9:30-re kérték (levélben), hogy legyünk lent. A VIP bejáratnál engedik majd be a motorjainkat. Megbeszéltem Velük, hogy mi 10 körűl érkezünk, mert ugy sem tudnak mindenkit egyszerre beengedni. Kérték, hogy töltsünk ki egy regisztrációs lapot: résztvevők, rendszám (biztonsági szolgálat számára, stb.) Kérnek egy kontakt személyt, utólagos engedelmetekkel megadtam az elérhetőségeim.
Ami talán a legfontosabb. Jeleztem, hogy valószínűleg 10-nél több ZZR lesz jelen. 10 embert engednek be ingyen, de megpróbáltam elérni, hogy a többi Zizit is beengedjék, persze belépőjegy ellenében. Ez a helyszínen fog véglelgesen eldőlni, de nagyon biztató a dolog.
Jeleztem, hogy árnyékoló sátorral érkezünk, stb.
A rendezők kimondott kérése, hogy a rendezvényre érkezést követően, este 8 előtt NE álljunk ki a motorokkal.
Kérem, hogy aki a helyszínen csatlakozik, legyen ott időben a VIP bejáratnál (hátha beállhat a 10 fő ellenére a rendezvényre).
Ááááá ne is mondd.
Múltkor csörög a telefon, hogy láttak a kínai boltban múltkor zöld-fekete 'Kawasaki' feliratos dorkót ! Nagyon vagány, rögtön rágyorsultam ( a tököm se fog 100-150 EUR-t adni edzőcipőre, csak mert 'TeamEckl' felirat van a felvarróján ) erre B+ 39-40-esbe volt csak. Grrr....
Én egy egészen speciális szövetet használok ilyen célra - kimondottan a Kawasakihoz készítik.
Kínai üzletekben árulják (megtévesztésül "boxer alsónadrág" felirattal ) na ezt használod egy 40-50 alkalommal találkozókon (pályanapokon ne! ), és amikor már másra nem alkalmas, ún. RONGY les zbelőle a garázsban.
Igen: teljesen száraz, és nem túl forró ( értsd nem a tűző napon felhevült ) motorra kell felvinni, enyhén nedves ruhával.
Amikor bemattult a felületen, akkor egy puha, száraz ronggyal erősen áttörlöd és kész is. Vagy ha van valakinél gép esetleg, úgy még gyorsabb.
Találtam jobbat ( ezzel készült most a fehér, céges autó ) :
Ez nem folyékony, hanem egy sűrű, krémes paszta: nem színezett ( ha nincsenek mély karcolások a gépen akkor nem is kell h az legyen ) viszont sokkal magasabb fényű, és keményebb viaszréteget alkot.
És ugyanannyiba kerül, mint a sima folyékony polírfolyadék. ( 2500.- / 1700 Ft )
Jó lesz ez? Mert akkor rendelek péntekre ide párat, és felviszem Nektek:
Bármelyik nagy autósboltban. Nem szívesen reklámozok senkit, de a nagyobb központi boltjaiban mindhárom hálózatnak ( Láng, Bárdi, Unix ) azonnal van.
Konkrétan a Prevent sampont és a bárdiból szoktam, Turtle-t meg ahol éppen kapok. Ez utóbbiból érdemes rögtön szín-waxot venni az általános helyett.
Vagy ha ráér péntekigm akkor tudok vinni Neked - úgy kicsit olcsóbb is lesz szerintem, mindegyiknél van valami kedvezményünk.
kutya. - ZZR600, Pulai László, UHA-867
kutya. - ZZR600, Mezei Bettina, UHA-867
duB
Jaku - ZZR400, Dr. Horváth Marcell, UBW-109
Peeter
Zizz
RamAir
Szöllő - ZZR400, Szöllősi Tibor, UBV-454