Szevvasz! Feltaláltál?
A csütörötököt én most kihagyom, de remélem nektem meg esni fog az eső, hogy gyakoroljátok a vízes aszfalt szépségeit is!
&Rash, vettem dudát 1300-ért, 110 decibel-es! Igaz, hogy kicsit nagyobb kerületű mint ami a motorban van, de belerakjuk! Hadj süketüljenek az autósok! Meg Ti is, ha utánatok kell szólni dudával!
A szonbati citára jövök! (dudálni )
Ha meg már térdvédőt vesztek, képesek lennétek a csajnak átpasszolni a guruláshoz? Drága az a térd, hogy a tied sérüljön! Majd te viszel a lánynak virágot a kórházba, ne fordítva!
(De aljas vagyok most)
Gödöllőn ritkán fordulok meg, de a Váci úton minden nap egy bank előtt parkoltam.
Eddig pesten csak egy 250-est és egy 600-ast (német rendszámmal) láttam hasonló színekben "pompázni".
Sok sikert a vizsgához, én most megyek (kocsival) és megiszom egy kv-t az eperben.
gyerekek, a tegnapi nap, ratyko volt!
tank tele rozsdacuccal, majd ha hazaérek vele vmikor kimosom, itt az 1. gond.
második 2: szelepfedélcsavar kicsit olajos környéke gondoltam lelazult, tekere rajta fél fordulatot, utána eészállt a menet, vagy mégse? kivettük, van menet csak az elején vékonyabb lett a csavar? majd vissza és betekerésnél beletört ...
3: &rash hazaszállított veszprémbe, hazafele meg az ő zizije mondta be az unalmast de vmi csunyán, talán letört a szelep? majd kiserül, reméljük nincs nagy gond...
Senkinek se kívánok ilyen napot ...
Sziasztok!
Peeter-nek üzenem, hogy én vagyok az a ZZR-es a Szamóca cukrászdából (ez tiszta buzis) és végre megtaláltam a péceli bukógombás gyerek elérhetőségét:
30/2222-435
Cím: 2114 Pécel, Pesti út 82.
Talán másoknak is jól jöhet, persze kizárólag prevenciós jelleggel!
Üdv: Lew
Ps.: Olvastam, hogy készültök a csütörtöki ringre. Ha ez számít v.mit én már voltam és naggggyon jó!
Dudát most én is akarok venni. Ma voltam itt nálunk egy kis autósboltba és 1500-ért tud hozni. Ha jól szól akkor kicserélem, mert az enyém nagyon rekedt szegény.
A csütörötököt én most kihagyom, de remélem nektem meg esni fog az eső, hogy gyakoroljátok a vízes aszfalt szépségeit is!
&Rash, vettem dudát 1300-ért, 110 decibel-es! Igaz, hogy kicsit nagyobb kerületű mint ami a motorban van, de belerakjuk! Hadj süketüljenek az autósok! Meg Ti is, ha utánatok kell szólni dudával!
A szonbati citára jövök! (dudálni )
Ha meg már térdvédőt vesztek, képesek lennétek a csajnak átpasszolni a guruláshoz? Drága az a térd, hogy a tied sérüljön! Majd te viszel a lánynak virágot a kórházba, ne fordítva!
(De aljas vagyok most)