Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

guruljunk guruljunk guruljunk vazzeeee!
kösz kutya!
csak egy vmit nem értek, én is hasonlo műveletet csináltam, csak nekem beálltt a 91es 600D blokk, aztán vetem egy 95öst 600E, beletettem és minden tökéletes elektronikai baszakodások nélkül hál Istennek...
Elektronika! Nézd át Kutya írásait, sokat segített.
Már 175-nél járok óra szerint, de ez még több is lesz ha a tiltás kikerül az órából. Karbiszinkron még hiányzik, de amúgy már szerintem rendben van.
Köszi mindenkinek a segítséget!
akinek volna kedve evezni azzal találkozunk fél egykor a hajógyári szigeten
a mozaik utcánál kell bejönni a K hidon
végig egyenesen az uton majd balra és kb 600 m mulva jobbra a honvéd büfé után kis földuton le a dunáig ott a csónakház
nah gurulunk vhova?
Vízpartra!
Nos, mennyivel sikerült túllépni az autópálya-limitet ?
Jó reggelit!
Akkor ötleteket várunk a mai napra,merre guruljunk?
En most ertem haza.
Latom a Zsorifurdo ezek szerint most is elmarad, koran kene indulni, en meg csak most fogok enni-inni, egesz nap nem volt idom es aludni is kene .

Ejszakai gurulas kimarad ma este mert jaegerezek es hul a sor a mehutobe. Ilyen nap utan megerdemlem.

dub kesz a hofeherke ?

Maradjunk akkor holnapi gurulas del kornyektol ?

Holnap este nincs vkinek kedve egy jo szecskahoz ? Qrvara faj a nyakam, erdekes motoron ulve nem (de komolyan).

okoska70 ha meg nem alszol csorogj ! Ocsilaci te is !
Üdv Székesfehérvárról!
Ide lejöhettek éjszakai gurulás keretein belül, én ráérek! Találka a velencei tónál? Hm...?
Valaki van a forumról fehérvári, mert vele holnap tudnék ütközni!
Mostanság értem haza munkából.Igy gondolom elmarad a ma este.
De mondjatok már valamit a holnapról?!
Nagyon köszi mindent. Elméletileg már rá lett kötve az új elektronika,de mivel éjszakás vok csak hnap tudom próbálni. Majd akkor többet tudok.
Írd, hogy hol és mikor, kb. 45 perc kell míg beérek Pestre.
Majd nyögjétek be hova és mikor mennétek és nyilatkozom. Most értem haza és szarrá izzadta magam. Egy fokkal azért jobb mintha szarrá áztam volna.
Sziasztok!
Volna,Thundival is ezt beszéltem délután.
Csak egy kicsit borostásabban.
Lábadozom hát, de már nem birok nem motorra ülni.
Azt hittem te még lábadozol!
Hali!
Van vkinek kedve egy esti guruláshoz?
(Felőlem éjszakai is lehet.)
Nincs jó hírem...

Az összes info amit kiderítettem a motorról és könyvekből:

1, A gyújtása ELTÉR a következő modelleknek :

- ZZR600 (ZX600D) 1992 előtt
- ZZR600 (ZX600E) 1996-ig
- ZZR600 (ZX600E4) 2002-ig
- ZZR600 : 2002-től modellek

2, Sajnos van egy feketedoboza a gépnek, ami nálam csak a komplett csomagtartó rendszer levételével tekinthető meg. És ha jól gondolom, pont EZ kell neked. Ez a motor menetirány sz. jobb oldalán, ez első szellőző nyílásnál van az ülés alatti idom takarja 2/3-ad részben. (kép)

3, Felül biztosíték tábla és elosztó doboz van (kép)
4, bal oldalon a fesz.szabályzója található. (kép)

Nem bíztatlak - ha a lexikális háttér jó, akkor forrasztani kell: minden blokkhoz csak az adott elektronika jó.
Eladó sorba került a drágaságom.
Fájó szívvel de meg kell válnom Tőle gyerkőc érkezése miatt.
Évjárat: 1990
Km: 49800
Akarbi szinkront és a szelephézag beállítást most kapta. Az olaj friss+ Metabond Old.
A vezérműlánc olajnyomással is feszített. A primerlánc cserélve. Friiss a műszaki.
Ár 650.000ft alku nélkül!
06706170942
csabamuvek@freemail.hu
Én is pont ebben a cipőben járok. Állítólag más az elektronika, de ez hamarosan kiderül.
Duki doki!
92-es máshonnan kapja a levegőt nem? mer 93-tól ram-air... tipp