kösz kutya!
csak egy vmit nem értek, én is hasonlo műveletet csináltam, csak nekem beálltt a 91es 600D blokk, aztán vetem egy 95öst 600E, beletettem és minden tökéletes elektronikai baszakodások nélkül hál Istennek...
Már 175-nél járok óra szerint, de ez még több is lesz ha a tiltás kikerül az órából. Karbiszinkron még hiányzik, de amúgy már szerintem rendben van.
Köszi mindenkinek a segítséget!
akinek volna kedve evezni azzal találkozunk fél egykor a hajógyári szigeten
a mozaik utcánál kell bejönni a K hidon
végig egyenesen az uton majd balra és kb 600 m mulva jobbra a honvéd büfé után kis földuton le a dunáig ott a csónakház
En most ertem haza.
Latom a Zsorifurdo ezek szerint most is elmarad, koran kene indulni, en meg csak most fogok enni-inni, egesz nap nem volt idom es aludni is kene .
Ejszakai gurulas kimarad ma este mert jaegerezek es hul a sor a mehutobe. Ilyen nap utan megerdemlem.
dub kesz a hofeherke ?
Maradjunk akkor holnapi gurulas del kornyektol ?
Holnap este nincs vkinek kedve egy jo szecskahoz ? Qrvara faj a nyakam, erdekes motoron ulve nem (de komolyan).
okoska70 ha meg nem alszol csorogj ! Ocsilaci te is !
Üdv Székesfehérvárról!
Ide lejöhettek éjszakai gurulás keretein belül, én ráérek! Találka a velencei tónál? Hm...?
Valaki van a forumról fehérvári, mert vele holnap tudnék ütközni!
2, Sajnos van egy feketedoboza a gépnek, ami nálam csak a komplett csomagtartó rendszer levételével tekinthető meg. És ha jól gondolom, pont EZ kell neked. Ez a motor menetirány sz. jobb oldalán, ez első szellőző nyílásnál van az ülés alatti idom takarja 2/3-ad részben. (kép)
3, Felül biztosíték tábla és elosztó doboz van (kép)
4, bal oldalon a fesz.szabályzója található. (kép)
Nem bíztatlak - ha a lexikális háttér jó, akkor forrasztani kell: minden blokkhoz csak az adott elektronika jó.
Eladó sorba került a drágaságom.
Fájó szívvel de meg kell válnom Tőle gyerkőc érkezése miatt.
Évjárat: 1990
Km: 49800
Akarbi szinkront és a szelephézag beállítást most kapta. Az olaj friss+ Metabond Old.
A vezérműlánc olajnyomással is feszített. A primerlánc cserélve. Friiss a műszaki.
Ár 650.000ft alku nélkül!
06706170942
csabamuvek@freemail.hu
csak egy vmit nem értek, én is hasonlo műveletet csináltam, csak nekem beálltt a 91es 600D blokk, aztán vetem egy 95öst 600E, beletettem és minden tökéletes elektronikai baszakodások nélkül hál Istennek...
Köszi mindenkinek a segítséget!
a mozaik utcánál kell bejönni a K hidon
végig egyenesen az uton majd balra és kb 600 m mulva jobbra a honvéd büfé után kis földuton le a dunáig ott a csónakház
Akkor ötleteket várunk a mai napra,merre guruljunk?
Latom a Zsorifurdo ezek szerint most is elmarad, koran kene indulni, en meg csak most fogok enni-inni, egesz nap nem volt idom es aludni is kene .
Ejszakai gurulas kimarad ma este mert jaegerezek es hul a sor a mehutobe. Ilyen nap utan megerdemlem.
dub kesz a hofeherke ?
Maradjunk akkor holnapi gurulas del kornyektol ?
Holnap este nincs vkinek kedve egy jo szecskahoz ? Qrvara faj a nyakam, erdekes motoron ulve nem (de komolyan).
okoska70 ha meg nem alszol csorogj ! Ocsilaci te is !
Ide lejöhettek éjszakai gurulás keretein belül, én ráérek! Találka a velencei tónál? Hm...?
Valaki van a forumról fehérvári, mert vele holnap tudnék ütközni!
De mondjatok már valamit a holnapról?!
Volna,Thundival is ezt beszéltem délután.
Lábadozom hát, de már nem birok nem motorra ülni.
Van vkinek kedve egy esti guruláshoz?
(Felőlem éjszakai is lehet.)
Az összes info amit kiderítettem a motorról és könyvekből:
1, A gyújtása ELTÉR a következő modelleknek :
- ZZR600 (ZX600D) 1992 előtt
- ZZR600 (ZX600E) 1996-ig
- ZZR600 (ZX600E4) 2002-ig
- ZZR600 : 2002-től modellek
2, Sajnos van egy feketedoboza a gépnek, ami nálam csak a komplett csomagtartó rendszer levételével tekinthető meg. És ha jól gondolom, pont EZ kell neked. Ez a motor menetirány sz. jobb oldalán, ez első szellőző nyílásnál van az ülés alatti idom takarja 2/3-ad részben. (kép)
3, Felül biztosíték tábla és elosztó doboz van (kép)
4, bal oldalon a fesz.szabályzója található. (kép)
Nem bíztatlak - ha a lexikális háttér jó, akkor forrasztani kell: minden blokkhoz csak az adott elektronika jó.
Fájó szívvel de meg kell válnom Tőle gyerkőc érkezése miatt.
Évjárat: 1990
Km: 49800
Akarbi szinkront és a szelephézag beállítást most kapta. Az olaj friss+ Metabond Old.
A vezérműlánc olajnyomással is feszített. A primerlánc cserélve. Friiss a műszaki.
Ár 650.000ft alku nélkül!
06706170942
csabamuvek@freemail.hu