Szia, ez 8 csavaros, asszem a regebbieknel 6 csavaros, a tied hany csavaros?
Nekem nem tetszik , jakunak, zizznek sem peternek ugyszinten.
Nem fog maradni a mocin. 4.500,- ft-ert ha vkinek kell elviheto.
Megint egy jót gurultunk Alkesszal, nőjével, Kappával, feleségével, és Hudsonnal! Szerencsére nem áztunk el. A Visegrádi szerpentin, meg egyre jobban megy! Vissszafelé meg még jobb!
Thunder, amit mondtál, hogy a fellegvár felé tartó szerpeninen vagy egy beugró az első hajtűnél, tényleg szép hely. Most bementünk, és szép patakos, tavas, úgy hogy fasza. Ott lehetne csinálni egy szalonnasütést is...
Szevasztok!
Mit lehet tenni, olyankor, ha a hátsó fék jeladója a féklámpa felé szorul, és idönként nem húz vissza, ezért égve marad a fék lámpám?
Erről van szó:
Nem kell visszavenned ( főleg h helybe idehoztad nekem), jó nehéz darab: majd jó lesz mokkát agyonverni, ha éjjel (megint) fel akarnák törni a garázst...
Képet tudsz feltenni ezekről ?
...nem tudom hanyas gsxr volt, de én nem versenyezni akartam, csak a lámpáig fel akartam csorogni egy lightos 220-230al,de így sajna nem jött össze....
Peeter, jó kis gurulás volt , és bocsesz a benzinkutas kitérőrt... A suzukis srác meg a végén pont kersztbe húzta a számításomat, pont ott ccammogott,ahol ki akartam lőni. ...de ahogy elnéztem te se tudtál tőle gyorsulni...
dnor!
a tankokban esetleg nincs véletlenül benzinszintjelző? nekem az kellene, bár igazábol nem létszükség meg lehet h a junkbox...
árak? kapcsolatfelvétel?
Nekem nem tetszik , jakunak, zizznek sem peternek ugyszinten.
Nem fog maradni a mocin. 4.500,- ft-ert ha vkinek kell elviheto.