Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

36 MB TIF-ben. Csüt odaadom CD-n.
*120x25cm a méret.
ennyire fajankó nem lehetsz
Na, most beszéltem a plakátossal, 2800/négyzetméter az ára. Az a 120x35 cm kb annyi, úgy hogy ennyivel lehet számolni.
Duß, az anyag TIF-ben is jó! Csütörtök délután vagy péntek délelött megyek kinyomtatni. Az lenne a legjobb, ha átküldenéd e-mailbe, vagy csörgünk, hogy mikor tudnád rárakni Pen-drive-ra.
Ha a webcimet el lehet hagyni a pólón akkor jöhet egy "XL"
Zizz 2db "L"
tHUNder 2db "L"
Zsoo777 1db "L"
duB 1db "XL"
Peeter 1db "L"
kutya. 1db "L"
tombat 1db "M"
allveer 2db "M" - blank
&rash 1db "M"

Grafikai terv: 8463-as hozzászólás alapján
Aki még nem látta, ne kelljen keresgélnie:

FIGYELEM! PÓLÓ

FIGYELEM! PÓLÓ

FIGYELEM! PÓLÓ

KÉREM, AKI SZERTNE, MA DÉLIG! JELEZZE: MÉRET (normál európaival számoljatok /Nekem L, duB XL, stb./), DARAB SZÁM (szerintem szép, én kettőt is rendelek )

- 180 grammos fehér teniszópló, galléros, gombos: 1350.-+áfa/db
- programköltség: 3.000.- +áfa (egyszeri költség a hímzőminták elkészítésére)
- hímzés : 250.-+áfa/ póló
- ma megrendeljük, péntek este mehetek érte
-pénteken oda tudom adni a HRingen ill. szombaton a Verda Napokon
na f.szom! szóval: 120 x 25 cm lesz! 0,3nm -- 840 Ft.
pontosabban 0.42nm, ~1200 pénz.
ez egy fél nm, azaz 1400-ból kijön... nem úgy volt, h elspannolod free-be?
Zizz 2db "L"
tHUNder 2db "L"
Zsoo777 1db "L"
duB 1db "XL"
Peeter 1db "L"
kutya. 1db "L"
tombat 1db "M"
allveer 2db "M" - blank
&rash 1db "M"
Valszeg igen.
Pénteken 6-ra kell mennem érte Budaörsre. Ezt követően ki tudom vinni a ringra. Szerintem oda tudok érni 8-ra. Ha késnék max. megvársz. Ha jó így, akkor rendelj nyugodtan.
Igen, én is agyaltam hogy hova rakjam a szűrőt - a postán meg erősen néztek hogy " háááát fijjam, ez elíg konvex formájú kis csomag lett ! "
Én nem megyek a verda napokra, de szeretnék egy M-es pólót. Remélem lehetséges. Nem tudom, a Ringre ki tudod-e hozni?
Na, most beszéltem a plakátossal, 2800/négyzetméter az ára. Az a 120x35 cm kb annyi, úgy hogy ennyivel lehet számolni.
Duß, az anyag TIF-ben is jó! Csütörtök délután vagy péntek délelött megyek kinyomtatni. Az lenne a legjobb, ha átküldenéd e-mailbe, vagy csörgünk, hogy mikor tudnád rárakni Pen-drive-ra.
Épp most jött meg! Először megilyedtem hova hajtogattad, lapitottadbe az olajszürőt, de aztán megtaláltam
Most már csak a hengerfejtömités kell
csak nekem kell XL?
na ki volt?
Zizz 2db "L"
tHUNder 2db "L"
Zsoo777 1db "L"
duB 1db "XL"
Peeter 1db "L"
kutya. 1db "L"
&rash 1db "M"
Nekem lesz a legkisebb. Apropó, Verdanapokon lehetne átvenni? Remélhetőleg oda már tudok menni a Pacival
Rendben, megbeszélem velük pénteken. Üdv.
Zizz 2db "L"
tHUNder 2db "L"
Zsoo777 1db "L"
duB 1db "XL"
Peeter 1db "L"
kutya. 1db "L"
tombat 1db "M"
allveer 2db "M" - blank
Csak ,hogy jó méretet rendelj. Én 183cm és 75 kg vagyok. Erre ajánlotta a gyártó az L-est.
Hejj! Én kettő darab M-es pólót kérek hímzés nélkül, csak hogy legalább az alapok hasonlítsanak ;) Vétel.
Sziasztok!

Én vagyok a legkisebb?

Zizz 2db "L"
tHUNder 2db "L"
Zsoo777 1db "L"
duB 1db "XL"
Peeter 1db "L"
kutya. 1db "L"
tombat 1db "M"
...kéne egy karbiszinkron + szelepállítás a mocimra, el merjek vele indulni a verdanapokra?Szerintetek?
Ki csinál ilyet és mennyiért?...

Ha a motoron nem jelentkezik hatalmas tünet miatta ( karbiba visszadurrog, csörömpölnek a szelepek, stb ) akkor nyugodtan gyere - párszáz km alatt nem lesz baja a gépnek.
A teljes szerviz lapkázással együtt 25 EFt, itt helyben Dunaujvárosban kb. 1 hétre előre kell bejelentkezni hozzá.
Jól érted.