Abból nem létezik utángyártott (nekem csak u.gy. forrásból elérhető dolgaim vannak) de ZZR konzolokat mi mindig a RACSI-tól vesszük: ott az új sem vészes ( komplett lábtartó, konzolostól is csak 15 EFt volt )
Szerintem próbáld meg náluk, mintával, vagy méret-jelöléssel.
A parkanyi fagyi mmmmmmmmmmm
Ocsilacival aztan egy nagyon jot gurultunk a Pilisben, lajtosat, szepet.
Beerve e nyugatihoz majd leestem a mocirol a varos "illatatol"
Kit olyan jo levego van , talaltunk egy jo helyet kirandulni, sutni ... kis patakkal ...
Tiszta romantika , ott ahol a Fellegverra megyunk fel de az elso eles nagy kanyarnal tovabb egyenesen.
Nagyon jo volt, tegnap este is, ma is ...
kutya, kormánycsutka témában tudsz segíteni?
egy jobbos kéne 400-asra vagy két egyforma és akkor cserélném a balost is...
sajna hiánycikk és méretben is elég eltérőek
Igen, van (én is most vettem). A '93 utáni ZZR-é az 6600.- Ft ( kb 5000-be áll meg, annyiért tudom adni Neked) - a régi ( 1993 előtti ) verzió csak 3000.- be kerül, az Neked kb 2 rugó lenne. Mindegyikből kapok még a héten.
Üdv! Nah hazaértem VOLT-ról. Clawfinger nagyon durván szólt meg ment a pogo, Offspringék is jók voltak de elbaszták a hangosítást ezért kicsit halknak tünt, viszont a Zagar kitett magáért ami nagyon jó véget adott a fesztiválnak.
Holnap, vagyis ma olyan 11:00-11:30 kozt mennek Dunakanyar-Esztergom at Parkany, ebed, fagyi ...
Akinek volna kedve jelezze. Lajtos, laza gurulas, sok megalloval, napozas ...
Misi, asszem én inkább kihagynám a ma estét. Ma is melóztam, meg voltam citán, úgy hogy este inkább maradok a vörösboros kóla, egy tál csipsz és egy jó film társaságába.
Én találkozok egy haverral 4-kor a Vörösvári úti McDonalds-nál, utána megyünk fel a Citára.
Az estit meg megbeszéljük majd cita után.
Kappa, neked a Meki az pont közel is lenne.
Peeter,nem te voltál ma fennt dobogókőn a büféknél?