Nekem max 170 van meg, de 5-ben és 6-ban nagyor erőtlen. Addig szépen tol, de ahogy felváltok megtorpan. Igaz az enyémben még a 400-as elektronika van.
A 180-nal leszabalyozasra nekem azt mondta a szerelom, hogy szet kell szedni a km orat, abban van egy erzekelo, es azt egyszeruen le kell ragasztani...
Mondjuk en meg nem szedtem szet, hogy tenyleg igy van-e, meg az is igaz, hogy nalam mar megnyalta a mutato felulrol is a 190-es vonalkat, es ez igy nekem boven eleg egyelore...
Ja persze termeszetesen nemet autopalyan tortent a dolog...
Annak a pontos licensze - a KENDA vette meg a gyártási technológiát és jogot. Ha érdekel szólj ( én is most cserélnék ugyanilyenre ) úgy még egy kicsit olcsóbb...
Duß!
Én voltam tavaly (látszok is a képeken ), és a páylázás elött körbementünk, meálltunk minden kanyarban és egy versenyző srác elmondta, hogy az adott kanyart mennyivel kell bevenni, hol kell dönteni kezdeni stb..., úgy hogy ne parázz, inkább gyere! Majd a lassú csoportba együtt zúzunk!
Szia!
Amit beraktál képre az nem a D 205 ös dunlop?
mert egy az egyben ugy néz ki.a gsxf et azzal szerelték
sajna már tavaly se tudtam venni
de ha ez ugyan az csak más márka akkor is vennék majd
Bermosas? Jo penzert barmit...
kutya. & kex,
A 180-nal leszabalyozasra nekem azt mondta a szerelom, hogy szet kell szedni a km orat, abban van egy erzekelo, es azt egyszeruen le kell ragasztani...
Mondjuk en meg nem szedtem szet, hogy tenyleg igy van-e, meg az is igaz, hogy nalam mar megnyalta a mutato felulrol is a 190-es vonalkat, es ez igy nekem boven eleg egyelore...
Ja persze termeszetesen nemet autopalyan tortent a dolog...
Ige már kész van, és itt: http://www.korrektcar.hu/index...
1 nap alatt meg lett 2300 forintért.
A motorodon kicserélted már a kuplung bowdent,
ha igen akkor hol vásároltad meg.
egy puha szivacslabdát nem akarsz majd hozzávágni, ha meglátod...
Hétvégén már széttörhetjük a motorodon a pezsgős üveget felavatás céljából?
Én voltam tavaly (látszok is a képeken ), és a páylázás elött körbementünk, meálltunk minden kanyarban és egy versenyző srác elmondta, hogy az adott kanyart mennyivel kell bevenni, hol kell dönteni kezdeni stb..., úgy hogy ne parázz, inkább gyere! Majd a lassú csoportba együtt zúzunk!
Amit beraktál képre az nem a D 205 ös dunlop?
mert egy az egyben ugy néz ki.a gsxf et azzal szerelték
sajna már tavaly se tudtam venni
de ha ez ugyan az csak más márka akkor is vennék majd