Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljes agyrém!
Valóban nem a legmodernebb fejlesztésű a Zizik többsége, de megnézném, hogy melyik ZZR tulaj cserélné le 250-es, 400-as gépét a kis Ninjára. A 250 után jöhet egy erősebb vmi, a 400-as után meg visszaülni 250-re? A nagyobb vasakról nem is beszélve (500, 600, 1100, 1200, 1400)! Kezdő motorként tényleg nagy élményeket nyújthat, a kategóriájában jó motor is lehet, de ez a csere dolog!?
Lehet hogy a 250-esre gndolt? De akinek 250-es Zizije van, biztos nem egy másik 250-est venni következő motornak. Kapja be a cikk írój a!
Ez hülye B+ , akárki is írta. Aztán melyik ZZR-nél MODERNEBB , ez az összekukázott, kispolszki-műszerfalas kis dzsuva ? Fel kellett volna támasztani inkább a ZXR400/250 - et, az legalább élménydús, és nem is ilyen csúnya
Örülök hogy nem lett bajod!
Elég érdekes templom, főleg a teteje. Amúgy nekem a közelemben van 2 templom, meg a szomszéd faluból is idehalllatszik, körülbelül sejtem mi a helyzt
Ne féltékenykedj Babám. Tudod, hogy csak érted élek.
Még szép!
Volt több Zizi is. Hívtük Őket a fórumba. Remélem idetalálnak.

Jaku királyúl nyomta. Le is szedett egy kis vasat a sztenderről.
Helló!
Ma szétkapta a szerelő, és kiderült, a henger dugattyú, szelep nem sérült. valami fémdarab elszabadult, és bekerült az egyes hengertérbe, a gyertyát megsajtolta picit, dugattyú tetején is vannak benyomódások, minimálisan a hengerfejen is. Hengerfej még nincs szétszedve, azt hengerfejes csinálja, valószínüleg hétfőn derül ki, nem-e letörött valami darab a belőle. Az egyik szelep, talán a kipufogószelep lötyög, nem olyan mint a többi. Nagyon kiváncsi leszek miiis történt valójában, remélhetőleg nem lesz súlyos a hiba, és könnyen orvosolható. Szelep állítás épp most esedékes, ezért egyuttal ez is meglesz, hacsak nem ment annyira tropára a hengerfej, hogy cserés legyen. Kérdéses hogy a szelepeket kell-e cserélni, miután az be kell csiszolni, és ha nem elég vastag, akkor könnyen előfordulhat, hogy elég. Nagyjából ennyit tudok, ha valamit kifelejtettem volna, illetve megtudok valamit, megosztom itt a fórumon
jah, Thunder, én megyek a harley talira! de ha jöttök veletek!
Bocsi kutya, csak nem kerültem rihadt netközelbe,
szal az enyém 91es a szerkezet, meg fehérváron áttudnám venni, vagy esetleg ott tudok adni postacímet... de még turkálok gyprben egyet hnap, hátha akad vmely boltban, aztán vasnap jelzek, h mi legyen...
köszke Géza
Elég az első bekezdést...
Ezt olvasátok el!
Olvastam az itteni magazint és ezt találtam, ami számomra sértően hatott!

http://sportmotor.hu/motoros_h...
" ...egy másik örült is... ", szval te is? Na meg embert faragok belolled a vegen
Nem Vecses-rol van?
Jah, bár már mondta hogy egy másik örült is elkapta e miatt (nem te voltál? )
&rash: mi a diagnózis a mociddal kapcsolatban?
Más: jövő szombaton Alsóörsi felvonulásra a Harley-esekkel ki jön még?
Azután mi lehet megint hajóra szálunk, vagy ha nem lesz szabad hajó akkor körbe Balaton
és haza vagy esetleg vhol sátor feldobás és vasárnap vissza.
A kepeken latok egy piros-bordo-voros ZZR-t ! Ki volt az?
Remelem tajekoztattad a forumrol
A Duna deltája meg én vok
kár hogy nem voltál Thundi pályázni, nagy élmény volt.
jómagam volnék fehér lovon
A Duna deltája ?

Mi elmegyunk hetvegen vitorlazni, kepeket azert rakjatok majd fel a gurulasrol, foleg Hófehérkéről!
És ki lesz a herceg ?
.... és kevés biztonsági szervet
Ma 22-23h-tól esti motorozás és ha este már rajta ülök, akkor Premier.
Sztárvendégek: Hófehérke és a délceg herceg!
További Info: du.-estefelé.
mer sok itt a huje
Hmm az vágjátok, hogy kb mienk a 7-8. legaktívabb fórum?
Ja ! És