Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy úgy mint múltkor, délután 5 körül, még nem tudom pontosan.
Oks megyek! Vár a fini hagymakarika.
Szia!
Lesz római én kb 7 től kint leszek
..vasárnap mikor mész?...sztem én délután csapatok csak. Valahol 'ütközhetünk' ha megint egyedül mész.
Hali!
Vasárnapra gondoltam, hogy el nézek arrafele. Sajna addig már foglaltak a délutánjaim.
Ha nem esik az eso megyunk, olyan 19:30 korul. Ocsilaci balatonon van, de okoska es en leszunk.
Ma lesz Római? Ha igen mikor?
Peeter, gurulsz ma vagy holnap,holnapután Visegrád vagy Dobogókő felé?
Elviekben de holnap többet tudok mondani majd.
Jakjak! péntek jó Neked Lakihegy?
roger that, captain. tsss
Elöszőr várjuk meg a 7 történéseit Hófehérke ügyben. Ha kész lesz akkor nincs pia, csak gurulás. Ha nem lesz kész, akkor meg ráérünk csütörtökön, pénteken kitalálni mi legyen.
jó5let! mikor hol?:D
SK. rendeltem dukitól, fényképpel. ha nem jó rá, akkor vár faláról fogom levizelni
a félkész gépet a clark ádám téren!
Neked, de sajna a csodákban már nem hiszek! Ha mégis megyünk egész hétvégén mocizni.
Egy üveg pezsgővel én is beszállok. Ha igen azéé isszuk, ha nem azéé.
Persze ezt össze is köthethénk egy póker party-val.
Eladó a motorom sajnos lakásvásárlás miatt.
Ha tudtok valakit akit érdekel:
90 es évjáratú szép és jó én imádom tényleg igen jó állapotban, de végülis közületek többen látták is már.
Az adatlapon van fönn néhány kép, de kérésre küldök e-mail ben.
Irányár: 500000 de alku képes, esetleg olcsó robogót vagy valami kis gépet, hogy ne maradjak teljesen motor nélkül be tudok számolni.
különben is kinek szurkolsz?
Sör?
Fogadunk?
SSSSSIIKÁKÁÁÁÁÁÁ!
tökéletes állapotú kormánypár jönni nekem csütörtök!
Sziasztok 11-13 motorostali Kisújszálláson ... ez már a harmadik év hogy megyünk.. nagyon kultúrált , strandi parti.... sok sok mocival, tavaly kb 3000 moci volt :-) szombaton lesz a felvonulás ... 4000 ft a beúgró.
nemadom az ép maradt minden egyéb szirszar, ami a blokkon kívülre lógott
Bazeeeeeee vissza ne tedd
Add nekem
Pontosan miket csináltatok a mociddal? az oké h totálkárból lett felélesztve, de mit takar?