Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, szó sincs róla - csak vitába keveredtünk egy másik fórumon, ezért kerestem pohi-t.

ööö...nem tudom. Nem ismerős. Amikor ez mellett megyek el akkor

a, még alszom
b, hullafáradtan jövök hazafelé - amúgy az ország legKELLEMETLENEBB temploma látható a képen.
kb 4000 W-tal, naponta 20-szor nyomatja a 'bimbam'-ot. Mindezt kb 150 m-re a lakóházaktól. Mindenki imádja...
Na, meséljetek milyen volt?
Vízes volt a pálya egy kicsit? Jaku, annyian voltatok összesen, mint a képen?
Hi akkor nálatok is minden rendben :) Most olvasgatva a többi topikot azért volt pár csuszka
Hello!
Ezek szerint épségben hazaértél...
Pedig az esős pálya tartogatott még kalandokat
Peeter-nek meg még 1x köszi a jókívánságokat, remélem egyszer kénytelen lesz rámenni a nedves kerékvetőre
Kutya! ugye nem törted össze magad? Olvastam az üzenőfalat...
Amúgy nem ismerős véletlen ez a pár kép, vagyis a hely?
Haha ott vagyok a bal szélen!
link
Hát ez istenfaszakirályvolt bár a fékjeimet utálom.
Ha tényleg sürgős, akkor MOST meg kell rendelnem, hogy szombatra legyen ! Mi legyen vele ?
Bendix (német) gyártmány, 8.800.- Ft / tárcsa a listaára, 6.250.- ért tudod kapni - de ez a kinti raktárban is hiány jelenleg, az azt jelenti h kb. 4-5 munkanapot kell rá várnod.
Átvétel : Dunaújvárosban személyesen, futárral Paks-B.pest vonalon, vagy postai utánvéttel.

Vedd úgy hogy ez az összes értelmes válaszom
Hali kutya.,

Nekem valszeg az elso fekbetetek lesznek csereerettek nemsokara, mibe fajna, meg milyen fajta, meg hol lehetne atvenni? Tudod mit, vedd ugy, hogy feltettem az osszes ezzel kapcsolatos ertelmes kerdest...
Jah, 2000-es evjaratu ZZR 400 az alany.
Koszi, Feco
Ha '93 utáni a Tiéd, akkor (kis szerencsével) talán szombat reggelre tud itt lenni fékbetét. 8.500.- HUF, 6.300.- ért kapod.
Köszi az együttérzést, amugy utalok benne a motorra is , talán idevág
És hogy nekünk is jusson belőle, telivágod a fórumot szarral
Az van, hogy még 18 év után is bőven vállalható minden tulajdonsága - és ezek alapvetően jók (kibaszott jók). Öblítek.
B@ssza meg a q@@@@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!
Lehet még fizetésmegvonásom is lesz, és nem két fillér. Ennyire nem jöhetnek össze a dolgok. Holnap szedi szét a szerelő, kiderül mi van a blokkal, erre meg még ezis. lehet nem jövök a gép közelébe sem, mert kisül ha ránézek
hali kutya!
hol lehetne nekem fékbetétet venni hátulra?
írj léccc sürgős lenne
kösz
Nem mondod ? Újra Nagy ZiZi nyergében ?

Ez ilyen - ha eccer megfertőződik az ember fia...
Dehogy is! Feltételezel rólam ilyet?
Nah, vettem megen egy 1100-at (94), ezúttal az első tulajtól. Majd jól elmegyek vele 15-én a Stone-ba, gyertek ti is, hagy lássátok :)
Hu bevadítottad Jucit?
Koszi a biztatast, kutya....

Amugy meg szerintem azert hajlik fel a rendszam alja, mert ugyebar a motorokon a gondos es eloirasokat betarto tulajdonosoknak hala az eloirtnal mindig boven nagyobb a profilmelyseg a futofeluleten , es ez a kerek forgasa kozben - gyakorlatilag mint egy ventilator - akkora legorvenyt kelt meg a megengedett sebesseghatarokon belul is , ami eltaszajtja a rendszam also reszet a hatso kerek sugariranyaba. Ugyanezert van az is, hogy a butykosgumis enduro/cross gepeken az elso sarvedo is eldeformalodik, sot az igen sokszor nem csak elhajolni szokott, hanem feljebb is csuszik a villaszarakon.
Szoval igazabol a fizika aldozatai vagyunk. Szerintem...
Uhh, az kemény lehetett. Bízzunk benne, hogy nem lett komoly baja!
A gumi meg szépen kopik!
Gumit csak azért raktam be, mert elkezdtem lekoptatni a szélét... annak semmi baja.
Tegnap megálltam a pirosnál, és elkezdett kopogni. Aztán leállt. Valszeg leszakadt vagy eltörött egy szelep, nagyon onnan jött. Toltam vissza szépen a benzinkutra, aztán Gézánál hagytam, ma meg felvittük a szerelőhöz, holnapra szétkapja és megmondja mi a baja. Remélem nem kell nagyon sokat rákölteni
Na sebaj!
De mi lett a felniddel vagy a gumiddal pontosan, mert a képekből nem sokat lehet megtudni?
asszem nem mostanában lesz rá szükség :(