Kérek mindenkit, hogy aki tagok között szerepelni kíván a zzrmania-n, az emilcímemre(adatlap) dobjon 2 fényképet és egy max 3 soros leírást magáról, a gépéről.
pl. név: Mikike
gép: '95 zzr400, sportdob, szájfény, terepguma...
egyéb: annyira király vagyok, h háttal ülök a lovon...
Illetve, ha vki kedvet érez, dobjon néhány fényképet és egy beszámolót a hétvégéről. Ez a blogba kerülne be. A következő túrát lehet tervezni lassan;)
Kutya!
A sportdobos - vizsgáztatós problémám végül megoldódik. Így nem kell Dunaújváros felé mennünk.
Azért köszi a lehetőséget.
Ha rendeződtek a dolgaim (műszaki-átírás-jogsi) alkatrészügyben keresni foglak.
Nem sok helyen árulják (még) én itt a START autónál szoktam venni, vagy közvetlenül az importőrtől ha több ( 20L+) kell.
Anno Debrecenben a SpeedLine nál Orháék ajánlották. Én mentem előtte 10-40 Castrol/Repsollal. Utána a sima ásványi 15-40(!) Fuchs-szal már jobb volt ! Azóta a 10-60 Észter SynTech -el járok, nekem nagyon bejött. És fele annyiba kerül mint az ugyanilyen tecnológiás Motul 300V.
Én még életembe nem hallottam ezt a márkát vagy típust.
Nekem Castrol ActEvo van benne, 10w-40-es, és semmi bajom nincs vele. Halk tőle a motor, jól megy, úgy hogy nekem bejött. De asszem Jakuzáéba is az van, és ő sem panaszkodott...
MMint hogy nem ugyanarról a hengerfejről van szó? Azt ugyan tom h nem egy helyen van, de szervizelhették egy helyen, és mindkét helyen 400ból lett 600, szóljatok ha most van két hengerfej
holnap, vagy holnapután legkésőbb megyek a szerelőhöz, megbeszéljük mi-meg hogy legyen, és akkor szólok. Még a héten kiderül mindenképpen, reményeim szerint. Nagy valószínűséggel kelleni fog a hengerfej.
NE VEGYÉL 250-est. Alig többért találsz hasonló állapotú 400-ast. Újra eladni is sokkal könnyebb lesz majd.
Meg az már MOTOR , ellentétben a 250-nel.
Nem igaz a 250-esre hogy 'forgatni kell h menjen'. Az a 400-as, amit így kell jellemezni. A 250-es ha forgatod sem megy... Hidd el jót akarunk - a 400-assal tudsz lassan menni, de a 250-essel nem tudsz kényelmesen és gyorsan egyszerre.
Áhh...eddig is mindig nagyon óvatosan meg megfontoltan közlekedtem,de mióta 2 éve elvesztettem a legjobb barátomat motorbalesetben azóta méginkább odafigyelek,hogy minden esetben lehetőleg 1 darabban érkezzek haza.
Sok lett az x.