Sztem próbáld ki ahogy mondtam ( üresen, csupasz karbikkal ) és ha jó, akkor már vegyél 4 db olcsó sportlégszűrőt, és ahhoz egy benzint-karbiszinkront állíts.
Ha üresen jól megy, azzal is mennie kell.
Ha járok a szerelőnél, megkérdezem csak a Te kedvedér De szerintem a motorszerelés topikban is tudnák páran. Megis kérdezem hogy csökkentsem kiváncsiságotokat
Sorry ha nem jól fogalmazok néha, remélem értitek azért! Sóval az egyik képen be van karikázva hogy merre megy a kicsi cső! az a vastag valami rajta(pici csövön) az megszüri hogy ne szüretlen levegő menjen a karbiba! A másik képen pedig látszik az, hogy hova érkezik meg a cső, miután egy Y-ba csatlakozott, viszont most vettem észre a karbis képen, hogy két leágazás van, és vajon hova jutnak azok a csövek . Bazzeg, most már énis kiváncsi vagyok hogy is lesz Visszamegy-e a légszürőházba, közvetlen a szivótorkok mellé a két kicsi cső, vagy a karbiba
remélem megjön már az igazi motoros jó idö és lehet menni gurulni, addigis egy ki online ezt skubizzátok : http://www.kossan.se/roliga-fi...
csáó Ádám