Kérdezte mihez kell:Kawa ZZR 400.... és itt félbe is szakitott h nem foglalkoznak vele. Csak az a helyzet, ha mondjuk lenne hozzá méretben, de más anyaga van, akkor abból esetleg adódhat galiba. Egy autó forog 4-5 ezret, a moci meg 12-t. Most ugy vagyok, hogy jó nekem a horroráron a japán gyári, csak legyen már
Bár lenne egy blokk is kompletten, az enyémet beszámolnák 100ér, meg 20ér kicserélnék, amugy az a blokk 180ezer. Namost ha ezt felujitom, akkor drágábban jövök ki, már ha ugye kapok hozzá szelepeket... Viszont akkor van egy felujitott blokkom, igy meg egy használható használt
Ők alapvetően autó- és gép alkatrészekkel foglalkoznak, de méretezd le pontosan ( szár átmérő, tányér átmérő ) és az alapján lehet h tudnak segíteni. És a legdrágább szelep is max. 2-3000 Ft náluk.
Már néha én magam sem tudom kivel beszéltem De amugy valami törökbálinti emberrel beszéltem az imént, a redbaron szervizével, bár nem hinném h ő lett volna. Egy telefonszámot tudnál adni?
Nem hívtad még a Szakál-t Törökbálinton ? Lehet h méret alapján be tudják azonosítani...
Nekem anno ők segítettek: igaz autó szelep volt, de MINDENBEN megegyezett a 650-es Suzuki szeleppel ( csak árban nem: 8500.- helyett 1-2 ezer volt darabja )
A légszűrőd benne van a csomagunkban - holnap d.u. kettő fele csörgess meg, és megbeszéljük a postázást!
( Legolcsóbb, ha az árát ma elutalod postán/befizeted a bankszámlára , és holnap sima levél-csomagként kapod majd az árut! )
Valaki nem megy véletlenül mostanában a Törökbálinti Red Baron felé? Rajtuk keresztül tudnék rendelni szelepeket, de árat csak személyesen mondanak, telefonon nem ezt a hatalmas ökörséget.
Hollandiában nincs cucc a mocihoz, legalábbis még nem érkezett meg, red Baronnál meg ki kell fizetni az áru 60%át előre . De komolyan, mostmár örülnék ha lenne hozzá, még az árat is kibirom valahogy.
Aha, a büfé az stimmel... De nem téged előztelek meg. Ők lehet hogy nem is arrafelé jöttek, amerre én.
Én a 16.ker ben lakom, de én is gyakran szoktam arrafele gurulni. A kedvenc az a délutáni kávézás a fellegvárban, bár már rég hódoltam eme szokásomnak. Most csak úgy mentem, nem volt célállomás és így jukadtam ki Dobogókőn, de nagyon jó útak vannak arrafele.
Nem, 3X voltam arrafelé összesen. Inkább 10 úton szoktam menni Esztergom,és környéke..., főleg hétvégente. Többnyire békásról indulok,úgyh. ha van kedved,szólj, és gurulhatunk 1-2-őt.
..."ő" voltam én... nem tudom h. engem előztél e meg.
elofeszites fokozatmentesen allithato (mint mindennel, szerintem), a huzo/nyomofokozati csillapitas 19 / 23 fokozatban.
a lyukatmero 10mm (olyan csavar megy at rajta , amin 17es anya van)
a ket lyukkozep tavolsaga 325mm
10E-t kerek erte, szep allapotu, serulesmentes.
Ja, olvastam, miután beírtam a sajátomat!
Ja, meg felfele jövet elmnetem egy CBR, meg asszem egy RF mellet, aztán a CBR utánam tűzött, de aztán megvárta a társát. Ugye azok nem ti voltatok, csak nem ismertem fel elsőre a motorokat?
Délután én meg felmentem Dobogókőre, a kilátóhoz. Hívtam Zizz-t, hogy jöjjön, de de nem jött, így egyedül voltam. Tök királyság utak vannak arrafele, na meg a kilátás!
Bár lenne egy blokk is kompletten, az enyémet beszámolnák 100ér, meg 20ér kicserélnék, amugy az a blokk 180ezer. Namost ha ezt felujitom, akkor drágábban jövök ki, már ha ugye kapok hozzá szelepeket... Viszont akkor van egy felujitott blokkom, igy meg egy használható használt