Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

autó legalábbis nem
meg oldalról
Ott legalább nem jön szembe semmi
Ziz, hát meglátjuk, lehet nem a legjobb 5let ott kezdeni... nadehát ha a véremben van...
jún 27
aug 8
aug 22
Most már nem tudok szabit intézni, de legközelebb érdekel a dolog: a tesztnapokon tapasztaltak alapján nem vagyok egészen béna a kanyarokban, de a Ringen még soha nem jártam (vagyis magán a körön nem mentem még) egy lassú csoportos gurulást szívesen kipróbálnék legközelebb!
Most csüt. Jah 18:00 - 20:00 gyors és lassú csoport
Mikor lesz ? Megin' ilyen 'zöldek-mexállni-a-ringet' este ?
Tegyük inkább 2 napra
Te nem gyüsz fel pöstre Hringezni?
Akkor oda még edz egy kicsit: a szállástól a kiinduló pont 150-re van, meg a szerpentin végétől haza is van még vagy 700... Szóval egy ilyen nap, ami Garda-kerülést, Dolomitokat és Osztrák látványutakat is tartalmaz, könnyen 4számjegyű kilométerbe csap át. De megéri: minden egyes csepp benzin amit arra áldozol valódi kincs. Imádom.
Bazze kutya már a mai fél órától is fájt a csuklóm
jó volt, csak egyszerűen elszállt, ezért most kuplung be, gázkar tövig kombináció a duda , szerintem elszakadt a vezeték, kicsit kivolt rágódva, holnap jobbban ránézek, mert ma csak összecsavartam. minden más műxik a kapcsolóknál, nem hinném h kontakthibás
Ha nem megy, próbáljatok rá egy másik kürtöt - autósboltban párszáz forintért már találsz normálisat, ami nagyobbat is szól mint a gyári (néha nem árt...)
Elkezdtem szétkapni a Zizit, kicsit kitisztogatom, duda nem műxik, biztositék átnézve, vezetéken kivűl ötlet?
Holnap jön Géza is, övének is nekiesünk meg meghegesztjük a doboztartót, mert ma még azt is megtanultam
Ha a Mátra ennyire teccett, egyszer el kéne jönnötök velünk a Gardára ! - van egy light-os útitervem a hazaútra, többek között ilyen finomságokkal, mint a képen látható rész : szűk 150 km, kb. 2000 méter szintkülönbséggel, és a kanyarokra jellemző, hogy bő 4 óra (!) volt ezt a szakaszt megtenni a ZiZivel !
Ha találsz akkor szólj!
Hali!
Nem tudja valaki estleg, hogy első fékmunkahengerhez felújító készletet hol lehet és mennyiért kapni?
Előre is köszike!
Ja-ja. Megjártuk, bár nem munkahelyi kötelességként.
Sajnos láttunk is egy műanyagozásra szoruló motort , mentőautóval az oldalán; a nagy figyelmeztető tábla ellenére.

duB: HRinggre szeretnéd felvinni elsőnek Hófehérkét? Remélem Vidor lesz belőled utána, nem Morgó.
Erre voltunk Zsóry fürdő elött! Ez tényleg fain hely!
Legalábbis kacskaringós
http://maps.google.com/?ie=UTF...
Hetvegei kepecske:
Én is egyből tolom fel a címlapfotókat
Dab!

Nagyon kíváncsi vagyok a motorodra...

Tegyél majd föl képeket!

Üdv Kill bill.
olvastam, jó arra a 'pálya'?

csak akkor ha megálltam!
Vigyázz ha pofon nyomlak jön a kavicságy de te kértél ne feledd!
Ma a Mátrai szakasz fasza volt, bár kicsit elfáradtam közbe.