Sziasztok ! Most regisztráltam a fórumra, eddig még nem jártam errefelé. A múltheti Kawás napon hívta fel a figyelmem erre a fórumra ZizZer. Egy bordó ZZR-400-asom van immáron 9 éve. Kőbánya és környékén illetve Kiskőrös tájékán lehet találkozni velem.
Gézának: lánc:kb20000, szelepfedéltömítés:7500, szerelés 28000. Ebben benne volt a karbiszinkron és a vezérműlánc csere.
Mostani akció nemtom mennyibe kerül, lekerült a henger is ,és lehet szét lesz húzva a blokk. Hengerfejes a héten kideríti mivan a hengerfejben, reméljük nem nagy a kár.
Kipufogó rendszert elhozom valamikor, az lelessz csiszolva, mert tiszta rozsda, aztán meg festve. Ide valakinek valami okos gondolata? Kipufogób tervezek egy exup szelep szerű dolgot, amit ha zárok, akkor csendes lesz(esti közlekedés az itthon, és befoghatja legalább mindenki a pofáját, nem pedig a fülét), ha kinyitom, akkor meg hangos . Azt meg eldöntöm még melyikhez lesz a karbi beállitva, de lehet időhiányában nem csinálom meg.
uraim kéne nekem segitség át szeretnék pakolni 1000 kawába fötengelyt van 2 blokkom és nagyon kevés és szar szerszámaim vannak ha valaki beválalja pest környékén ezt a melüt reális áron, és ért is hozzá, vagy akár fogadna engem a mühelyében segitségként az szoljon mert igy szerszámok nélkül nehéz és jövö hét elejérrte járnia kéne a vasnak. esetleg abban is benne vagyok hogy valaki kicseréli nekema a fötengelyt és hagyok értékes alkatrészeket munkadij fejében van egy komplett zx10em elbontva abbol a blokkon kivül mindent fel tudok ajánlani, csak nagyon sürgös lenne a dolog. ha kp-s az se baj csak ne ireális árat mondjon az illetö én is szerelktem 10évig motort de szerszám hiányában, hát nem könnyü, robbantott ábrák vannak az nem gond. nagyon szertnék már menni a vassal, a segitségeket elöre is köszönöm. az elérhetöségem 06306420249 vagy msn:hsskft@freemail.hu
És: képekeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Persze nem magadról