Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OLYANÉR' menj a "szomszédba"
na pá
én speciel ingyen gondoltam
de a csajok nem is árulják itt magukat
jófejek voltak a srácok és az ár is

hát, úgylátom a skacok nem csapnak le itt a csajokra
Nincs mit! Örülök, hogy segíthettem.

Nem is zavarok tovább...
csodálatos volt a javaslatod! bevált köszönöm
namajd kapsz
oke, gúdbáj. uborka a szemre
a hsz-edben ez volt a sorrend: kiscső-karbi-léxűrőház. ez hibádzik, erre kérdeztünk rá
nem egészen
na menek, nem off, tényleg csak beköszön
bárhol bármikor
noproblemo.. min is? a szerencsétlen b.lfaszon?
Természetesen nem szüretlenül, van rajta olyasmi szürő, mint amilyen a benzinszürő. Láttátok már szétszedve? Én ahogy megvettem szétszedtem(rémélem jól emléxem), és kitisztitottam, a kis csövek kijönnek a nagy csőből, és összefutnak középre, ott egy Y-ba csatlakoznak, és mennek tovább a tank alá, a karbihoz. Valami szerepe van, most megnem mondom pontosan h mi, de magyarázta a szerelő, csak rég volt már. keresek képeket, remélem találok
hát k.vára remélem, mert dani elutaz holnap du... biztosat még nemtok mondani..
..és nekem?
bocs, hogy belevau, csak beköszöntem ..ja, és még mindig röhögök, sorry...
Nemá a végén lesz hétvégére motorod, 6 hónap után? Akkor pezsgő.
ja igen! köszi, jött ma kormány bajáról és jó is. rápróbáltuk... összeragasztás indul holnap.
Tényleg a te prodzsekted még mindig áll? Rákérdezzek havernál az érdekedben, hátha tud segíteni?
Neked is jár simi
kormányból indulok ki, más kell az állíthatóhoz és azon elvileg van lyuk, de nem láttam ilyet
sportrugesz létezik, enyémbe egy 600-asból az került be. de ha sufni, akkor elvileg lehet fix darabot betenni a szárba, h feszesebb legyen, nem az arcbőr
Dub okos. (miért nincs bukissimogatós szmájli?)
Szerintem THunderékén sem látszik az állíthatóság úgy mint pl. egy gixxin. Manual szerint lehet az E3 modeltől. Meglássuk. Ha nem lehet akkor legalább egy új rugó és sűrűbb olaj kéne bele
karbiba szüretelenül? a két kiscső két nagycsőbe megy majd a léxűrőházba...
miért menne szűretlen levegő a karbiba
Barátnő lecserélődött, bár nem kelett volna
Mostani viszont jönne velem, ha ugye kész lenne
Tudtommal a kis cső az a karbiba megy közvetlenül, ott ügyködik valamit, a nagy résen keresztül pedig a légszürőházba megy a levegő!