Teljes agyrém!
Valóban nem a legmodernebb fejlesztésű a Zizik többsége, de megnézném, hogy melyik ZZR tulaj cserélné le 250-es, 400-as gépét a kis Ninjára. A 250 után jöhet egy erősebb vmi, a 400-as után meg visszaülni 250-re? A nagyobb vasakról nem is beszélve (500, 600, 1100, 1200, 1400)! Kezdő motorként tényleg nagy élményeket nyújthat, a kategóriájában jó motor is lehet, de ez a csere dolog!?
Ez hülye B+ , akárki is írta. Aztán melyik ZZR-nél MODERNEBB , ez az összekukázott, kispolszki-műszerfalas kis dzsuva ? Fel kellett volna támasztani inkább a ZXR400/250 - et, az legalább élménydús, és nem is ilyen csúnya
Örülök hogy nem lett bajod!
Elég érdekes templom, főleg a teteje. Amúgy nekem a közelemben van 2 templom, meg a szomszéd faluból is idehalllatszik, körülbelül sejtem mi a helyzt
Helló!
Ma szétkapta a szerelő, és kiderült, a henger dugattyú, szelep nem sérült. valami fémdarab elszabadult, és bekerült az egyes hengertérbe, a gyertyát megsajtolta picit, dugattyú tetején is vannak benyomódások, minimálisan a hengerfejen is. Hengerfej még nincs szétszedve, azt hengerfejes csinálja, valószínüleg hétfőn derül ki, nem-e letörött valami darab a belőle. Az egyik szelep, talán a kipufogószelep lötyög, nem olyan mint a többi. Nagyon kiváncsi leszek miiis történt valójában, remélhetőleg nem lesz súlyos a hiba, és könnyen orvosolható. Szelep állítás épp most esedékes, ezért egyuttal ez is meglesz, hacsak nem ment annyira tropára a hengerfej, hogy cserés legyen. Kérdéses hogy a szelepeket kell-e cserélni, miután az be kell csiszolni, és ha nem elég vastag, akkor könnyen előfordulhat, hogy elég. Nagyjából ennyit tudok, ha valamit kifelejtettem volna, illetve megtudok valamit, megosztom itt a fórumon
Bocsi kutya, csak nem kerültem rihadt netközelbe,
szal az enyém 91es a szerkezet, meg fehérváron áttudnám venni, vagy esetleg ott tudok adni postacímet... de még turkálok gyprben egyet hnap, hátha akad vmely boltban, aztán vasnap jelzek, h mi legyen...
köszke Géza
Más: jövő szombaton Alsóörsi felvonulásra a Harley-esekkel ki jön még?
Azután mi lehet megint hajóra szálunk, vagy ha nem lesz szabad hajó akkor körbe Balaton
és haza vagy esetleg vhol sátor feldobás és vasárnap vissza.
Valóban nem a legmodernebb fejlesztésű a Zizik többsége, de megnézném, hogy melyik ZZR tulaj cserélné le 250-es, 400-as gépét a kis Ninjára. A 250 után jöhet egy erősebb vmi, a 400-as után meg visszaülni 250-re? A nagyobb vasakról nem is beszélve (500, 600, 1100, 1200, 1400)! Kezdő motorként tényleg nagy élményeket nyújthat, a kategóriájában jó motor is lehet, de ez a csere dolog!?