Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezte mihez kell:Kawa ZZR 400.... és itt félbe is szakitott h nem foglalkoznak vele. Csak az a helyzet, ha mondjuk lenne hozzá méretben, de más anyaga van, akkor abból esetleg adódhat galiba. Egy autó forog 4-5 ezret, a moci meg 12-t. Most ugy vagyok, hogy jó nekem a horroráron a japán gyári, csak legyen már
Bár lenne egy blokk is kompletten, az enyémet beszámolnák 100ér, meg 20ér kicserélnék, amugy az a blokk 180ezer. Namost ha ezt felujitom, akkor drágábban jövök ki, már ha ugye kapok hozzá szelepeket... Viszont akkor van egy felujitott blokkom, igy meg egy használható használt
Azt mondtad h MOTORHOZ kérsz szelepet, vagy azt hogy X szer Y szor Z méretű szelepet keresel ?
Mocikkal nem foglalkoznak aszonták
hűha az olcsó, és ezek utángyártottak vagy milyenek?
06-23-431-000 és 200-as mellék.

Ők alapvetően autó- és gép alkatrészekkel foglalkoznak, de méretezd le pontosan ( szár átmérő, tányér átmérő ) és az alapján lehet h tudnak segíteni. És a legdrágább szelep is max. 2-3000 Ft náluk.
Már néha én magam sem tudom kivel beszéltem De amugy valami törökbálinti emberrel beszéltem az imént, a redbaron szervizével, bár nem hinném h ő lett volna. Egy telefonszámot tudnál adni?
Nem hívtad még a Szakál-t Törökbálinton ? Lehet h méret alapján be tudják azonosítani...

Nekem anno ők segítettek: igaz autó szelep volt, de MINDENBEN megegyezett a 650-es Suzuki szeleppel ( csak árban nem: 8500.- helyett 1-2 ezer volt darabja )
A légszűrőd benne van a csomagunkban - holnap d.u. kettő fele csörgess meg, és megbeszéljük a postázást!
( Legolcsóbb, ha az árát ma elutalod postán/befizeted a bankszámlára , és holnap sima levél-csomagként kapod majd az árut! )
Halló!

Valaki nem megy véletlenül mostanában a Törökbálinti Red Baron felé? Rajtuk keresztül tudnék rendelni szelepeket, de árat csak személyesen mondanak, telefonon nem ezt a hatalmas ökörséget.
Hollandiában nincs cucc a mocihoz, legalábbis még nem érkezett meg, red Baronnál meg ki kell fizetni az áru 60%át előre . De komolyan, mostmár örülnék ha lenne hozzá, még az árat is kibirom valahogy.
Thunder, ma 19:00 órakor otthon leszel? Átugranék a csónakért.
Újabb teszt:

CBR600RR - 2008
Zizz, ez igazán kedves... .

Pusza.
Szia!

Nem sajnos még nincs másik diákom... ;(((
Majd idővel...
Megmérem hét elején és kereslek: érdekel a dolog !
Aha, a büfé az stimmel... De nem téged előztelek meg. Ők lehet hogy nem is arrafelé jöttek, amerre én.
Én a 16.ker ben lakom, de én is gyakran szoktam arrafele gurulni. A kedvenc az a délutáni kávézás a fellegvárban, bár már rég hódoltam eme szokásomnak. Most csak úgy mentem, nem volt célállomás és így jukadtam ki Dobogókőn, de nagyon jó útak vannak arrafele.
...de a büfénél tuti minket láttál.
Nem, 3X voltam arrafelé összesen. Inkább 10 úton szoktam menni Esztergom,és környéke..., főleg hétvégente. Többnyire békásról indulok,úgyh. ha van kedved,szólj, és gurulhatunk 1-2-őt.
..."ő" voltam én... nem tudom h. engem előztél e meg.
Szia,

elofeszites fokozatmentesen allithato (mint mindennel, szerintem), a huzo/nyomofokozati csillapitas 19 / 23 fokozatban.
a lyukatmero 10mm (olyan csavar megy at rajta , amin 17es anya van)
a ket lyukkozep tavolsaga 325mm
10E-t kerek erte, szep allapotu, serulesmentes.

udv,
N.
Oksi, köszi!
Sűrűn jártok arrafele?
Nem tudom...
Mindenesetre legközelebb csatlakozz hozzánk nyugodtan...
Ja, olvastam, miután beírtam a sajátomat!
Ja, meg felfele jövet elmnetem egy CBR, meg asszem egy RF mellet, aztán a CBR utánam tűzött, de aztán megvárta a társát. Ugye azok nem ti voltatok, csak nem ismertem fel elsőre a motorokat?
jaja,a cbr-es sráccal voltam.
Peeter, olvasd el az előző hozzászólást.
De voltam! Körbenéztem, de egyikre se fájt a fogam, így eljöttem. Ott álltam meg melletted egy. Egy CBR-rel is ott volt ugye?
Délután én meg felmentem Dobogókőre, a kilátóhoz. Hívtam Zizz-t, hogy jöjjön, de de nem jött, így egyedül voltam. Tök királyság utak vannak arrafele, na meg a kilátás!