Jelenleg ez a webcím van, ezzel készül a póló. Akinek jó, rendel, akinek nem, nem.
A domainreg meg egy következő állomás. Ha lesz, akkor majd gondolom készül póló azzal is
Jajmár. Most jöjjek azzal, hogy 2000 óta ZZ-R-en ülök? Necsináljad a mártírkodást, abban én úgyis jobb vagyok :) A cégem weboldalkészítéssel foglalkozik. Van egy szerverünk. Elfér. Miről beszélsz? :)
Sztem a nev nem fontos, a "csapat" igen. Itt olyan kis barati tarsasag jott ossze amely oszinten mar tulnotte a ZZR tulajokat (okoska, ocsilaci ....). Egyutt bohockodunk, gurulunk a nev nem annyira fontos. A "fizetos" nev talan azert rosz mert "kilepeskor" majd valakinek vallalni kell majd a fentartast . Igy meg kotetlen, jonnek mennek az emberek kedvuk szerint, itt semmi nem kotelezo, szabalyozott. Minnel tobben vagyunk itt tobb velemeny es izles lesz, ezert nem kell nagyon "szabalyozni", ahogy jol esik ... aztan majd csak lesz vhogy. Mint a gurulasokon, sosem vunk mindanyian de mindig van vki, nem ?
Ti ugy is egyszer "kiestek" ebbol a klubbol , ha mar "tagsagrol" van szo .
En itt oregszem meg, ezen a forumon es a vegen magammal fogok itt levelezni .
Ezzel egyetértek, én se szívesen viselek webcímet magamon, hiszen az elegancia rögvest odavész, de tényleg. Nem szeretném megmondani, ki mit hímezzen a pólójára, ezért kértem én üres pólót. Hímeztetek egyet magamnak, megnézitek, aztán lehet dönteni.
Ez úgysem a végleges póló lesz. Előbb-utóbb többen leszünk, másnak is kell póló, esetleg előre gyártani, csajoknak, stb. Szóval csak ízi, én a magam részéről két színnel hímeztetném úgy, ahogy korábbi beszólásomban mellékeltem is.
Én csak azon értetlenkedem, hogy miért készülünk ezt a webcímet megörökíteni ahelyett, hogy lépnénk egyet előre, regisztrálnánk egy saját domaint (korábban enyém volt a friendsofzzr.hu is) és azt hímeznénk a pólóra. Mondom, regisztrálom, hosztolom, nektek nem kerül semmibe. Áttesszük a szerverre a cuccot, kaptok ugyanúgy egy elérést, szerkesztitek. Ha van időm és nyitottak vagytok a kérdésre, még én is beszállok a fejlesztésbe, Zizzerrel biztos össze tudunk rakni valami ütőset.
Azért szaroztam le, mert pipa vagyok, elmondom, miért. Az extra egy ingyenes szolgáltató. Ugyanolyan, mint a többi, a freeweb, meg a mittudomén melyikek. Egyetlen darab ész érvet mondj légyszíves amellett, hogy nekünk miért van szükségünk egy ingyenes szolgáltató nevére a webcímünkben :)
légyszíves ne sértegess, ezt én regisztráltam és közösen szavasztuk meg.
én nem szaroztam le semmidet eddig, ha jól tudom, tartsd Te is Magadat ehhez. köszi.
2. döntse el a csapat, mit szeretne. én személyszerint nem igénylem.
tHUNder 2db "L"
Zsoo777 1db "L"
duB 1db "XL"
Peeter 1db "L"
kutya. 1db "L"
tombat 1db "M"
allveer 2db "M" - blank
&rash 1db "M"
PéLaci 1db "M"
RamAir 1db "M"
Megbeszétem, hogy este 6-ig elég elküldenünk a megrendelés.
Köszi
Én is kérnék 1db M -es méretű pólót.
a webcim jobb oldalra kerül, ha jól tudom.
A domainreg meg egy következő állomás. Ha lesz, akkor majd gondolom készül póló azzal is
Ti ugy is egyszer "kiestek" ebbol a klubbol , ha mar "tagsagrol" van szo .
En itt oregszem meg, ezen a forumon es a vegen magammal fogok itt levelezni .
Ez úgysem a végleges póló lesz. Előbb-utóbb többen leszünk, másnak is kell póló, esetleg előre gyártani, csajoknak, stb. Szóval csak ízi, én a magam részéről két színnel hímeztetném úgy, ahogy korábbi beszólásomban mellékeltem is.
tHUNder 2db "L"
Zsoo777 1db "L"
duB 1db "XL"
Peeter 1db "L"
kutya. 1db "L"
tombat 1db "M"
allveer 2db "M" - blank
&rash 1db "M"
PéLaci 1db "M"
Én csak azon értetlenkedem, hogy miért készülünk ezt a webcímet megörökíteni ahelyett, hogy lépnénk egyet előre, regisztrálnánk egy saját domaint (korábban enyém volt a friendsofzzr.hu is) és azt hímeznénk a pólóra. Mondom, regisztrálom, hosztolom, nektek nem kerül semmibe. Áttesszük a szerverre a cuccot, kaptok ugyanúgy egy elérést, szerkesztitek. Ha van időm és nyitottak vagytok a kérdésre, még én is beszállok a fejlesztésbe, Zizzerrel biztos össze tudunk rakni valami ütőset.
Na, ennyit a webcímről :)
Nekünk? Mégegyszer mondom: had ne én döntsem el mi a jó NEKÜNK.
én nem szaroztam le semmidet eddig, ha jól tudom, tartsd Te is Magadat ehhez. köszi.
2. döntse el a csapat, mit szeretne. én személyszerint nem igénylem.