Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háj gájsz!

Támogatom a ZZR-oldal 5-letét.(mintha régebben egyszer ez felvetődött volna már, vagy teljesen hülye vagyok
Jó mocizást a hétvégére, szívesen veletek tartanék, de sajna még a műtéti seb nem engedi(a dokiról nem is beszélve)
Tök jó visszaolvasni ennek a sok zizzentnek a szövegét.
Nagyapónak üdvözlet, vigyetek neki képet rólam, és kérjétek ki a palacsintámat.
Megkockáztatom, talán még el is hozhatnátok!

Szép napot!
Akkor oké, megnyugodtam!
A kertbe kell majd beállnunk, hacsak nem akarod a főúton kint hagyni a motorokat! Lehet hogy kicsit kevés lett az 5 fő, de nem baj! Egy pali, meg egy csésze kávé biztos jut mindenkinek!
&rash - részvétem, nagyon sajnálom hogy ilyen rosszul jött ki

királyfinak sms-eztem h nezzen ide be, Hófehérke remélem kész lesz
Peeter szombat délután kiugorhatunk az öreghez, ne aggodj, csak majd birja palacsintaval meg kaveval :) remélem szomszédság szeretni fogja utánunk is és nagy a ház előtti placc és elférnek majd a mocik. 5-öt jelentettél be ?
Sziasztok!

Szivesen csatlakoznék!Ha hétvégéig sikerül levizsgáztatni a mocit!
Akor benne vagyok!
Nah meglett a két török gólod!
A túra terve

Hétvégi túra: 2008.06.14-15.
Indulás: 9:00
Gyülekezés: 8:30, ostyapenkoi McDonalds
Terv: csatlakozni az Alsóörsi felvonuláshoz, visszaforduláskor folytatni Balaton körül, alvással Fonyódon meg Balatonbogláron, este kis buli. Másnap ki vitorlázni ki Peeter nagyapjához és túra haza
Tervezett táv: 400 km
Aki alvásra jön az hozzon hálózsákot, kis sátort esetleg.

Résztvevők:
Zizzer - ZZR
Peeter - ZZR
Jakuzza - ZZR
Kappa - ZZR
tHUNder - ZZR
okoska70 - GSXF
Ocsilaci - GSXF

Nem volt jó az előzőben a térkép
Mert a vitorlázásból nem szeretnék kimaradni...
A túra terve

Terv: csatlakozni az Alsóörsi felvonuláshoz, visszaforduláskor folytatni Balaton körül, alvással Fonyódon meg Balatonbogláron, este kis buli. Másnap ki vitorlázni ki Peeter nagyapjához és túra haza

Résztvevők:
Zizzer - ZZR
Peeter - ZZR
Jakuzza - ZZR
Kappa - ZZR
tHUNder - ZZR
okoska70 - GSXF
Ocsilaci - GSXF

Néző(k):
&rash - ZZR
Köhöm... A nagyapámi látogatást azt szombatra terveztem, útközben, mikor megyünk Alsóörsről Fonyódra!
Nem birtam ki, ki kellett probalnom .
SZval akko pirossal a forumban csak a turakrol szolot.
a tovabbi resztvevok iratkozzanakfel
A túra terve

Résztvevők:
Zizzer - ZZR
Peeter - ZZR
Jakuzza - ZZR
Kappa - ZZR
tHUNder - ZZR
okoska70 - GSXF
Ocsilaci - GSXF

Nyugi, nem fogok olyat venni, hogy lealázzam a bandát!
Zizzz akkor kerlek pirossal ird be a hetvegi turat! Es a vegen a resztvevoket szurogatjuk be! Jo?

Jaj de jo hogy itt beirhatom valaszul a #7104-7105-re (es csak is itt, igy senki nem sertodhet meg )
az R6 bekaphatjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Én is jó ötletnek tartom Zizzer gondolatát.

Viszont, én meg ma beszéltem nagyapámmal lellén, hogy meglátogatnánk szombaton. Én minimum 5 főt már bejelentettem, úgy hogy annyinak biztos jut palacsinta és kávé, mert ez lesz a vendégváró menüje!
Sziasztok!

ZizZeR hsz-re reagálva:
Kb. egy éve olvasgatom a fórumot. Azóta, hogy motorozáson töröm a fejem.
Ez az egyik legaktívabb fórum. Kitartó visszaolvasással a legfontosabb kérdéseimre választ is kaptam.
Ugyanakkor egy zzr-oldal jó ötlet lenne.
Leírások, képek, túrák, tagok,…estébé, estébé. Egybegyűjtve, rendszerezve. Gondolom ez nem kicsi munka.
A fórum az aktivitása miatt kezd túl nagy lenni. Már macerás visszaolvasni.
Ma az ülésmagasságot akartam megtudni, de bizony ez már a 285. oldal.
Biztos leírtátok már, de inkább megnéztem máshol.

