Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

D modell? Akkor azon még nincs ram air meg más finomságok!
fincsiii! grandén annak a fekete 2001-esnek jó ára van
én semtom, de ki a másik?
Hát várnék szívesen csak most van egy elég jó áron feszszabályzó hibával igaz h még "seria1" de akkor is megérné
Azt mondta hogym ég az az f3 is nagyon király, de f4 mégjobb.
Ööö nem is tudom ki akarja még eladni
Belevetted a Lellei megállót, amire invitáltalak titeket?
én? én csak hajnal óta távcsővel lapulok a bokorban a barossnál!
és jókat mondott? F volt?
kié a másik eladó ZZR?
Vazze te tényleg kémkedsz utánnam gecccca! Kérdeztem, hogy mikori illetve hogy mi a véleméyne róla.
(THUNDER te msot ne figyelj ide) Jah igen! ha vársz még 1-2 hónapot szerintem lesz itt 2 eladó motor is.
Hát a kezdő a szószoros értelemben kezdő robogókon meg pár km simon(mert lépten nyomon megadta magát )kívül mást nem nagyon
cbr-es sráccal mit dumáltál a lámpánál?
Én isszeretlek MISI!
Nagyon sokunknak ez volt az első motor, szerintem erre a célra ideális. Kicsit nehéz, de ha ezzel megtanulsz dönteni akkor a többi könnyű masina már menni fog.
Jaku eszem a csopp szived, igy mar majdnem szeretlek
kezdő: jó - azért vigyázva, meglepetést tud okozni
túra: jó - kényelmes, jól fordul, lassúban a súlyát szokni kell

mire kell figyelni: már végigzongoráztuk párszor, visszafelé megtalálod!
Eloszor is ajanlanam fuss vegig a forumon , bohockodasainkat egyenlore ugord at , mivel ilyen segitsegkeres volt mar egy jo par es visszaolvasva majdnem minden kerdesedre talalsz majd valaszt , egyebkent tobb adatot is adhattal volna mi az h kezdo ? Mit vezettel elotte?
De inkabb egy hideg sort a kezedbe dolj hatra es forumon lapozgass vegig.
Nekem mindegy mikor indulunk csak menjünk.
szerintem gagyi motor, nagyon lassan készül el!
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, meg tetszett egy zzr-400-as és a véleményeteket kérném erről a tipusról mire kell figyelni ill h kezdő motornak ez idáilis választás-e nem vagyok egy túl sebesség hajhász "pilóta" és inkább túrázgatni kellene
Válaszotokat előre is köszönöm!
jó hogy nem Te akarod sütni az első kenyeret! 8:30/9:00! ! !
ha nem tudok menni, akkor indulhattok bármikor, pénteken megmondom! 1 hely stipstop
akkor jogos a Papa! lábmelegítődet tedd be!
Hétvégi gurulsái terv.

Indulás 9:00 (vagy 8:00 ? nyilatkozzatok), gyülekezés 8:30 (7:30 ?).
Alvas szombatrol vasarnapra fonyodon tudunk kb 4-6-an aludni meg asszem Bboglaron, kell hallozsak (van 2 db agy, egy enyem, korra tekintve ) esetleg sator?

Visszautra jo volna ha valaki belejavitana ne jojjunk vissza ugyanazon az uton !
Meg egy kis időjárás előrejelzés a hétvégére Siófoknál!

Helyenként felhős, csapadékra az esély 20%
Max hőm:19C Min hőm: 11C
Szél: 21 km/h Északnyugati
Páratartalom: 61%
UV fokozat: 7-es erősségű
A nap kel: 4:52
nyugszik: 20:44
A Balaton víze: 19C
A nem kávézóknak koffein tabblettát adunk!
Az alvós dolgok, meg a részleteket kérdezd Okoskától, ő a kapitány!
Az autópályát én se támogatom, viszont akik jönnek Boglárra, meg vannak hívva Balatonlellén egy kávéra, üdítőre, egy kis harapnivalóra Balatonlellén nagyapáméknél. Nagyon örülne neki, hogy ha beugranánk hozzá Lellén. Látni szeretné a sok Zizit!
nemtudom, asszem az a kormányszarv a kritikus pontja a dolognak. elvileg holnap érkezik,
lehet kéne nézni egyet biztonság kedvéért...
Fonyodon van egy ket agyas kis apartman, meg a padlo, ingye! Zuhi, wc, kis konyha, terasz, 15m a balaton. Balatonboglaron meg okoskaval kell egyeztetni es hanyan tudnak a kikotoben-hajon aludni.
Meg kell tudnunk ki "marad", hanyan lennenk. Tavaly mentunk a felvonulassal es amikor visszafordultak mi ott lealltunk nezegettuk oket es azutan folytattuk korbe balaton boglarig.