Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, hogy beleszólok, de ha ilyen jellegű térdvédőt szeretnél venni, fontold meg...
Ez a naci fölé kerül, ami roppant vagány és a csajok biztosan hanyatt vágják magukat, viszont úgy össze karistolod vele a géped (elég csúnya látvány), hogy biztos, hogy megéri?
Persze van jobbos balos, de hiába akkor is karistol...
Ja és ha még is ez mellett döntesz, akkor még annyit, hogy a csuklós kényelmesebb!

Üdv Kill Bill

(egy jobb darab, mondjuk egy polisport ennél persze van jobb is pl: ufó
tehát a polisport kb 10 000,- Ft idővel a gumis tépőzárat cserélni kell...
Ufó... 10x ennyi...)
Melyik tetszene neked? En is gondolkodom ilyenrol, a fene fogja a bor nadragot felvenni forosagban. . dub neked melyik van, ha van?
Arakat nem latok
Mi annak a boltnak a neve amit mondtál hogy ócsó a térdvédő? vmi cross-bolt
jogos
Ez még megy tudod :)
tudod, mikor ér annyit
Lleraksz 600k zálogot és viheted
oké, ma én viszem a géped, holnap a Tied
Hmm kanyarogni kéne, gyakorolni csütre.
csak nyugodtan, félúton megállunk szendvicsezni
Sőt még az indexeket is leszerelik (báz zizin ez nehézkes és értelmetlen lenne). Én örülök ha 3 perc alatt körbemotorozom.
A profiton lehet nyerni de látom érted hova akartam kilyukadni
ja, azért hajtják be? baz, komolyan nem tudtam. ja igen, nem tudhatod
Csak a profik: Neked (nekünk) nem az a + 8 km/h fogja 2:20 alá vinni az időnket, amit a behajtott tükörrel nyernénk...
azért kérdeztem, mert ott nem nyerni lehet, hanem profitot termelni
ott mióta vannak számok? értékpapír adás-vétel folyik. megveszed amikor azt gondolod hogy fel fog menni az ára, és eladod ha felment annyira, ahol neked már megéri eladni, és akkor a különbség, minusz a banki dijak a nyereséged. Teszem azt veszel Kawasaki részvényt, 100.000ft-ért, ennek a banki díja nálam 400ft, felmegy 150.000ft-ra, és akkor eladod(banki díj 600ft), ekkor marad 49000ft hasznod Ilyen mértékű változás amugy nagyon ritka, ne rohanj egyből a tőzsdére
és mik voltak a számok?
Tőzsdén
mind2 oldalon leovince? nyertél a lottón?
jóvan, csak korábban láttam vhol, hogy behajtják a tükröket pályán...
szegényem így néz ki, ráfér egy belső takaritás
..és hátra sem látok..

Van neked szép nagy tükröd - meg amúgy sem vagy te egy Simoncelli...
Jéé, mindkét pályanap pont a névnapomon lesz ?! Muszály lesz meglepnem magam vele...
aztat nemtom, mi van akkor, ha egy gyorsabb emberke előz, és ugye hát
azér eléggé összevissza fogunk menni az íveken és hátra sem látok...