A visegrádi vár. Ha Szentendre felöl jössz akkor a 11-es útról kell lekanyarodni a komp magasságában balra, hapedig a Duna-Ipoly nemzeti parkon át jössz (szerpentin), akkor amikor kiérsz a Dunához és a szállodához, ott kell elmenni jobbra, és szintén a kompnál jobbra fordulni. Ki is van táblázva és csak egy út vezet fel. Nem lehet nem megtalálni.
Még mindig vannak alkatrészeim 1992-es ZZR-400-hoz. Első lámpa, hátsó lámpa, kürt, fejidom tartó konzol, faridom (apróságokkal, fényvisszaverő, majrévas), láncvédő és első lánckerék takaró, hűtővédő rács, műszerfal, kormánycsutkák, segédváz, bal tükör, Nassert 4-1-be kipufogó dob, vázhoz csavar-takaró kupakok, konzolok, apróságok. Az e-mail-emre írjatok légyszi ( duki996@gmail.com ), ne a fórumra, illetve már más a számom: 70/614-43-22. Utánvétes csomagot is vállalok, vagy Pesten illetve Komárom-Esztergom megyében személyesen is megtekinthetők az alkatrészek.
Köszi a tippeket, meg h felivtál, holnap talán tudok beszélni a kawásoknál a rendeléseket intéző emberrel, és akkor kiderül mikorra is hozzák meg a szelepeket, ha tudnak egyáltalán, nem dekor(vagy milyen) listás. Szívóra 5239, kipufogóra 8500körüli árat mondtak, szelepszárszimering 966ft/db
Nekem igazából szimpatikus már ez az ár is, hogy egy százasba kerülne "csak", mert a hengerfejes mondott 20-30körül, ugye a fenti alkatrészek, plusz hengerfej, talp tömités, gyertyák, olaj, és olajszürő. plusz a szerelő, aki a láncszettet 8500ft-ér cserélte ki nemtom ez milyen ár, sztem sok, hozzá számolok 30-40ezret kb. nameg egy hátsó gumi...
Hjaj, mikor fogok én motorozni?
júl.29. blokk visszatesz dub mocijába
...
megyek, mmmikó?
Még mindig vannak alkatrészeim 1992-es ZZR-400-hoz. Első lámpa, hátsó lámpa, kürt, fejidom tartó konzol, faridom (apróságokkal, fényvisszaverő, majrévas), láncvédő és első lánckerék takaró, hűtővédő rács, műszerfal, kormánycsutkák, segédváz, bal tükör, Nassert 4-1-be kipufogó dob, vázhoz csavar-takaró kupakok, konzolok, apróságok. Az e-mail-emre írjatok légyszi ( duki996@gmail.com ), ne a fórumra, illetve már más a számom: 70/614-43-22. Utánvétes csomagot is vállalok, vagy Pesten illetve Komárom-Esztergom megyében személyesen is megtekinthetők az alkatrészek.
Andris
Nekem igazából szimpatikus már ez az ár is, hogy egy százasba kerülne "csak", mert a hengerfejes mondott 20-30körül, ugye a fenti alkatrészek, plusz hengerfej, talp tömités, gyertyák, olaj, és olajszürő. plusz a szerelő, aki a láncszettet 8500ft-ér cserélte ki nemtom ez milyen ár, sztem sok, hozzá számolok 30-40ezret kb. nameg egy hátsó gumi...
Hjaj, mikor fogok én motorozni?
anno egy blokkhibas ZX-7R-hez vettem nehany ezer kilometers blokkot 120-ert, az R1-hez meg 2003-as blokkot 6Ekm-rel 200-ert... ZXR-400 blokk 100E...
nem lehet beletenni egy 600-as blokkot? (mondjuk eladasnal (eredetvizsga) gaz lehet, de a muszakin siman atmenne...)
Kiss Krisztián
Kisszállás Csap u. 1. 6421