Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks. de ha kijön belőlem az utcaiharcos, adj egy pofont.
de még meggondolom és meglájjuk, h lesz-e gép 1 általán.
Majd eldöcögsz szép ovatosan.
ha megvan szerdára, akkor megyek. vagy még ne menjek?
Jah igen ki jön rajtam kivül csütörtökön csapatni Hringre? Ha már Duß csak a következő évin vesz részt.
Akkor jól sejtem, hogy csüt nem gyüsz pályázni?
üdv e!

már nagyon kozel járunk idomigazítás (fehérkén minde csilicsálé megláccik) meg szinkronizáció van hátra... 7vége 100%! , hétközepe esetleg...
Nah ma már lenyomtam a Bp-Gyöngyös-Bp távot munka ügyben, viszont ha már ott voltam megtekintettem a mátrai keringőt Parádsasvárig. Kircsó volt, senki az utakon lehetett kicsit gyakorolgatni!
Bocs, benéztem: közben a hátsó tárcsát kutattam az előző hozzászóláshoz.

Nálunk csak ennyiért van: nyilván nem mindegy hogy milyen gyártmány. Az autómhoz is van féktárcsa 7.500.- meg 24.000.- Ft ért is - pedig ugyanaz a méret, csak nem ugyanott készül...
Ez is új. Szinte biztos hogy a ZX6 van rajta : azt most néztem vissza - 28.600.- Ft volt, 19.000.- ért adtuk.

Kell a méret, vagy holnap meg tudom a sajátomon is nézni ha ráér addig.
A 2003-ig gyártott verzióban 61 x 300-as, 5 lyukas tárcsát alkalmaztak. Ez kb. 65EFt / db, nagyjából 40EFt/ db áron tudjuk szállítani. Ez van a régi ZX6-R eken is.
Újonan az ára 37900
Átmérő: külső 296 mm, belső 61 mm, furatok 5x10,5 mm
Kell a féktárcsa mérete (átmérő és felfogató csavarok távolsága) hozzá, egyébként a Zx6R régebbiéhez hasonló lesz az ára szerintem: az 15-20 között volt legutóbb.
Melyik 2005-06-os modell: Az európai ( 2002-essel megegyező) ZZR , vagy az USA régi Zx6 újragondolt ZZR néven futó változata ?
Sziasztok,

féktárcsát keresek a motoromhoz.
2005-06-os ZZR-ek is ezt a típust kapták.
Ha van valakinek elfekvőben egy-két darab, azt szívesen megvásárolnám.

Vagy esetleges tippeket is szivesen fogadnék.

Üdv,
Zoli
Ahoj evribodry!

Irigykedve olvasom a jó kis kirándulásaitokat, meg a jó kis partikat, fürdőzéseket
sajna asszem megint kimaradok egy csomó jóból.
Itt a jó idő és nekem ilyenkor kell kórházban kikötni , áááááááááááá ilyen az én szerencsém.
Bakker látom kutya jó áron tud hozni dolgokat, persze nekem nemrég jött meg a két első féktárcsa UK-ból.
Kutya tudnál szerezni nekem hátsó féktárcsát zzr400 98-as?

Széles utat, gumifákkal!

kishabos
Nálam, e-mailben.

Név, cím, telefonszám kell, ill. h menniyt szeretnél belőle.

Átvehető Dunaújvárosban, vagy a paks-pest útvonalon futárnál ( kb 800FT ) vagy postai utánvéttel előre utalással ( kb 500Ft ).
kösz mindenkinek a segítséget! délu minden kiderül
nekem kelllene egy csomag!
hogy lehet rendelni?
... ::: NGK gyújtógyertya akció ! ::: ...

Minden NGK gyújtógyertya 20% kedvezménnyel kapható június hónapban !

ZZR 400-600 emelt teljesítményű/élettartamú platina gyertya ( NGK CR9EVX ) rendkívüli akcióban !

Listaár: 5.165.- / db
Akciós ár : 2.400.- / db ! Csak 4db-os csomagban ! (összesen 5 csomag van - vagyis csak 4, egyet már lerendeltem magamnak... )
Nekem a moci ilyen tunetekkel allt meg, egy eve kb , inditozas, semmi, par masodperc utan beindul par masodpercre aztan puff , es igy jo parszor . Okoska70-el lekaptuk a tartalyt , jon e uzemanyag, jott, benzinpumpa lekap, uzemanyag nuku . Kifujtuk, megkopogtattuk, osszedugtuk visszaszereles nelkul, minden ok, uzemanyag jon, visszaszereltuk, azota soha ilyen tobbe nem tortent.
Valami kosz vagy mi az isten nyila utott a benzin pumpaba . Azt is esetleg nezd at, takaritsd ki, kabeleit ellenorizd le.
Csatlakozom az elöttem szólóhoz! - Tényéeg király volt minden!

Géza Lilu, nekem is csinált ilyet a motor, és ha túlmelegedett, akkor meg lefulladt. Nekem egy karbiszinkron rendbehozta a dolgokat.
Na végre felenged az oldal. Pár napig vmi miatt nem fogadta a bejelentkezésem.

Köszi Okoska a tegnapi evezést. Nagyon jó volt!
A Duna Deltájával voltam egy hajóban : Jaku-val.
Kipróbáltunk egy tulajdonost váltott kajakot is. Hááát' van még mit tanulni, de a rutintalanság legalább röhögésbe csapott át.
Kinéztünk a Nemzeti Vágtára: fotózkodtunk az RTL-es csajokkal , oda értünk a bűvös mondatra: "És ennyi lett volna a mai program. Köszönjük a részvételt!"

Utána 23-tól éjszakai gurulás, bambi party a Gödör füvén, egy főbiztosíték csere a mocimon (30-as helyett 10-es volt bent, nem is bírta).
Király volt a szombat.
Nyisd fel a benzintank tetejét, gurulj úgy vele. Ez a tünet jellemzően a túl kevés üzemanyag-utánpótláskor jelentkezik, és ezt elsősorban a tanksapka 'szuszogójának' eltömődése okozza. De okozhatja még eldugult benzinszűrő, megtört üzemanyagcső is.
hello mindenki!
S O S segítség kéne!
ma székesfehérvár veszprém távon kb 5 ször megállt a motor! először nem reagál a gázra, és szépen lassan megáll... indítozás, teker mint a majom, nem indul, majd kb 1 perc állás után pöc röff indul!
ez a tünet, minden ötletet szeretettel várok!
kösz kösz