A Harley-ről tudnék!
A szíve se a régi, túl van már pár infarktuson. 10 meg pláne. Nem akarom szegény öreget a sírba vinni. Ha még 5-en mentünk volna, az még belefért volna...
PEETER.
Nem az a fontos az ember hány éves, csak a a szíve legyen fiatal...
Lehet hogy még egy körre el is jött volna velünk, hogy felidézze a rigás, komáros, pannóniás, korszakot.
Miből gondolod, hogy egész évben nem erre készült és a fészerben stikiben egy egyedi Harley Davidsonja van?
Szevasztok!
Sajnos van egy kis változás a szombati túrán.
Összeszámoltam a népeket és nekem 9 ember jött össze. Nagyapámmal közöltem, hogy ennyien mennénk, és sajnos a korára való tekintettel nem akartam erőltetni a dolgot, de ennyi embert sok lenne neki meguzsonnáztatni, ezért inkább lemondtam. Hallottam a hangján, hogy az már teher lenne számára. Úgy hogy elnézést, de ez nem fog összejönni. Aki már annyira ráállt a palacsintára, azt meghívom a strandon egyre!
Húha veszélyes lenne, akkor lányt nem rendelek
Szűrő felkerült a listára
Blokkot széthuzassam a szerelővel? meg az alján olajteknő van vagy minek hívják, azt is lekapja? Vagy pedig kijön az olajjal a fémszemcse
Amúgy ezekből mit lehet beszerezni Nálatok?
- Tudok segíteni: 19 éves, nem szűz, de alaposan bejáratott, és komoly tudású. ( bazz... ezt Betty elolvassa, letépi a fejem, vagy ami mégrosszabb a .... ) De kizárólag fiataloknak ajánlott - látod, 31 éves fejjel én is kórházba kerültem a nagy hajtástól !
- Áront ismerem, jó arc - sokat túrázunk együtt, ő a quad-os cégem garis szervize is, egyszer még indultunk is közösen egy versenyen.
- olajszűrőt FELTÉTLENÜL cserélj ! Ha mechanikai károsodás érte a blokkbelsőt (érte, ez egyértelmű) akkor a fémszemcsék még mindig a szűrőben vannak !
H? Korház?
Szeretnék rendelni :
18-22 éves szűz, vagy bejáratós leányzót
Lehet Dunaújvárosból veszek egy hengerfejet, azt mondta az ember, ismer, Áronnak hívják.
Mesélek akkor Neked is, nehogy lecsússz szegény Zizim betegségéről:
Beszívott valamit, és kapott két szelep ütést, azok cserések, illetve cserélni kell még párat, mert nem lehet felköszörülni . Amit cserélni fogok: akkor lehet a komplett hengerfej, hengerfejtömités, hengertalp tömités, ha van olyan , szelepfedél tömités, szelepszárszimmeringek, ha kell akkor szelepkorong, gyertyák, olaj(olajszürőt talán nem kell, 5000km-el ezelött volt), és talán mást nem , így is húzós lesz
Mocis felvonuláson meg majd figyelgetem a csapatot
Az utsó oldalt megsasoltam azért a topikon - így ezt is láttam.
Ha gondoljátok, van pár minőségi túra-tartalom (wild-ban, motomixben megjelent Kawa-s, ZZr-es túráink) azt szívesen elküldöm, feltölthetitek amíg nincs ápdét (egy... :-)
Köszi! Csak az ötlet az enyém. A megvalósítás viszont mindenkié kell hogy legyen, ettől fog működni. Úgy hogy csak annyit: vizsgázdastd a mocit és gurulj utánnunk, hogy hozd többek közt, hozd az ötleteid.
(Azért jó duma, hogy gyere, nem? )
A szíve se a régi, túl van már pár infarktuson. 10 meg pláne. Nem akarom szegény öreget a sírba vinni. Ha még 5-en mentünk volna, az még belefért volna...