Szép napot all... tudtok róla hogy ma azaz péntek éjféli gurulás lessz a citadellára .... bp városnézzésel? indulás tesco váci úti parkoló vagy szigetszentmiklós shell kút :-)
Először is , csak 4-es (4órát tartalmazó) szinkreonteszterrel lehet, darabonként nem.
De a levegőcsavarok stb. is csak egy bizonyos állása mellett lehet, tehát nem egyszerű, nem javaslom házilag.
Plusz: a 6kilós így 'hangolható' is. Az enyém most ún. "KTM style" -ra lett állítva: 3000alatt a felsőbb fokozatokban használhatatlan, 2000 alatt teli gázon 6-ban kicsit dadog is, de 3100-tól töretlenül, lyuk nélkül, egyenletesen (és a gyári beállításnaál dinamikusabban) gyorsít.
A szállítmány nem biztos hogy ideér holnapra ( a németországi ünnep miatt erős csúszás van ) csak akkor induljon el érte az embered, ha itt a fórumon jelzem hogy megérkezett a láncszetted !
Ráadásúl mindent átugranak?
Miért akadályrudat tartasz nekik?
Akkor azt már Én is megnézném... . . . .
Pláne, ha akkora, hogy azt még át is ugorják...
Tudod, amit nem látnak, azon keresztül mennek, és a lovaknak elég rossz a látásuk... . . .
Ismertek valakit akinek van Nolan n102-e (n103?) kábelekkel (midland g7 pmr-hez a "K" típusú, csak lemérném mi mivel csatlakozik) vagy kötési diagramja van erről? Vennék egy Nolan n103-at de pofátlanul drága hozzá a midland g7 kábel, 40 euro ! A "sima" mp3-as lejátszóhoz 18 euro. Nem normálisak, két dugó (3,5-es 4 pólusú az egyik vége a másik végén egy 2,5 és egy 3,5-es két pólusú) és kis kábel a midlandhoz.
Basszus, én jönnék nagyon szívesen, csak melózok szombaton! Pont most, amikor tök jó programlehetőség van ! Bogláron ráadásul aludni is tudnék, mert ott laknak a nagybátyámék! Basszus!
Ha esetleg szeretnél több oldalról infót kapni akkor vedd fel a kapcsolatot a kollegámmal az arpi@ntstudio.hu email címen.Biztosan fogunk tudni segíteni.
Ha egyre gondolunk, akkor a jobb kormánycsutka alá megy be, egy ilyen gumistucnin van rajta, kb az egyik csavarközelében. nézz be a felső villahid alá a jobb oldalról és ott kell lennie
Hétvégén, pontosobban vasárnap érdekel valakit egy kis lovassport?
Hétvégén huginak megint versenye lesz...
Most Simondusztán Érd után, Martonvásár elött... (délelött 9-10-körül kezdődik a verseny és eltart délutánig...)
Hozzá teszem Dab, Jakuza, a legtöbb indul, kb 3-ember kivételével , mind nő... egészen fiatalkáktól az idősebbekig... ;o)
Péter, ha esetleg te is jönnél, tegyél fel hangtópítókat elötte!
Jaj tényleg mi van a tanktáskámmal?
A tiéd jól van...elviszem magammal, hát ha jössz, ott cserélhetünk!
De a levegőcsavarok stb. is csak egy bizonyos állása mellett lehet, tehát nem egyszerű, nem javaslom házilag.
Plusz: a 6kilós így 'hangolható' is. Az enyém most ún. "KTM style" -ra lett állítva: 3000alatt a felsőbb fokozatokban használhatatlan, 2000 alatt teli gázon 6-ban kicsit dadog is, de 3100-tól töretlenül, lyuk nélkül, egyenletesen (és a gyári beállításnaál dinamikusabban) gyorsít.
Olajcsere munkadíjával, szűrő árával, szelephézag ellenőrzéssel, szinkronnal 15-öt fizettem összesen.
A szállítmány nem biztos hogy ideér holnapra ( a németországi ünnep miatt erős csúszás van ) csak akkor induljon el érte az embered, ha itt a fórumon jelzem hogy megérkezett a láncszetted !
És persze bocs - nem rajtunk múlott...
Ráadásúl mindent átugranak?
Miért akadályrudat tartasz nekik?
Akkor azt már Én is megnézném... . . . .
Pláne, ha akkora, hogy azt még át is ugorják...
Tudod, amit nem látnak, azon keresztül mennek, és a lovaknak elég rossz a látásuk... . . .
Jó kis szoprán lennél...
Az emlőslöket vagy a patásokat?
Sajna Billy baby eligérkeztem vitorlázni de máskor megnézük a pipiket! :)
Ha esetleg szeretnél több oldalról infót kapni akkor vedd fel a kapcsolatot a kollegámmal az arpi@ntstudio.hu email címen.Biztosan fogunk tudni segíteni.
Hétvégén, pontosobban vasárnap érdekel valakit egy kis lovassport?
Hétvégén huginak megint versenye lesz...
Most Simondusztán Érd után, Martonvásár elött... (délelött 9-10-körül kezdődik a verseny és eltart délutánig...)
Hozzá teszem Dab, Jakuza, a legtöbb indul, kb 3-ember kivételével , mind nő... egészen fiatalkáktól az idősebbekig... ;o)
Péter, ha esetleg te is jönnél, tegyél fel hangtópítókat elötte!
Jaj tényleg mi van a tanktáskámmal?
A tiéd jól van...elviszem magammal, hát ha jössz, ott cserélhetünk!
Pussz Kill Bill ;o)
Jó gurulást nektek hétvégére
valakinek kezelni kell az orrvitorlát
holnap délután kéne lemenni boglárra
szombaton van a futam utána este pedig vacsi és műsor az indulóknak
ird le mit szeretnél úgy,hogy tudjam továbbitani a szakértőnek
Volna valakinek kedve 7 végén a balcsin vitorlázni?
Verseny volna szombaton,este meg buli.
Nincs legénységem