Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hídd el majd fogsz
Senki nem száguldozós , az első egyenesig, vagy amig megnem akarnak előzni
Hidd el, nembaj ha megy 190et, nagyobb erővel csapódnak szét a bogarak a plexin, ja ás nem árt némi pénzt elrakni a büntetésekre , én most abból szponzorálom a felújítást - és ezért nem rosszalkodhatok annyira majd
Hát jó lenne mostmár mindenképpen valami moci,mert már nagyon hiányom van,plusz melóba járáshoz is viszonylag sürgősen kéne valami gépsárkány No meg persze a fentmaradó szabadidőben túrázgatni és felfedezni Mo. szép tájait
Sokan kezdtük ezekkel a gépezetekkel és lassan sikerül kinőni a lehetőségeit. Remek kezdőmotor, jól megtanulod kezelni akár a nehezebb gépeket is.
Ismerős... Elmentem nézni egyet, az Bandita volt, irreális össszegért volt, szar volt az elsőfék, stb, hagytam is. Enyémen most lesz felujitva a hengerfej(szelepállítás, olajcsere, olajszűrő, tömitések cseréje), cserélve van a lánc, lánckerék, vezérműlánc, lelessz hamarosan a hátsó gumi, kisebb vagyon belefolyik, de ezután gyönyörűen fog menni
Nem vagyok az a nagy száguldozós figura,szal megelégszem kisebb teljesítménnyel is,ha arról van szó
Próbáltam szezon elején is nézegetni,több helyre el is mentem,de olyan átbaszós emberek vannak,hogy iszonyat. Hirdetésben azok a mézesmázos szövegek...elmész ott meg darabokban hozza ki szemeteslapáton a motort kb
Nem hinném, hogy sokáig élveznéd. Nagyon hamar kevés lenne.
Ok! Bárkinek van efféle szerkezete az ne spóroljon a betűkkel és írja meg nekem
mire fel van ez a nagy "mindenki eladja"?
banditéknál is,itt is,még rf topicba be se néztem.
az ilyet amugy is tavasszal szokás,nem nyáron,szezon közepén.
na azért remélem jövő nyárra is marad még nekem eladó zzr
Okés...ha eladósorba kerül akkor nyugodtan írj aztán megbeszéljük.
Amúgy a 250-es is tetszik nekem...tudom,hogy forgatni kell ahhoz,hogy haladjon is,de hát sztem attól még jó kis gépezet
Lesz itt nemsokára több eladó motor is szerintem. Pl. enyim :)
250est SZTEM hanyagold. 400as inkább. Enyém most lesz felujitva, elég mélyrehatóan, még gondolkodom megmarad-e, ha megegyezünk árban viheted
Hali mindenkinek!
Új motor vásárlása van kilátásban és az egyik típus,ami szóbajöhet az a zzr. Ha valakinek van olyan 250-es vagy 400-as,amit hajlandó lenne áruba bocsájtani,akkor bátran közölje ezt velem.
Na mindenkinek jó motorozást!
Üdv:Bandy
Úgy hengerfejes, hogy ha sok szelepet kell cserélnem, akkor nem éri meg, vagyis többe kerülne az a pár szelep mint a hengerfej. A szelepszárszimeringnél ájultam el igazán. 16X1755=28080 Na ez helyett kell majd keresni másmilyet, ami belepasszol
Próbáltam hívni a szerelőt, még nincs bekapcsolva, ezért egyeztetni sem tudok vele, most nyaralt-dejó. Remélem két napon belül kiderül hogy miis lesz, és akkor tudom mondani, de valószínűleg kelleni fog a hengerjefed.
Hali-hav! Ezekszerint mégis hengerfejes a vas? Szólj ha érdekel az alkatrész, mert akkor nem árulom tovább.
Felhívtam a Yakamoto-t, ők tudnak szerezni alkatrészekt belpacikhoz is.
Szívószelep: 7650ft
Kipufogó szelep: 12622ft
Szelepszár szimering: 1755ft asszem nem értettem félre, és tényleg ennyi
hengerfejtömítés: ~13000ft
Csatlakoznék én is, van, de mégsincs
Szasztok!

Úgy látom ez a hétvége is jól sikeredett!
Irigykedem!

Engem már csak hat vizsga választ el mindettől... no meg a motorom, de erről ne is beszéljünk...
Jó látni így a ziziseket...

Hófehérke? Továbbra sem...
Úgy látom egyre jobban hasonlítunk Dab-bal egymásra...
Mind a kettőnknek van motorja, csak olyan mint a Columbo felesége, van, mindenki tudja, csak sosem lehet látni...

Üdv Kill Bill.
Képeket képeket!
Geza_Lilu600-al is talalkoztunk es gurultunk egyutt
Egy ZZR-est levadasztunk, remelem idetalal es a Balatonlelei nijasoknak is integettunk a hajorol,
ha vki ismer kozuluk vkit mondja mar el h a lelei kikotoben nem egy reszeg banda integetett nekik a hajorol hanem "a ZZR-esek"
Pénzért bármit vállalnak... De ilyen perverz dolgot még senki nem kért - lehet hogy sokba lesz

Legjobb pénzért-örömet sztori:

Vidéki kocsma, a város legöregebb-leghírhedtebb örömlánya(asszonya) lassan túl az ötödik X-en, randa mint egy kopott betonkeverő, orra mint a bazilika kilincs, szóval pfuj az egész.
Full berugott fiatalok felbátorodnak, egyikük odalép hozzá a pultnál, és bekérdez:

- Mondd csak Margit, igaz hogy Te kurva vagy ?
- Mijáz kisfijám, mit hisző? Hogy áki ilyen szíp, az rögtön mán kurvá is ?!
Egy pár kép csak ízelítőül a csapatról.
Nagyon király volt minden, köszönjük!
Főleg életem első vitorlás útja, szombaton, amikor is megérezhettem a dőőlést hajóval is, meg a hajóban alvást, szóval nagyon-nagyon király volt!
wowwwwwwwwwwwwwwwwwww, ez nagyon joooooooooooo

de szep

nah mindjart rakom fel az amcsiknak