Na, most beszéltem a plakátossal, 2800/négyzetméter az ára. Az a 120x35 cm kb annyi, úgy hogy ennyivel lehet számolni.
Duß, az anyag TIF-ben is jó! Csütörtök délután vagy péntek délelött megyek kinyomtatni. Az lenne a legjobb, ha átküldenéd e-mailbe, vagy csörgünk, hogy mikor tudnád rárakni Pen-drive-ra.
KÉREM, AKI SZERTNE, MA DÉLIG! JELEZZE: MÉRET (normál európaival számoljatok /Nekem L, duB XL, stb./), DARAB SZÁM (szerintem szép, én kettőt is rendelek )
- 180 grammos fehér teniszópló, galléros, gombos: 1350.-+áfa/db
- programköltség: 3.000.- +áfa (egyszeri költség a hímzőminták elkészítésére)
- hímzés : 250.-+áfa/ póló
- ma megrendeljük, péntek este mehetek érte
-pénteken oda tudom adni a HRingen ill. szombaton a Verda Napokon
Valszeg igen.
Pénteken 6-ra kell mennem érte Budaörsre. Ezt követően ki tudom vinni a ringra. Szerintem oda tudok érni 8-ra. Ha késnék max. megvársz. Ha jó így, akkor rendelj nyugodtan.
Na, most beszéltem a plakátossal, 2800/négyzetméter az ára. Az a 120x35 cm kb annyi, úgy hogy ennyivel lehet számolni.
Duß, az anyag TIF-ben is jó! Csütörtök délután vagy péntek délelött megyek kinyomtatni. Az lenne a legjobb, ha átküldenéd e-mailbe, vagy csörgünk, hogy mikor tudnád rárakni Pen-drive-ra.
...kéne egy karbiszinkron + szelepállítás a mocimra, el merjek vele indulni a verdanapokra?Szerintetek?
Ki csinál ilyet és mennyiért?...
Ha a motoron nem jelentkezik hatalmas tünet miatta ( karbiba visszadurrog, csörömpölnek a szelepek, stb ) akkor nyugodtan gyere - párszáz km alatt nem lesz baja a gépnek.
A teljes szerviz lapkázással együtt 25 EFt, itt helyben Dunaujvárosban kb. 1 hétre előre kell bejelentkezni hozzá.
*120x25cm a méret.