Szombatra rám is számíthattok. Az is jöhet, aki nem kávézik?
Az ott alvás az mit jelent? Hotel, apatman, vki nyaralója? Mik a költség vonzatok?
Ja! És nem autópálya, ugye?
Legfrissebb infók: gép ö9ssze van rakva, még 2 dolog hiányzik:
- indexek: érkeznek, ha megjött fújás és be
- bal kormányszarv (E-görbült): érkezik és csere.
Senki em a szervezo es rendezo , ide tessek bedobalni az otletekt ajanlatokat aztan meggyurjuk, atgyurjuk es majd csak lesz vmi
Kezdjuk azzal hogy en pld azt sem tudom hany orakkor kezdodik a felvonulas!
Indulasi idopont es gyulekezes? Utkozben kit hol szedunk fel? Nem autopalyan megyunk remelem .
Induljunk 10:00-kor pld., gyulekezesi hely legyen az osztyapenkoi mc donalds-nal (lehet kavezni aki elobb jon ), gyulekezesi idopont (mert ugye a fiatalsagnal az indulas es gyulekezesi idopont egy es ugyanaz) legyen 9:30.
Ki maradna alvasra fonyodon meg balatonboglaron?
Na, köszönöm szépen, élőben még szebb lesz!
Én délután mentem be a városba, de majd rám rohadt a ruha, de vettem egy új sötét plexit. Asszem most egy darabig nem veszek új bukót. Most lesznek más kiadások is...
Kiralyfi, Chamical -al mi van? Zzr-esek, kapjuk mar ossze magunkat alsoors-re.
Dub, tudom h mar tockod ki van a kerdezgetesbol, de mi van Hofeherkevel
Remelem jon velunk szombaton !
csáo csáo
aki jön alsoörse jelezzen nekem vhogy főleg indulás stb stb, meg h veszprém fele jöttök remélem és én itt csatlakozok....
telszám vagy hasonlok kösz!
Zizzer: sot meg valaszoltam is ra! Csak meg kene nezni neha a postaladat
Csutortok lehet hagymakarikazas, pentek este esti mocizas, szombat pedig alsoors.
Most jovok egy kis esti "solo" mocizasbol
Nagyon jo volt , mocimosas csillagos eg alatt aztan dunapart, forgalom nelkul ....
Most kis jeghideg jaeger aztan alvas, de nehez ilyenkor lerakni a mocit
Bezzeg az én motoromat senki nem dícséri meg! Na jó van, megjegyeztem!
Okoska, én továbbra is fent tartom jelentkezésem. Majd még beszéljük meg, hogy miket hozzunk... Mondjuk egy csütörtöki római party összejövetel? Bár a múlthetire se jelentkezett senki.
Egyáltalán bekerülnek a szövegeléseim ide?
Az ott alvás az mit jelent? Hotel, apatman, vki nyaralója? Mik a költség vonzatok?
Ja! És nem autópálya, ugye?
A Harley találkozón a felvonulás ugye szombaton lesz 12-órai indulással, a kempingből.
Itt az útvonala:
http://www.hog.hu/inde_red.php...
Misi, engem ismersz, a reggeli kávéba benne vagyok! A fiatalságra, meg majd várunk!
Legfrissebb infók: gép ö9ssze van rakva, még 2 dolog hiányzik:
- indexek: érkeznek, ha megjött fújás és be
- bal kormányszarv (E-görbült): érkezik és csere.
Kezdjuk azzal hogy en pld azt sem tudom hany orakkor kezdodik a felvonulas!
Indulasi idopont es gyulekezes? Utkozben kit hol szedunk fel? Nem autopalyan megyunk remelem .
Induljunk 10:00-kor pld., gyulekezesi hely legyen az osztyapenkoi mc donalds-nal (lehet kavezni aki elobb jon ), gyulekezesi idopont (mert ugye a fiatalsagnal az indulas es gyulekezesi idopont egy es ugyanaz) legyen 9:30.
Ki maradna alvasra fonyodon meg balatonboglaron?
Én délután mentem be a városba, de majd rám rohadt a ruha, de vettem egy új sötét plexit. Asszem most egy darabig nem veszek új bukót. Most lesznek más kiadások is...
Kiralyfi, Chamical -al mi van? Zzr-esek, kapjuk mar ossze magunkat alsoors-re.
Dub, tudom h mar tockod ki van a kerdezgetesbol, de mi van Hofeherkevel
Remelem jon velunk szombaton !
&rash - van rad esely szombaton?
aki jön alsoörse jelezzen nekem vhogy főleg indulás stb stb, meg h veszprém fele jöttök remélem és én itt csatlakozok....
telszám vagy hasonlok kösz!
Csutortok lehet hagymakarikazas, pentek este esti mocizas, szombat pedig alsoors.
Most jovok egy kis esti "solo" mocizasbol
Nagyon jo volt , mocimosas csillagos eg alatt aztan dunapart, forgalom nelkul ....
Most kis jeghideg jaeger aztan alvas, de nehez ilyenkor lerakni a mocit
Oksi Okoska, szóval ami egy kempinghez kell!
hálózsák pokroc türcsi fürdőgatya hasonlók
Okoska, én továbbra is fent tartom jelentkezésem. Majd még beszéljük meg, hogy miket hozzunk... Mondjuk egy csütörtöki római party összejövetel? Bár a múlthetire se jelentkezett senki.
Egyáltalán bekerülnek a szövegeléseim ide?
megkaptad a mail-t, ahol kérni szerettem volna egy kis e-bay -es segítséget
Szombaton alsóőrsi felvonulás utána irány Boglár a hajó.Vasárnap kis vitorlázás majd haza.
Jelezze mielőbb aki jönne.
Örülök, hogy idetaláltál.
Jó hagulatú, aktív társaság. Csak én rontom itt a levegőt.
Szép moci! De lehet ZZR-re mást mondani?!
Jól kented a bordókával, de majd a következő napra edzek :D