Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, ez 8 csavaros, asszem a regebbieknel 6 csavaros, a tied hany csavaros?
Nekem nem tetszik , jakunak, zizznek sem peternek ugyszinten.
Nem fog maradni a mocin. 4.500,- ft-ert ha vkinek kell elviheto.
tHUNder! Ezt a plexit honnan szerváltad?
Szerinted a 94-es zizihez is jó lenne.
Nagyon érdekelne egy ilyen.
Előre is köszi
Megint egy jót gurultunk Alkesszal, nőjével, Kappával, feleségével, és Hudsonnal! Szerencsére nem áztunk el. A Visegrádi szerpentin, meg egyre jobban megy! Vissszafelé meg még jobb!

Thunder, amit mondtál, hogy a fellegvár felé tartó szerpeninen vagy egy beugró az első hajtűnél, tényleg szép hely. Most bementünk, és szép patakos, tavas, úgy hogy fasza. Ott lehetne csinálni egy szalonnasütést is...
Oksi, köszi, megpróbálom!
A gumikarmantyú volt elöregedve és áteresztett a duggatyúnál.
hehe , bar jobb ha nem kell hasznalni ilyen celra...

ime a kep a ket rugostagrol (egyforma a meretuk ahogy neztem)
Szia,

szerintem probald meg befujni WD40-nel (vagy valami hasonlo kontakt / kenospray-vel) elso korben, sokszor segiteni szokott..
Üdv.

Jakuza mi lett a fékeddel csinálva mert az elsö nekem is elég gyatrán fog de én a betétre is gyanakszom, neked mi volt a baja? köszi Ádám
Ma megint megyünk egy kisebb kanyarra, Visegrádra a fellegvárba kávézni, üdítőzni. Ki akar, jöjjön! Kappa, rád számítok, ha már tegnap nem volt jó!

Találkozó: 16:00-kor a Váci út és Fáy utca sarkán, az OMV kúton!
Szevasztok!
Mit lehet tenni, olyankor, ha a hátsó fék jeladója a féklámpa felé szorul, és idönként nem húz vissza, ezért égve marad a fék lámpám?
Erről van szó:
96-os zzr 400 blokkalkatrészeim vannak eladók!
Nem kell visszavenned ( főleg h helybe idehoztad nekem), jó nehéz darab: majd jó lesz mokkát agyonverni, ha éjjel (megint) fel akarnák törni a garázst...
Képet tudsz feltenni ezekről ?
...nem tudom hanyas gsxr volt, de én nem versenyezni akartam, csak a lámpáig fel akartam csorogni egy lightos 220-230al,de így sajna nem jött össze....
Jaja, nekem is tetszett! Ugyan már, tankolni mindenkinek kell! Az a Suzukis sráccal meg az Alkesz jókat gyorsult. Nekem az már nagy volt...
Menjünk motorozni holnap
Peeter, jó kis gurulás volt , és bocsesz a benzinkutas kitérőrt... A suzukis srác meg a végén pont kersztbe húzta a számításomat, pont ott ccammogott,ahol ki akartam lőni. ...de ahogy elnéztem te se tudtál tőle gyorsulni...
Szia,

nekem csak az 1100-es tankjaban van benzinszintjelzom, a 600-ase csupasz tank.
A junction box is ZZR1100-bol szarmazik, es 2E ft az ara.

Ha a nevemre kattintasz, akkor ott van az elerhetosegem, ill. telefon: westel 33 nullaharom 215

udv,
N.
Szia,

jelenleg nincs, de elkepzelheto hogy lesz. Amint lesz, kereslek.

udv,
N.
Visszavegyem?

amim meg van esetleg helyette:
ZXR-400 hatso rugostag illetve Z750 hatso rugostag...
dnor!
a tankokban esetleg nincs véletlenül benzinszintjelző? nekem az kellene, bár igazábol nem létszükség meg lehet h a junkbox...
árak? kapcsolatfelvétel?
sziasztok.
Dnor 600-as müszerfal nincs estleg ?
Nem, annyit azért nem ér a dolog. Jó lenne a profi futómű, de nem mindenáron.
Supermoto és Superquad Ob , Kakucsring.

Valaki ?
Vasárnap?
a fenebe.. gondolom a segedvazat meg nem akarod faragni...