Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki eddig már kért belépőt:

kutya. - ZZR600, Pulai László, UHA-867
kutya. - ZZR600, Mezei Bettina, UHA-867
duB
Jaku - ZZR400, Dr. Horváth Marcell, UBW-109
Peeter
Zizz
RamAir
Szöllő - ZZR400, Szöllősi Tibor, UBV-454
Aki eddig már kért belépőt:

kutya. - ZZR600, Pulai László, UHA-867
kutya. - ZZR600, Mezei Bettina, UHA-867
duB
Jaku
Peeter
Zizz
RamAir
Szöllő - ZZR400, Szöllősi Tibor, UBV-454
mind2 lehet, de csinálhuk meg előre, ne ott kelljeb b.szakodni vele.
...Kérték, hogy töltsünk ki egy regisztrációs lapot: résztvevők, rendszám (biztonsági szolgálat számára, stb.)...

Most, pénteken, vagy ott a rendezvényen ?
Akkro kell a rendszám?
Ok, felviszem a Tiéd is !
Kérek szépen én is egy ilyet, Jaku vagy Dub fizessétek ki lsz .
INFÓK!

INFÓK!

Hi All!

Infók a Verda Napok szervezőjétől:

9:30-re kérték (levélben), hogy legyünk lent. A VIP bejáratnál engedik majd be a motorjainkat. Megbeszéltem Velük, hogy mi 10 körűl érkezünk, mert ugy sem tudnak mindenkit egyszerre beengedni. Kérték, hogy töltsünk ki egy regisztrációs lapot: résztvevők, rendszám (biztonsági szolgálat számára, stb.) Kérnek egy kontakt személyt, utólagos engedelmetekkel megadtam az elérhetőségeim.
Ami talán a legfontosabb. Jeleztem, hogy valószínűleg 10-nél több ZZR lesz jelen. 10 embert engednek be ingyen, de megpróbáltam elérni, hogy a többi Zizit is beengedjék, persze belépőjegy ellenében. Ez a helyszínen fog véglelgesen eldőlni, de nagyon biztató a dolog.
Jeleztem, hogy árnyékoló sátorral érkezünk, stb.
A rendezők kimondott kérése, hogy a rendezvényre érkezést követően, este 8 előtt NE álljunk ki a motorokkal.

Kérem, hogy aki a helyszínen csatlakozik, legyen ott időben a VIP bejáratnál (hátha beállhat a 10 fő ellenére a rendezvényre).

További tudnivalók, amit frissen küldtek mail-en:

Verda Napok
Ááááá ne is mondd.
Múltkor csörög a telefon, hogy láttak a kínai boltban múltkor zöld-fekete 'Kawasaki' feliratos dorkót ! Nagyon vagány, rögtön rágyorsultam ( a tököm se fog 100-150 EUR-t adni edzőcipőre, csak mert 'TeamEckl' felirat van a felvarróján ) erre B+ 39-40-esbe volt csak. Grrr....

simán kínai vagy Kuwusuke feliratos?
Én egy egészen speciális szövetet használok ilyen célra - kimondottan a Kawasakihoz készítik.

Kínai üzletekben árulják (megtévesztésül "boxer alsónadrág" felirattal ) na ezt használod egy 40-50 alkalommal találkozókon (pályanapokon ne! ), és amikor már másra nem alkalmas, ún. RONGY les zbelőle a garázsban.

Teljesen megfelel a célnak.
Ok, megvan : ha valakinek mér érdekes a dolog az szóljon holnap délutánig, és felviszem !
oke! milyen rongyot érdemes venni? (nem vagyok egy takarítógép típus, de most ezzel
a fehérrel jól beszoptam )
Jöhet
Jaku: neked is jó ez, rendeljem ?
Igen: teljesen száraz, és nem túl forró ( értsd nem a tűző napon felhevült ) motorra kell felvinni, enyhén nedves ruhával.
Amikor bemattult a felületen, akkor egy puha, száraz ronggyal erősen áttörlöd és kész is. Vagy ha van valakinél gép esetleg, úgy még gyorsabb.
szerintem zsír, jöhet. ez olyan hogy felviszem egy ronggyal, megszárad és
leszedem?
Találtam jobbat ( ezzel készült most a fehér, céges autó ) :

Ez nem folyékony, hanem egy sűrű, krémes paszta: nem színezett ( ha nincsenek mély karcolások a gépen akkor nem is kell h az legyen ) viszont sokkal magasabb fényű, és keményebb viaszréteget alkot.

És ugyanannyiba kerül, mint a sima folyékony polírfolyadék. ( 2500.- / 1700 Ft )

Jó lesz ez? Mert akkor rendelek péntekre ide párat, és felviszem Nektek:
Az jó, kérek akkor mind2-őből! szín: gyöngyházfehér
Nekem hozhatod mindkettőt (tudod a gépem metál fekete-sötétszürke).
Bármelyik nagy autósboltban. Nem szívesen reklámozok senkit, de a nagyobb központi boltjaiban mindhárom hálózatnak ( Láng, Bárdi, Unix ) azonnal van.
Konkrétan a Prevent sampont és a bárdiból szoktam, Turtle-t meg ahol éppen kapok. Ez utóbbiból érdemes rögtön szín-waxot venni az általános helyett.

Vagy ha ráér péntekigm akkor tudok vinni Neked - úgy kicsit olcsóbb is lesz szerintem, mindegyiknél van valami kedvezményünk.
Turtle Waxot én soha nem láttam még rendes választékban, max néhány benzinkútnál 1-2 dbot.
nemtod Pesten hol kapok ilyeneket? gondolom a rossmannál nem
De komolyan: én csak TurtleWax-ot használok, tökéletes.

A képen látható motor olyan matt volt ( 3 év állás, 20 éves fényezés ) hogy hányni lehetett tőle.

Aztán egy óra munkával ( Prevent Wash & Wax sampon + turtle szín polír ) ilyen lett:
szilikon? mmint a spré, nem a cicikkel felvinni valamit a felületre
vagy valami polirpaszta