Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv dicső lovag
És: képekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Persze nem magadról
Sziasztok ! Most regisztráltam a fórumra, eddig még nem jártam errefelé. A múltheti Kawás napon hívta fel a figyelmem erre a fórumra ZizZer. Egy bordó ZZR-400-asom van immáron 9 éve. Kőbánya és környékén illetve Kiskőrös tájékán lehet találkozni velem.
Szia Krisz!
Itt nem csak Te tünél el, de szinte mindenki a napokban!
Hétvégén alsóőrs, ha minden igaz!

Viszont én még szombat óta lógok nektek pár képpel a motoromról, idojavítás után! Szerintem szebb lett mint ezelött!
Sziasztok Srácok!

Élek még!
Csak, azok a hülye vizsgák... . .

Mi van már a Hófehétkével?
Nem látok róla képeket
Még nincs kész?

Mentek valamerre a hétvégén?
Hétvégére jó időt mondanak, de jövő héten megint esik...

Szép napot nektek

Bay Kill Bill.
Sovány vigasz. De remélem sikerül még idén rendesen összerakatni.
Ezen alig lett pár karcolás! Sima ügy...
Nézd a jó oldalát. Legalább Jetski-ztél egy jót.
Bocs! Nem tudtam kihagyni.
Gézának: lánc:kb20000, szelepfedéltömítés:7500, szerelés 28000. Ebben benne volt a karbiszinkron és a vezérműlánc csere.
Mostani akció nemtom mennyibe kerül, lekerült a henger is ,és lehet szét lesz húzva a blokk. Hengerfejes a héten kideríti mivan a hengerfejben, reméljük nem nagy a kár.
Kipufogó rendszert elhozom valamikor, az lelessz csiszolva, mert tiszta rozsda, aztán meg festve. Ide valakinek valami okos gondolata? Kipufogób tervezek egy exup szelep szerű dolgot, amit ha zárok, akkor csendes lesz(esti közlekedés az itthon, és befoghatja legalább mindenki a pofáját, nem pedig a fülét), ha kinyitom, akkor meg hangos . Azt meg eldöntöm még melyikhez lesz a karbi beállitva, de lehet időhiányában nem csinálom meg.
gondolom pár páran láttátok, de aki még nem, az nézze meg:
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Igyekszem bár már ismerem azt ha nem sikerül
Na, mi ez a nagy punnyadás?
Senki nem jön délután tekeregni egyet?
Misi, mi van veled?
ÉBRESZTŐŐ NÉPEK!
Szépen lent van a mocc a képen.
Az biztos!

Ma délután, ha nem fog szakadni az eső, nem megyünk ki hagymakarikázni, vagy valamerre?
Majd gyüsz csapatni azt látod a sok hülyét
Jó volt a tegnapi cita ,az eső ellenére elég sokan voltunk és végre tudtam találkozni veletek.Remélem lesz még alkalom hogy megismerhessek mindenkit.
uraim kéne nekem segitség át szeretnék pakolni 1000 kawába fötengelyt van 2 blokkom és nagyon kevés és szar szerszámaim vannak ha valaki beválalja pest környékén ezt a melüt reális áron, és ért is hozzá, vagy akár fogadna engem a mühelyében segitségként az szoljon mert igy szerszámok nélkül nehéz és jövö hét elejérrte járnia kéne a vasnak. esetleg abban is benne vagyok hogy valaki kicseréli nekema a fötengelyt és hagyok értékes alkatrészeket munkadij fejében van egy komplett zx10em elbontva abbol a blokkon kivül mindent fel tudok ajánlani, csak nagyon sürgös lenne a dolog. ha kp-s az se baj csak ne ireális árat mondjon az illetö én is szerelktem 10évig motort de szerszám hiányában, hát nem könnyü, robbantott ábrák vannak az nem gond. nagyon szertnék már menni a vassal, a segitségeket elöre is köszönöm. az elérhetöségem 06306420249 vagy msn:hsskft@freemail.hu
nem kérdeztél,de én ott leszek
Nem is tudod mit hagytál ki.
Tudod milyen jól áll Jakunak az átázott, passzos mocis ruha?
Az fasza lehetett! Holnap délutáni gurulásba benne vagyok, de ha ilyen szar idő lesz, szerintem maradjunk pesten belül.
Üdv. MI!
Tuti nemtok menni. Holnap elméletileg Szlovákiába gurulnék (Nyitra), de ebben az időben...
Már ma is tusoltunk Jakuval egy nagyot a Citán.
Üdv itten!

Holnap más a programom de jó utat. Heheh és ott a kis mocikám :) jah meg persze én + ziz
Halihó! Jön valaki holnap Bábolnára? Oldtimer Kupa lesz
http://www.kassakkse.hu/news.p...
Tervezett indulás 9:30kor M1M7 tesco utáni benzinkúttól
http://maps.google.com/maps?f=...
Jah pár kép a hringről:
. . . .

Pussz Neked!

;o) Hogy én mindig lebukok...
Ha a motorom és az időjárás is úgy akarja akkor igen!
Megy vki citára