Lesznek majd tesztek is benne? pl hogy elég legyen belinkeni a kérdezősködőknek és akkor megtudják mennyit megy, hogyan, hol, meg ilyen általános dolgok, akit meg komolyabban érdekel, az kérdezősködik.
Csütörtökre itt a hengerfejtömitésem, meg azt olajam(OMW Bixxol 15W50) és remélhetőleg pénteken elkészül vele a szerelő, bár nem sok esélyt adok neki h siófokra tudjak menni pedig itt van egy köpésre
Átvehető pénteken a HRingen (7-8 között vmikor), Szombaton a találka helyeken ill. rendezvényen.
Az árajánlat alapján az ár a követekző lesz: 1815Ft/db (allveer: 2700 Ft)
Kérem, hogy pontosan hozzátok az összeget, nem biztos, hogy tudok majd visszaadni. THX
Persze, mindjárt beírom, hogy mennyi lett az annyi. A HRingre mindenképp kimegyek, igaz később érek oda, mint 6h, mert akkor tudom átvenni a pólókat Budaörsön. (Tel.szám az adatlapon, ha vmi közbejönne.)
Egyébként nem Te jöttél szembe vasárnap kora délután Vác-Veresegyháza közelében?
Valaki közületek próbálta már leműteni a középsztendert? Én épp most állnék neki és nem lenne baj, ha nem érne v.mi kellemetlen meglepi...
Az ok egyszerű: nem szeretném ha elkopna a ringen
ZZRmania frissítve:
- tagok szekció, ha kihagytam vkit, pedig jelezte, mosmár üssetek meg
- Aktualitások!
- ÚJ funkció: 'Leírás' alap típusok szerényen
Köszi, szerencsére egyik ismerősöm nem messze lakik onnan, és holnap jön haza tihanyba, uh megoldódott
Aztán ha minden stimmel, lehet összerakni a paripát
Lehetne a budapestiekhez egy hatalmas kérésem?
Valakinek át kellene vennie a hengerfejtömitésemet, és azt elpostáznia, mert 10000ft alatt nem küldenek el cuccot. Utána feladná nekem utánvétellel, vagy elküldöm csekken, onnantól már megoldjuk
Naaaa valaki
Cim: Big-Bang Motorkerékpár Szerviz 2040 Budaőrs – BITEP, Gyár u. 2. Tel: 23-886-909
13.kerületben lakik az ember, ott is átvehető tőle
Amúgy jut eszembe, valaki az időjárást figyeli, vagy az nem érdekes? Mert én eléggé rosszat hallottam péntektől kezdve! Nem akarok vészmadár lenni, csak úgy kérdem!
Kérdés: okés, hogy XL-es, de rám pl. mekkorát adnátok és esetleg valami nőiesebb nincs? Azzal is fel lehet hívni ám a figyelmet! . Ha van valakinek ötlet, írjon!
Kutya várom hívásod!
Öveges professzor kutatásai során érdekes összefüggéseket fedezett fel:
"...Ezennel megállapítom, hogy a brigád teljesen kiegyensúlyozott étrendű egyedekből áll, 50-50 % -ban L-es és M-es megjelölésű holmikat viselnek. Tehát elmondható, hogy a ZZR tulajdonlás megoldás a társadalom kóros elhízásának megfékezésére...
Továbbá DuB és Jakuza kolléga erősíti azt a néphagyományt, miszerint a "férfi mázsa alatt csak karácsonyfadísz" . Hajrá XL-Szekció ! ..."
Csütörtökre itt a hengerfejtömitésem, meg azt olajam(OMW Bixxol 15W50) és remélhetőleg pénteken elkészül vele a szerelő, bár nem sok esélyt adok neki h siófokra tudjak menni pedig itt van egy köpésre