hali!
mindenkinek: harley tali lesz alsóörsön, 14.én szombaton meg felvonulás, kit érdekelne a dolog?
&rashal már beszéltük h kis csapatunknak is meg kéne jelleni ilyen szép nagy rendezvényen
legalább a felvonuláson
"...pingpong, póker, csocsó, biliárd, foci, döglés, sör, bor, mégtöbb sör..."
B...ki, ez a vellnessz ? Nagyapámat meg évekig csesztették otthon (ugyanezen tevékenységekért) hogy KOCSMÁZIK, miközben csak tudatosan egészséges életmódot folytatott ? Ohh, szegény ha előbb tudja
lehet julit is de inkább jennifert
szétvelnesszeltem magam: jakuzzi (i, nem a), benti medence, kinti medence, pingpong, póker,
csocsó, biliárd, foci, döglés, sör, bor, mégtöbb sör...hát ki kellett itthon pihenni
lépek megnézem, hozott-e valamit a postás...
Mi is megjártuk a mecseki kört - sokat motoroztunk, sokféle géppel, végre egy profin megszervezett tesztnap volt ! A Radio1-ben nyilatkoztunk a körök végeztével (ahol férfiasan bevallottam, hogy a Monster S4R igenis túl sok volt nekem ) és ugyanott -újra- agyondícsértem a SuperDuke-ot: azt hiszem ma végképp elvesztem, bármelyik próbálható gépnél jobbnak bizonyult, mindnél. Gusztustalan módon körbemotoroztam vele egy 999R-t és egy Rc8-at
Hú, ez egy ritka gáz kép rólam!
A többit tedd fel picassara, hadj ráncsam le magamnak emlékül!
Nekem is tök jó volt a hétévégi motorozások, máskor is újra!
Megvok, köszi! Sajna nem tudtam menni, pedig jó lehetett az éjszakai gurulás, aztán KillBaby még meg is kért, hogy lovagoljatok együtt . Kicsit irigykedem.
képet nem fogadta el mert túl nagy, itt egy kicsinyített.
Egy több lóerős kép
A ló az a közepén amit én simogatok , a kép jobb oldalán Peeter, végül a lovon Hugi
Jo volt az egeszhetvege esti mocizas, tegnap kanyargas visegradnal ma "lovaszat"
Mi van-volt a tobbiekkel ? dub, mi van a mociddal (jo, jo, tudom h mar te is biztos turelmetlenul varod) ? zizzer, merre jartal ? dani... mi van veled ? kutya hogyan sikerult a turatok, kepekt kerunk !
Gyerekek, jovo hetvegen Zsori furdo, nekem az annyira tetszett hogy minden aron egy replay-t szeretnek !
lenne egy kérdésm egy olaj cseréf el lehet tolni /zzr 600-on/
úgylátszik, most csak én nem motorozok
mindenkinek: harley tali lesz alsóörsön, 14.én szombaton meg felvonulás, kit érdekelne a dolog?
&rashal már beszéltük h kis csapatunknak is meg kéne jelleni ilyen szép nagy rendezvényen
legalább a felvonuláson
B...ki, ez a vellnessz ? Nagyapámat meg évekig csesztették otthon (ugyanezen tevékenységekért) hogy KOCSMÁZIK, miközben csak tudatosan egészséges életmódot folytatott ? Ohh, szegény ha előbb tudja
szétvelnesszeltem magam: jakuzzi (i, nem a), benti medence, kinti medence, pingpong, póker,
csocsó, biliárd, foci, döglés, sör, bor, mégtöbb sör...hát ki kellett itthon pihenni
lépek megnézem, hozott-e valamit a postás...
Kirelaxáltad akkor magad ezek szerint.
megjöttem vellneszből, ojan vell vagyok, hogy ihaj!
várom azt a k...., édes aranyos deklimet messzi országrészből!
viszonlátás, kiszállok több hejjen!
Képek lesznek holnap a Varioautó weblapján.
A zsóryt azt lehetne vasárnap rendezni? Szombat nekem nem lenne annyira jó
A többit tedd fel picassara, hadj ráncsam le magamnak emlékül!
Nekem is tök jó volt a hétévégi motorozások, máskor is újra!
Egy több lóerős kép
A ló az a közepén amit én simogatok , a kép jobb oldalán Peeter, végül a lovon Hugi
Mi van-volt a tobbiekkel ? dub, mi van a mociddal (jo, jo, tudom h mar te is biztos turelmetlenul varod) ? zizzer, merre jartal ? dani... mi van veled ? kutya hogyan sikerult a turatok, kepekt kerunk !
Gyerekek, jovo hetvegen Zsori furdo, nekem az annyira tetszett hogy minden aron egy replay-t szeretnek !