Támogatom a ZZR-oldal 5-letét.(mintha régebben egyszer ez felvetődött volna már, vagy teljesen hülye vagyok
Jó mocizást a hétvégére, szívesen veletek tartanék, de sajna még a műtéti seb nem engedi(a dokiról nem is beszélve)
Tök jó visszaolvasni ennek a sok zizzentnek a szövegét.
Nagyapónak üdvözlet, vigyetek neki képet rólam, és kérjétek ki a palacsintámat.
Megkockáztatom, talán még el is hozhatnátok!
Akkor oké, megnyugodtam!
A kertbe kell majd beállnunk, hacsak nem akarod a főúton kint hagyni a motorokat! Lehet hogy kicsit kevés lett az 5 fő, de nem baj! Egy pali, meg egy csésze kávé biztos jut mindenkinek!
&rash - részvétem, nagyon sajnálom hogy ilyen rosszul jött ki
királyfinak sms-eztem h nezzen ide be, Hófehérke remélem kész lesz
Peeter szombat délután kiugorhatunk az öreghez, ne aggodj, csak majd birja palacsintaval meg kaveval :) remélem szomszédság szeretni fogja utánunk is és nagy a ház előtti placc és elférnek majd a mocik. 5-öt jelentettél be ?
Hétvégi túra: 2008.06.14-15.
Indulás: 9:00
Gyülekezés: 8:30, ostyapenkoi McDonalds
Terv: csatlakozni az Alsóörsi felvonuláshoz, visszaforduláskor folytatni Balaton körül, alvással Fonyódon meg Balatonbogláron, este kis buli. Másnap ki vitorlázni ki Peeter nagyapjához és túra haza
Tervezett táv: 400 km
Aki alvásra jön az hozzon hálózsákot, kis sátort esetleg.
Terv: csatlakozni az Alsóörsi felvonuláshoz, visszaforduláskor folytatni Balaton körül, alvással Fonyódon meg Balatonbogláron, este kis buli. Másnap ki vitorlázni ki Peeter nagyapjához és túra haza
Zizzz akkor kerlek pirossal ird be a hetvegi turat! Es a vegen a resztvevoket szurogatjuk be! Jo?
Jaj de jo hogy itt beirhatom valaszul a #7104-7105-re (es csak is itt, igy senki nem sertodhet meg )
az R6 bekaphatjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Viszont, én meg ma beszéltem nagyapámmal lellén, hogy meglátogatnánk szombaton. Én minimum 5 főt már bejelentettem, úgy hogy annyinak biztos jut palacsinta és kávé, mert ez lesz a vendégváró menüje!
ZizZeR hsz-re reagálva:
Kb. egy éve olvasgatom a fórumot. Azóta, hogy motorozáson töröm a fejem.
Ez az egyik legaktívabb fórum. Kitartó visszaolvasással a legfontosabb kérdéseimre választ is kaptam.
Ugyanakkor egy zzr-oldal jó ötlet lenne.
Leírások, képek, túrák, tagok,…estébé, estébé. Egybegyűjtve, rendszerezve. Gondolom ez nem kicsi munka.
A fórum az aktivitása miatt kezd túl nagy lenni. Már macerás visszaolvasni.
Ma az ülésmagasságot akartam megtudni, de bizony ez már a 285. oldal.
Biztos leírtátok már, de inkább megnéztem máshol.
Úgytűnik nálam is a ZZR 400 lesz a befutó. Ma is megnéztem egyet Kecskeméten, de egyelőre még tovább keresgélek.
Na megyek vissza a meccshez. Kell két török gól. 200 forintom van rajtuk.
Hétvégén csak nézni fogom a felvonulást, esélytelen vagyok teljesen. Holnap megy nyomáspróbára a hengerfej, meg kiderül hány szelepet kell cserélni remélem nem sokat!
Jelenleg a moci a szerelőnél van, a szerelő meg nyaral egy hetet jobban nem is időzithette volna.
