az tuti, kideritettük, hogy Géza tankja nincs eltömődve, szerencsére a csavarok visszataláltak a helyükre, volt kis gond a biztositékok körül ,de megoldódott, és a dudám szétment, majd szerválok valami olcsót
Én arra nem készülnék nagyon, mert holnaptól jön az eső szombatig! Úgy hogy szerintem egy pár imát azért küldjél fel a locsolóknak, hogy szüneteltessék csüt-re!
Szerintem szokjunk át az éjszakai motorozásra. Aki melóba jár moccal, az legyen mondjuk éjszakai őr (vmit vmiért )
Egyébként is! Csajok tucatszám vannak kint az utcán este. Térdprotektort is csak azért kellene hordani, hogy legyen mit kölcsönadni (lovagi gesztusként ), ha már minden sínen van.
Lehet kapni különböző kánikula kabátokat és nadrágokat ehyaránt!
Ennek az a lényege, hogy egy speciális káló, benne minden protektor nem összekeverendő a protektor inggel! Ezt a krosszosok, és endúrósok ahsználják...
A kánikula kabát és naci ugyan olyan, mint egy kordura cucc, csak háló szerü...
Tudod Peti, mint az én kánikula kabátom...mutattam...ha a fény felé fordítod, átlácc rajta, így minden szellő befúj...
de nem ég a bőrödbe és nem tapad rád buzisan, mint egy protektor ing...
illetve van zsebe stb, stb...
És ez naciban is...
Ezt jobban ajánlanám...
És ez nem is karistol!
Ez van kékben, meg feketében!
Ha jól emlékszem van benne egy kivehető vizzáróréteg is...
Tizen akárhányezer... (talán 18 vagy 19 valahogy így...)
De már van egy másik, amelyikbe magába a farmer anyagba szőnek kevlárt...
tehát erősebb és tartósabb a farmernál illetve valamilyen szinten így nagyobb a hőállósága is, ennek csúszáskor van értelme...
Szintén protektorozott, talán abban van csípő proti is...már nem emlékszem... de ez drágább is...
Mit kéne fuvarozni?
jokoska@c2.hu
Valóban egy vékony kábel volt elszakadva, megforrasztottam és most olyan mint új korában.
Köszi!
Egyébként is! Csajok tucatszám vannak kint az utcán este. Térdprotektort is csak azért kellene hordani, hogy legyen mit kölcsönadni (lovagi gesztusként ), ha már minden sínen van.
17.000,-
Küldj linket képet miegyebet
Lehet kapni különböző kánikula kabátokat és nadrágokat ehyaránt!
Ennek az a lényege, hogy egy speciális káló, benne minden protektor nem összekeverendő a protektor inggel! Ezt a krosszosok, és endúrósok ahsználják...
A kánikula kabát és naci ugyan olyan, mint egy kordura cucc, csak háló szerü...
Tudod Peti, mint az én kánikula kabátom...mutattam...ha a fény felé fordítod, átlácc rajta, így minden szellő befúj...
de nem ég a bőrödbe és nem tapad rád buzisan, mint egy protektor ing...
illetve van zsebe stb, stb...
És ez naciban is...
Ezt jobban ajánlanám...
És ez nem is karistol!
Már én is akartam ilyet venni, de még nem jutottam el odáig.
a farmeres (Peeter) megoldas tetszik de 18-20 eft huhhh, sok.
pedig kene vmi megoldas
te KillBill neked nem tanulni kene ? itt forumozol, nemhogy tanulnal ?
ccccc
ja, az lehet, hogy karistol a külső
Ha jól emlékszem van benne egy kivehető vizzáróréteg is...
Tizen akárhányezer... (talán 18 vagy 19 valahogy így...)
De már van egy másik, amelyikbe magába a farmer anyagba szőnek kevlárt...
tehát erősebb és tartósabb a farmernál illetve valamilyen szinten így nagyobb a hőállósága is, ennek csúszáskor van értelme...
Szintén protektorozott, talán abban van csípő proti is...már nem emlékszem... de ez drágább is...
Üdv.
Protis nyári farmer!
http://kelomotor.hu/kepek_spoo...