Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevvasz! Feltaláltál?
A csütörötököt én most kihagyom, de remélem nektem meg esni fog az eső, hogy gyakoroljátok a vízes aszfalt szépségeit is!
&Rash, vettem dudát 1300-ért, 110 decibel-es! Igaz, hogy kicsit nagyobb kerületű mint ami a motorban van, de belerakjuk! Hadj süketüljenek az autósok! Meg Ti is, ha utánatok kell szólni dudával!
A szonbati citára jövök! (dudálni )

Ha meg már térdvédőt vesztek, képesek lennétek a csajnak átpasszolni a guruláshoz? Drága az a térd, hogy a tied sérüljön! Majd te viszel a lánynak virágot a kórházba, ne fordítva!
(De aljas vagyok most)
Zizi dead
vagy KillBillogot a lovon...?
Gödöllőn ritkán fordulok meg, de a Váci úton minden nap egy bank előtt parkoltam.
Eddig pesten csak egy 250-est és egy 600-ast (német rendszámmal) láttam hasonló színekben "pompázni".
Sok sikert a vizsgához, én most megyek (kocsival) és megiszom egy kv-t az eperben.
nemnem készítsd a söröm!
Megint felkéredszkedsz Zizz mögé Apu?
gyerekek, a tegnapi nap, ratyko volt!
tank tele rozsdacuccal, majd ha hazaérek vele vmikor kimosom, itt az 1. gond.
második 2: szelepfedélcsavar kicsit olajos környéke gondoltam lelazult, tekere rajta fél fordulatot, utána eészállt a menet, vagy mégse? kivettük, van menet csak az elején vékonyabb lett a csavar? majd vissza és betekerésnél beletört ...
3: &rash hazaszállított veszprémbe, hazafele meg az ő zizije mondta be az unalmast de vmi csunyán, talán letört a szelep? majd kiserül, reméljük nincs nagy gond...
Senkinek se kívánok ilyen napot ...
most szombaton Citadella van gyerekek!
lovagi gesztus mi? térdvédőt azér kell odaadni a hölgynek, kényelmesen sokáig tudjon térdelni
az alumínium nem mágnesezhető, cucu
ez valami vadnyugati lótolvaj szokás lehet, hogy ne ismerjék fel a billogot a lovon
Szia!

Te nem Gödöllőn szoktál furikázni a kis kékséggel?
Legalább is egy két hónapja sokat láttam itt Gödöllőn egy ugyan ilyen gépet...

Vagy a bank elött parkolt... (esetleg bankrabló az illető gondoltam )
Vagy az autópálya felé, vagy felöl támadott...

No mindegy üdv Kill Bill.
Amúgy a Szamócát én is nagyon kedvelem és volt idő, hogy sokat jártam oda én is...
Na jó, hétvégén is voltam bűnözni... .

Na megyek lassan vizsgázni, drukkoljatok!
Társkereső rovatunkat látták

Amugy üdv!
Egy újrafújt, levágott sárvédős, kopott-gumis ZiZi-t?
Sziasztok!
Peeter-nek üzenem, hogy én vagyok az a ZZR-es a Szamóca cukrászdából (ez tiszta buzis) és végre megtaláltam a péceli bukógombás gyerek elérhetőségét:
30/2222-435
Cím: 2114 Pécel, Pesti út 82.

Talán másoknak is jól jöhet, persze kizárólag prevenciós jelleggel!

Üdv: Lew

Ps.: Olvastam, hogy készültök a csütörtöki ringre. Ha ez számít v.mit én már voltam és naggggyon jó!
Támogatom az ötletet! Ha éjjel megyünk, én onnan reggel 6-ra tudok menni melózni, úgy hogy megoldható!
Anomália a rendszámok teteje mindig mágneses lesz és fokozatosan felfele húzza az alját
Hali,

Na vajon felismeri-e valaki, hogy mit kaptam lencsevegre Texasban? Ja es ugy latszik, veletlenul itt is fel szokott hajlani a rendszam alja...
Ez nagyon jó kép!

El is mentettem!

Puszi Kill Bill.

Jó éjt.
Héééjjjj

Hogy is szólt a cikk?
A magányos motoros?
Mit akarsz te térdkoptatót kölcsönözni... ?

Te kis potya punci vadász... .

Üdv Kill
kiszámoltam Okoska! :-)

majd 600 km....
Itt van az összes, akit érdekelne... http://www.rtlklub.hu/nemzetiv...
kircsó
Zsííír! Én tegnap néztem a neten de nem találtam! Hol vannak?
Sziasztok!
Hétvégé kép a vagány brigádról.
Dudát most én is akarok venni. Ma voltam itt nálunk egy kis autósboltba és 1500-ért tud hozni. Ha jól szól akkor kicserélem, mert az enyém nagyon rekedt szegény.