Sok helyen fenn van, torrant-wrz oldalakon a keresőbe a superbike riding challange címet üsd be. Vagy ha felém jársz (Dunaújváros) akkor tudok személyesen is segíteni.
Itt van egy sokkal részletesebb vidi róla : durva hogy tényleg úgy mozog mint az igazi, és kb. ugyanannyi trükköt is tud... Superbike RCH videó !
Mi ezt nyúzzuk (újra) vagy egy hónapja, megunhatatlanul eredeti érzés az egykerék, a kigyorsítás, és a csúszáshatár rajta
Esetleg egy bajnokság ebben ' a la ZZR topik ' - játék biztosított, ha valakinek megteccene...psszt..
Kár volt tisztogatni: ma én is tiszta vassal indultam - most, mintha egész nyáron gyűjtöttem volna...
A lámpám/tükröm rendesen, mint valami kisállat-határozó úgy néz ki
Az indulason kivul minden relativ , nem sietunk sehova, en napoznek, furodnek ....
Ott a terkep, mehetunk forditot sorendben is ! Csak induljunk koran hogy tobb legyen a napbol !
Jaj, ne is mond a bogarak, epp megtisztiottam a mocit, bukot, dzsekit aztan
Úgyis későn sötétedik (én is 10 előtt értem haza, uhh de jó volt ) csak a sok dzsuva bogár miatt gázos este menni: én ma kb 40 km-ként álltam meg plexit/lámpát mosni !
Itt van egy sokkal részletesebb vidi róla : durva hogy tényleg úgy mozog mint az igazi, és kb. ugyanannyi trükköt is tud... Superbike RCH videó !
a pályát nézd, ne a seggem
akkor is megkérdem, mit hogyan érdemes, ha lesz lehetőség rá. Te akkora spíler vagy bammeg?
"Ha még nem motoroztál a Hungaroringen, jelezd és tapasztalt versenyzőink megismertetnek a pályával és a pályamotorozás fortélyaival." ééééééted?
regisztrálok lassúcsoportba és jelzem is hogy nem voltam még pályán, mert akkor okítanak! nemde?
http://kawasaki.hu/news.asp?Id...
Más. Játszik valaki a kedves megzöldültek közül a Superbike Challange játékkal ?
Mi ezt nyúzzuk (újra) vagy egy hónapja, megunhatatlanul eredeti érzés az egykerék, a kigyorsítás, és a csúszáshatár rajta
Esetleg egy bajnokság ebben ' a la ZZR topik ' - játék biztosított, ha valakinek megteccene...psszt..
Jó Zsórizást hétvégére...én továbbra is vizsgázgatom... ;(
Ha a hófehérkéről lesznek képek, dobjátok föl...kíváncsi vagyok nagyon...
Pussz Kill Bill.
Ez amit belinkeltem, az a KENDA gumi, amit én is veszek a ZiZire - bár abban igazad lehet, azt hiszem ez a régebbi Dunlop teljes licensze.
Ilyen dunlopot tudsz még szerezni?Nekem nagyon bevált.
A lámpám/tükröm rendesen, mint valami kisállat-határozó úgy néz ki
Ott a terkep, mehetunk forditot sorendben is ! Csak induljunk koran hogy tobb legyen a napbol !
Jaj, ne is mond a bogarak, epp megtisztiottam a mocit, bukot, dzsekit aztan