Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főlap, tegnap esti bejegyzés. "technikai okok miatt elmarad" .
Csak blokkalkatrészeket árulok. Próbáld meg Marton Imrét Csetényben. 20/4387981
A motorba 30.000km volt, csak az egyik hajtókarcsapágy kezdett el zörögni és raktam bele 600as blokkot. A henger az lett újítva,de a hengerfejhez fogalmam sincs hogy gyúltak-e. E-mail címre küldhetek képeket. A szelepek tuti jó állapotban vannak,mert semmi szelephang nem volt. 30 körül gondoltam érte. Te mennyit adnál érte?
Mi az, hogy elmarad?
Na, holnap Lelle.
Okés, köszike. A Gulliver Játék Nagykerben vagyok eladó/pénztáros.
Ok, akkor legközelebb. Jelöltelek a privát skype-ról is - most már itthon is el tudsz érni rajta !
Hááát, akkor jó munkát holnapra ( tényleg : merre / milyen munkát sikerült fent találnod ? ) és beszélünk még !
Sajna azt nem tom megígérni, hogy még ma bejelentkezem, mert nem rajtam múlik. Én meg holnap is dolgozom, pedig Visontán sm bajnokság lesz.
Reggel öt óta nyomom - lassan felborulok már... Még egy negyed óra sztem, addig biztosan itt leszek - ha bejelentkezel még ma, akkor valahogy ébren tartom majd magam a kedvedért
Meddig leszel fent? Most a másik noti van nálam amin nincsen skype.
Elfogyott a maradék majrécsík is a hátsó gumimról
Életem első olyan gumája amit azért kell cserélnem (hamarosan) mert a széle kopott el, nem a közepe
JA: és voltam egy hetet kórházban is, de ez már erősen off - ha gondolod Skype-on folytathatjuk !
Szia!

Mizu?
Hallom Lelle holnap elmarad. Nem bánkódom: Jövő hét már nekem is jó lehet az ÖsszeZésedésre...
szeva kex! van egy jobboldali kormányszarvad?
Sziasztok, van ismet par ZZR alkatreszem elado:

ZZR-1100-hez: tank, vizhuto, legszurohaz / legszurovel, plexi, hatsolampa, muszerfal, olajhuto

ZZR-600-hoz: vizhuto, olajhuto, oldalidom, hatso fektarcsa

udv,
N.
Hy! Hengerfej mennyit futott, kell-e szelepállítás, mennyibe fájna?
Üdv! ZZR 400 blokkalkatrészek jutányos áron eladók. 96-os évjáratú.
Írtam üzit hozzátok
Hello az xjres forumról irányitottak hozzád hátha te tudsz segiteni xjr400ashoz kelene nekem vezérmülánc meg feszitö is ha tudnál segiteni ha ide irsz az is jó de ha az xjres forumba az még jobb!

elöre is köszi a segitséget!
De , ez a lényeg, és kedvem is lenne hozzá: de ez a vasárnap már elúszott...
Nem szívesen mondom le, ha vmit egyszer már fixre megígértem.
Ne szívassatok már. Most nem az a lényeg, hogy minél több Z egy helyen legyen? Gyerünk Lellére, ennyi. *
Blokkot mosasd át, kár levenni az olajteknőt.
Van mindenünk hozzá... Olaj is, szűrő is.
Nem nagyon kiabáltak róla - kár h csak most halljuk, lehet h így kimarad...
Majd két turnusba megyünk.