Sziasztok srácok!
Nem tudjátok véletlenül h ZXR 400ba menyi egy elülső kerékcsapágy?
fontos lenne mert szitál az eleje, és biztos h nem kormánycsapágy...
Most vettem ugyh még friss a moci, lövésem sincs h mennyi hozzá egy ilyen alkatrész
Lécci ha tudtok segítsetek!
Köszi, Üdv
Szeretném kérdezni, hogy nem tud-e valaki egy olcsó, jó állapotú 600-as zzr blokkot. Nem baj ha nincs papirja, sőt...
Úgyanis, nekem van egy 91-es 400-asom, de elszaladt belőle a ménes, annyi erő sincs benne, hogy 10000 fölé pörögjön menet közben. Próbáltam ezt megcsináltatni, de olcsóbban kijövök ha veszek egy új blokkot és még ráadásul feljebb is lépek egy kategóriával.
Tel.: 20/995-5657
a rohadt radios billentyuzet es a gyenge elem http://zzrmania.extra.hu/
(ami per pillanat el sem erheto, rendszerbovites miatt, dub mit raktal fel hogy az extra.hu rogton bovitesekbe kezdett ? )
Üdv a Zizzentek közt , jól tetted hogy visszaolvastál egy kicsit a fórumba, igy láthattad hova "lépsz be" . Remélem közös gurulásokra tudsz majd jönni - csatlakozni.
A piros ZZR akit a múlt héten "vadásztam" le még nem talaált ide ?
A NewYork kávézó mögött láttam már töbször egy ZZR-t , azt is le kellene "támadni" .
Ilyenkor az a matrica ötlet tünik jónak, mert csak ráragasztanám a szélvédőre .
"www.zzrmani.extra.hu" - féle matrica ?
Eladó a motorom sajnos lakásvásárlás miatt.
Ha tudtok valakit akit érdekel:
90 es évjáratú szép és jó én imádom tényleg igen jó állapotban, de végülis közületek többen látták is már. Keresek neki gondos és szerető tulajt.
Az adatlapon az elérhetőségeim fönn vannak bővebb információért.
Irányár: 490000 de alku képes, esetleg olcsó robogót vagy valami kis gépet, hogy ne maradjak teljesen motor nélkül be tudok számolni.
Hááát szép kis termés ez a forum, mire végigolvastam eltelt egy pár nap, na de sokat okultam. Idén kezdtem a motorozás és a vállasztásom nekem is egy zzr 400-ra esett, amivel idáig nagyon megvagyok elégedve, bár a forumot olvasva felmerült egy két dolog pl a fordulat szám visszaesés nekem is késleltetve történi idönkén, ez elég zavaró tud lenni , ha valaki tud valami okossat kérem jelezze. Nagyon tetszett még a deklivédö meg a bukogomba gyártás project is ezekböl lehet még szerválni? olvastam hogy 1-2 embernek nem gyorsul a motorja nekem most volt szerelönél ahol teloszimeringet olaj(fuchs) +szürö + gyertya lett cserélve de mivel kényelmes a szerelöm mondta hogy bontsan le a burkolatot, igy is lett csak mikor viszapakoltam az elejét a ram air rendszer szétcsúszott és a karbiba menü tömlön nem megfelelö nyomást kapott és nem ment a motor én vagy kb 10 szer vettem le a tankot mire a gyertyacsere ujbol légszürö ujramosásal szivattam magam, amióta összevan rakva tökéletesen müxik bár egy kis szelephangot hallok bár eggyesek szerint a kawa vezérmüláncának ilyen hangja van. Amúgy kom-eszt megyáböl vagyok van a környéken valaki a forumon? na húztam aludni és az tuti hogy még benézek. széles utat mindenkinek csáó Ádám
Ez nagyon sajnálatos lehet faragni kellene hozzá valami kormányt
Én ma átvittem egy m,ásik hengerfejeshez a hengerfejet, kicsit komolyabb az ember, csináltatunk bele uj szelepeket, verseny célokra ujit fel autókat, motorokat, asszem nem lesz rossz helyen
srácok tudna nekem valaki szerezni zxr 400 fordulatszámmérőbe papírt,amin rajta vannak az egységek vagy ha tudna valak iadni linket ahol találok hogy kitudjam nyomtatni vagy bármi...?
Hali mult hétvégét ott töltöttük az asszonnyal, a strand melett van egy ABC annak háta mögött van egy talponállós büfé, de van szép kerthelység ahova le lehet ülni, 4000 Ft-ból totál bezabáltunk és ebbe már a pia is benne volt kettőnknek ja és nem utolsó sorban marha jó ízre is a kaja, úgyhogy ajánlom próbáljátok ki.
Nem tudjátok véletlenül h ZXR 400ba menyi egy elülső kerékcsapágy?
fontos lenne mert szitál az eleje, és biztos h nem kormánycsapágy...
Most vettem ugyh még friss a moci, lövésem sincs h mennyi hozzá egy ilyen alkatrész
Lécci ha tudtok segítsetek!
Köszi, Üdv