákány
A belpiac ma már nem probléma.
Utángyártott/kopó alkatrészek vannak valami kis köcsög dunaújvárosi gyereknél is hozzá ( bár sztem drágán adja a dolgokat ) a bontott cuccokból meg most már jobb a kínálat mint pár éve, főleg ZZR-ből.
Ha általánosan jó állapotú a vas, akkor nem lehet vele nagy bajod - csak arra figyelj, h nem biztos hogy a legolcsóbbat kell megvenned, ahhoz hogy jól járj.

Én a 400-ast óra szerint 9000 -rel vettem (ami full hazugság volt, kottára nyúlott láncszett volt rajta, tehát 20-25 E lehetett benne ) ehhez még tettem 28 ezret, és egyetlen relét, meg a saját hülyeségemből egy fesz.szabályzót cseréltem. Az is volt rögtön a Racsi-ban.

Szóval nem gáz - csak ne agyonharcoltat vegyél.
Sziasztok!
Tudom hogy unalmasnak, vagy elcsépeltnek hangzik, de szeretném a segítségeteket kérni. Sajnos még messze vagyok a motorvásárlástól, de nem bírok magammal. Keresgélés és infogyűjtés közben arra jutottam, hogy a kis Zizi nayon is jó választás lehet sokoldalúsága miatt. Nem az érdekel, hogy mennyit megy végre, vagy hogy hogy gyorsul. Ennél sokkal lényegesebb dologban van szükségem rátok. Volt már japán belpiacos motorom, és maga volt a horror ha valamiféle alkatrészre volt szükségem, egy fékkarra is 3 hónapot vártam. Tudtommal a Zizi is belpiacos masina. Az érdekelne, hogy ti mit gondoltok erről a témáról, milyen tapasztalataitok vannak. Mellesleg bármi olyan észrevételetek, tapasztalatotok, vagy tanácsotok lenne a mocival kapcsolatban amit szívesen megosztanátok egy lelkes újonccal, akkor azt se tartsátok magatokban.
Anyagi korlátaim sajnos nekem is vannak, úgyhogy még azt sem tudom milyen árkategóriájú Kawát vennék, persze elképzeléseim erre is vannak.
Szóval bármiben tudnátok nekem segíteni, vagy csak beszélgetnétek velem ezekről a mocikról, vagy csak túl sok szabadidőtök van, és zavar hogy ez az utolsó hozzászólás, akkor írjatok, szívesen fogadok bármilyen tapasztalatot.
Volt már egy pár motorom, de ezt nem szeretném úgy elsietni mint ahogy már sikerült.
Köszönöm ha írtok, és bocsánat ha zavartam.
Széles utat, Sziasztok.
bazsy
dupla sör
Jah: dupla szaltó + SÖR !
Jaku: Sima Béla
nem tudtuk, h videózol... akkor duplát ugrunk!
Hát még, ha jelen lettél volna !
Igazolatlan hiányzásnak vettem !

Ezen jót nevettem!

Qurva jó . . .
Pussz
Az érzés kölcsönös - ha Te ott leszel, én csak inkongnitóban vagyok hajlandó lemenni ( vagy bőrruhában )

Örülök hogy megjött az eszed, és vettél valami 'rendes' kétkerekű motort végre / uhhh.bazz..ne hiányozna ennyire a hülye quadozás a DMSE pályán /, azt hiszem fogunk még együtt túrázni párszor !

Szóval aug.9. , Verdanapok, Zorall koncert vááááá.... JA: Hálózsákodat ne hagyd otthon koma !