Nektek kellett már hozzányulni a blokkhoz? Dub-nak mit csinált rajta Dani?
Ha tudtok szelepeket nem horror áron, illetve komplett hengerfejet, nyugodtan szóljatok
Egy felvetődött problémáról szeretném a véleményeteket kérni.
Kint voltunk a HRingen, Citadellán, stb., ahol legnagyobb örömünkre találkoztunk számunkra ismeretlen ZZR-esekkel . Általában ismerik az oldalt, néha fellátogatnak, néha -remélem minél sűrűbben- el is jönnének velünk túrázni.
A probléma ott van, hogy a ritkábban olvasgatók, néha beírogatok -elmondásuk szerint- nem tudják kihámozni a túra időpontokat. Én sem szívesen olvasnék át min. 5-6 oldalt, egy rövidke infó véget, maradnék inkább a jól megszokott gurulásaimnál, még ha nagy élményt is hagyok ki.
Megoldás:
1. Minden spontán vagy előre szervezett kilóméter vadászat elött, többször közzé teszük a fórumon piros betűvel a túra adatait (indulás idelye, helye, környék, érkezés), megkönyítve a keresgélést.
2. Egy kis kedvcsinálót ill. infót is beépítünk! duB felajánlotta, hogy készít egy web lapot. Ide felrakhatjuk a túrákat, túrákról képeket. Megkönnyíthetnénk a kezdők, érdeklődők dolgát azzal, hogy felrakunk leírásokat a motortípusról (250, 400, 500, 600, 1100, 1200, 1400), ehez kapcsolodó saját véleményeket is (Mit szeretek a gépemben a legjobban?). Az oldalt korlátozottan bővítenénk, hogy duB-nak azért ne főállásban kelljen ezt csinálnia. Szerepelhetnének benne tagok (elérhetősséggel, hogy legyen kinek mail-t küldeni, hívni).
Remélem tetszik az ötlet. Ha igen, 7végén meg is beszélhetjük a részleteket, egyeztethetjük a szövegeket, mi legyen az oldalunkon .
Kérem a reagálásotokat , a ritkábban olvasó mocis barátaink vélemyényét különösen.
Aki még életében nem ült motoron vagy csak robogón, simon, akkor azért lutri a 600as. Nem kéne eröltetni, mert a végén baj lesz a vége. Az viszotn tény hogy a 400as 1-2 éven belül kinövi az ember.
Én azért ezt megcáfolnám. Egy kezdő motorosnak nem ajánlanék 100 lóerőt, még akkor se, ha kinövi a 400-ast. Én a napokban mentem egy Yamaha R6-tal, tudom, nem egyenrangú egy ZZR 600-assal, de még az is brutális volt a 400-as után. Szerintem inkább járjon el a 400-assal 2-3 évet, és utána váltson. A 400-asba se fog csalódni... Én sem csalódtam benne!
Hal! Én kihagynám a 400-ast. Gyorsan kinövöd! Szinte hasonló árban van a 600-as is és az jobban megéri az árát. Nekem 400-asom volt,de ha 130 körül utolértem vkit nem lőtt ki valami erőteljesen. Már 600-as blokk van benne és ég és föld! Van erő bőven! Max 100.000-el drágább a 600-as és így csak egyszer kell átíratnod.
Támogatom a ZZR-oldal 5-letét.(mintha régebben egyszer ez felvetődött volna már, vagy teljesen hülye vagyok
Jó mocizást a hétvégére, szívesen veletek tartanék, de sajna még a műtéti seb nem engedi(a dokiról nem is beszélve)
Tök jó visszaolvasni ennek a sok zizzentnek a szövegét.
Nagyapónak üdvözlet, vigyetek neki képet rólam, és kérjétek ki a palacsintámat.
Megkockáztatom, talán még el is hozhatnátok!
Szép napot!