Úgytűnik nálam is a ZZR 400 lesz a befutó. Ma is megnéztem egyet Kecskeméten, de egyelőre még tovább keresgélek.

Na megyek vissza a meccshez. Kell két török gól. 200 forintom van rajtuk.

Üdv:
tombat
Helló!

Hétvégén csak nézni fogom a felvonulást, esélytelen vagyok teljesen. Holnap megy nyomáspróbára a hengerfej, meg kiderül hány szelepet kell cserélni remélem nem sokat!
Jelenleg a moci a szerelőnél van, a szerelő meg nyaral egy hetet jobban nem is időzithette volna.
Nektek kellett már hozzányulni a blokkhoz? Dub-nak mit csinált rajta Dani?
Ha tudtok szelepeket nem horror áron, illetve komplett hengerfejet, nyugodtan szóljatok
YO ötlet. Tehát mikor és hol szombaton?
Hi All!

Egy felvetődött problémáról szeretném a véleményeteket kérni.
Kint voltunk a HRingen, Citadellán, stb., ahol legnagyobb örömünkre találkoztunk számunkra ismeretlen ZZR-esekkel . Általában ismerik az oldalt, néha fellátogatnak, néha -remélem minél sűrűbben- el is jönnének velünk túrázni.
A probléma ott van, hogy a ritkábban olvasgatók, néha beírogatok -elmondásuk szerint- nem tudják kihámozni a túra időpontokat. Én sem szívesen olvasnék át min. 5-6 oldalt, egy rövidke infó véget, maradnék inkább a jól megszokott gurulásaimnál, még ha nagy élményt is hagyok ki.

Megoldás:
1. Minden spontán vagy előre szervezett kilóméter vadászat elött, többször közzé teszük a fórumon piros betűvel a túra adatait (indulás idelye, helye, környék, érkezés), megkönyítve a keresgélést.
2. Egy kis kedvcsinálót ill. infót is beépítünk! duB felajánlotta, hogy készít egy web lapot. Ide felrakhatjuk a túrákat, túrákról képeket. Megkönnyíthetnénk a kezdők, érdeklődők dolgát azzal, hogy felrakunk leírásokat a motortípusról (250, 400, 500, 600, 1100, 1200, 1400), ehez kapcsolodó saját véleményeket is (Mit szeretek a gépemben a legjobban?). Az oldalt korlátozottan bővítenénk, hogy duB-nak azért ne főállásban kelljen ezt csinálnia. Szerepelhetnének benne tagok (elérhetősséggel, hogy legyen kinek mail-t küldeni, hívni).

Remélem tetszik az ötlet. Ha igen, 7végén meg is beszélhetjük a részleteket, egyeztethetjük a szövegeket, mi legyen az oldalunkon .

Kérem a reagálásotokat , a ritkábban olvasó mocis barátaink vélemyényét különösen.
De az az 1-2 év bőven jó, hogy legyen az embernek fogalma arról, hogy milyen nagy motoron menni. Utána meg majd eldönti, hogy hogyan tovább.
Aki még életében nem ült motoron vagy csak robogón, simon, akkor azért lutri a 600as. Nem kéne eröltetni, mert a végén baj lesz a vége. Az viszotn tény hogy a 400as 1-2 éven belül kinövi az ember.
De, úgy gondoltam, hogy az R6-az erősebb. Az nem egy sporttúra gép.
Nem fordítva gondoltad? szerintem az R6 veri a ZZR 600-at lévén hogy az R6 inkább pályagép.
Én azért ezt megcáfolnám. Egy kezdő motorosnak nem ajánlanék 100 lóerőt, még akkor se, ha kinövi a 400-ast. Én a napokban mentem egy Yamaha R6-tal, tudom, nem egyenrangú egy ZZR 600-assal, de még az is brutális volt a 400-as után. Szerintem inkább járjon el a 400-assal 2-3 évet, és utána váltson. A 400-asba se fog csalódni... Én sem csalódtam benne!
Hal! Én kihagynám a 400-ast. Gyorsan kinövöd! Szinte hasonló árban van a 600-as is és az jobban megéri az árát. Nekem 400-asom volt,de ha 130 körül utolértem vkit nem lőtt ki valami erőteljesen. Már 600-as blokk van benne és ég és föld! Van erő bőven! Max 100.000-el drágább a 600-as és így csak egyszer kell átíratnod.
Ahha!