Nagyon sokunknak ez volt az első motor, szerintem erre a célra ideális. Kicsit nehéz, de ha ezzel megtanulsz dönteni akkor a többi könnyű masina már menni fog.
Eloszor is ajanlanam fuss vegig a forumon , bohockodasainkat egyenlore ugord at , mivel ilyen segitsegkeres volt mar egy jo par es visszaolvasva majdnem minden kerdesedre talalsz majd valaszt , egyebkent tobb adatot is adhattal volna mi az h kezdo ? Mit vezettel elotte?
De inkabb egy hideg sort a kezedbe dolj hatra es forumon lapozgass vegig.
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, meg tetszett egy zzr-400-as és a véleményeteket kérném erről a tipusról mire kell figyelni ill h kezdő motornak ez idáilis választás-e nem vagyok egy túl sebesség hajhász "pilóta" és inkább túrázgatni kellene
Válaszotokat előre is köszönöm!
jó hogy nem Te akarod sütni az első kenyeret! 8:30/9:00! ! !
ha nem tudok menni, akkor indulhattok bármikor, pénteken megmondom! 1 hely stipstop
akkor jogos a Papa! lábmelegítődet tedd be!
Indulás 9:00 (vagy 8:00 ? nyilatkozzatok), gyülekezés 8:30 (7:30 ?).
Alvas szombatrol vasarnapra fonyodon tudunk kb 4-6-an aludni meg asszem Bboglaron, kell hallozsak (van 2 db agy, egy enyem, korra tekintve ) esetleg sator?
Visszautra jo volna ha valaki belejavitana ne jojjunk vissza ugyanazon az uton !
Meg egy kis időjárás előrejelzés a hétvégére Siófoknál!
Helyenként felhős, csapadékra az esély 20%
Max hőm:19C Min hőm: 11C
Szél: 21 km/h Északnyugati
Páratartalom: 61%
UV fokozat: 7-es erősségű
A nap kel: 4:52
nyugszik: 20:44
A Balaton víze: 19C
A nem kávézóknak koffein tabblettát adunk!
Az alvós dolgok, meg a részleteket kérdezd Okoskától, ő a kapitány!
Az autópályát én se támogatom, viszont akik jönnek Boglárra, meg vannak hívva Balatonlellén egy kávéra, üdítőre, egy kis harapnivalóra Balatonlellén nagyapáméknél. Nagyon örülne neki, hogy ha beugranánk hozzá Lellén. Látni szeretné a sok Zizit!
Fonyodon van egy ket agyas kis apartman, meg a padlo, ingye! Zuhi, wc, kis konyha, terasz, 15m a balaton. Balatonboglaron meg okoskaval kell egyeztetni es hanyan tudnak a kikotoben-hajon aludni.
Meg kell tudnunk ki "marad", hanyan lennenk. Tavaly mentunk a felvonulassal es amikor visszafordultak mi ott lealltunk nezegettuk oket es azutan folytattuk korbe balaton boglarig.
Jó lesz így?
én semtom, de ki a másik?
Ööö nem is tudom ki akarja még eladni
és jókat mondott? F volt?
kié a másik eladó ZZR?
túra: jó - kényelmes, jól fordul, lassúban a súlyát szokni kell
mire kell figyelni: már végigzongoráztuk párszor, visszafelé megtalálod!
De inkabb egy hideg sort a kezedbe dolj hatra es forumon lapozgass vegig.
Válaszotokat előre is köszönöm!
ha nem tudok menni, akkor indulhattok bármikor, pénteken megmondom! 1 hely stipstop
akkor jogos a Papa! lábmelegítődet tedd be!
Indulás 9:00 (vagy 8:00 ? nyilatkozzatok), gyülekezés 8:30 (7:30 ?).
Alvas szombatrol vasarnapra fonyodon tudunk kb 4-6-an aludni meg asszem Bboglaron, kell hallozsak (van 2 db agy, egy enyem, korra tekintve ) esetleg sator?
Visszautra jo volna ha valaki belejavitana ne jojjunk vissza ugyanazon az uton !
Helyenként felhős, csapadékra az esély 20%
Max hőm:19C Min hőm: 11C
Szél: 21 km/h Északnyugati
Páratartalom: 61%
UV fokozat: 7-es erősségű
A nap kel: 4:52
nyugszik: 20:44
A Balaton víze: 19C
Az alvós dolgok, meg a részleteket kérdezd Okoskától, ő a kapitány!
Az autópályát én se támogatom, viszont akik jönnek Boglárra, meg vannak hívva Balatonlellén egy kávéra, üdítőre, egy kis harapnivalóra Balatonlellén nagyapáméknél. Nagyon örülne neki, hogy ha beugranánk hozzá Lellén. Látni szeretné a sok Zizit!
lehet kéne nézni egyet biztonság kedvéért...
Meg kell tudnunk ki "marad", hanyan lennenk. Tavaly mentunk a felvonulassal es amikor visszafordultak mi ott lealltunk nezegettuk oket es azutan folytattuk korbe balaton boglarig.