Na mindegy, lehet hogy már késő volt a felvetés. Én holnap még melózok, ezért csak délután érek rá. Úgy hogy aki velem tartana Citára, az szóljon.
Vasárnap meg én is valami strand félére gondoltam, várom az érdeklődőket!
Holnap még szaridő lesz! Délelött még esőt is mond, meg szelet. Délután meg Citadella!
Mi lenne ha vasárnap lenne a pancsolás, a már jó időben, szombaton meg cita, meg egy kis esti motorozás. Mit szóltok? Nézzétek meg az időjárás jelentést.
Holna 9:00 - kor indulunk Velencei tora Emesevel es Ocsilacival, kosval, 14:30-15:00 kor indulunk vissza.
Akinek van kedve jojjon vagy keressen meg minket .
Vasarnap egy Slovakia-i ebed? Parkanyi fagyi?
És két személlyel ugyanúgy 'karistol' így is ? mert nekem főleg az a gond: ha igen, sajnos futómű csere lesz. Valami szerszám nélkül is állíthatót szeretnék bele (talán Zx636) és akkor egy mozdulattal át tudom állítani egy személyről, két személy + csomagra.
Bocsánat de csak most láttam hogy kérdeztél a videónál és a válasz nincs megemelve csak a rúgó előfeszítése van feltekerve így 1 személlyel kevésbé seggel le.
Apropo holnapra erdekelt e valaki Velencei to vagy Balaton. Levinnem a kajakot "nyugodt vizre" ,
kicsit tanulgatni. Kocsival mennenk, enyemmel, Ocsilaci jonne egyenlore velem. Velence es Balatonvilagos kozott indulas elott lesz dontve . Napozni, kajakozni, furdeni ...
Holnapra mar jo idot mondanak? Ma este lesz csak vihar?
ja, ja ez "buborekos", sport es tura plexi kozotti , marmint a keprol itelve.
5 eFt-ba meg az en sorom is benne van .
Megjon, felrakom es majd kiderul milyen .
Hong-kongbol kell jojjon, erdekel milyen gyorsan jon majd meg es miylen allapotban, nehogy lego-ba
Én annyit melózok, hogy ki sem látok belőle, azért nem tudtam jönni ma rómaira se. Pedig fél 10-kor gondoltam rátok, hogy hátha összfutunk hazafele a szentendrein, de nem láttalak titeket.
Jöhet privátban is !
Köszi !