Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok rola, de viszont erdekel, tudsz pontos adatokat? Vagy web-linket?
Szép napot all... tudtok róla hogy ma azaz péntek éjféli gurulás lessz a citadellára .... bp városnézzésel? indulás tesco váci úti parkoló vagy szigetszentmiklós shell kút :-)
Először is , csak 4-es (4órát tartalmazó) szinkreonteszterrel lehet, darabonként nem.

De a levegőcsavarok stb. is csak egy bizonyos állása mellett lehet, tehát nem egyszerű, nem javaslom házilag.

Plusz: a 6kilós így 'hangolható' is. Az enyém most ún. "KTM style" -ra lett állítva: 3000alatt a felsőbb fokozatokban használhatatlan, 2000 alatt teli gázon 6-ban kicsit dadog is, de 3100-tól töretlenül, lyuk nélkül, egyenletesen (és a gyári beállításnaál dinamikusabban) gyorsít.

Olajcsere munkadíjával, szűrő árával, szelephézag ellenőrzéssel, szinkronnal 15-öt fizettem összesen.
Kawa zzr600-nál hogy kell beállítani a karbiszinkront? Esetleg van valakinek leírása hozzá? Sürgős-fontos lenne!
DEVILZX !

A szállítmány nem biztos hogy ideér holnapra ( a németországi ünnep miatt erős csúszás van ) csak akkor induljon el érte az embered, ha itt a fórumon jelzem hogy megérkezett a láncszetted !

És persze bocs - nem rajtunk múlott...
Na de ZizZer? .

Ráadásúl mindent átugranak?
Miért akadályrudat tartasz nekik?

Akkor azt már Én is megnézném... . . . .
Pláne, ha akkora, hogy azt még át is ugorják...
Tudod, amit nem látnak, azon keresztül mennek, és a lovaknak elég rossz a látásuk... . . .

Jó kis szoprán lennél...
Hát azért ki kell, hogy ábrándítsalak, nem ilyen Amazonok lesznek, de talán meg lesztek elégedve így is... talán.
Ismertek valakit akinek van Nolan n102-e (n103?) kábelekkel (midland g7 pmr-hez a "K" típusú, csak lemérném mi mivel csatlakozik) vagy kötési diagramja van erről? Vennék egy Nolan n103-at de pofátlanul drága hozzá a midland g7 kábel, 40 euro ! A "sima" mp3-as lejátszóhoz 18 euro. Nem normálisak, két dugó (3,5-es 4 pólusú az egyik vége a másik végén egy 2,5 és egy 3,5-es két pólusú) és kis kábel a midlandhoz.
Meg az a baj, hogy ezek a lóval mindent átugranak.
Mit kell nézni?
Az emlőslöket vagy a patásokat?
Oké, köszi, megnézem
Ezért még én is lemondanám a hajókázást! Ahogy fel-le ringanának azok a cicik!

Sajna Billy baby eligérkeztem vitorlázni de máskor megnézük a pipiket! :)
KillBill ilyen lesz a vasarnap? Akkor megneznem :
Basszus, én jönnék nagyon szívesen, csak melózok szombaton! Pont most, amikor tök jó programlehetőség van ! Bogláron ráadásul aludni is tudnék, mert ott laknak a nagybátyámék! Basszus!
Szia !

Ha esetleg szeretnél több oldalról infót kapni akkor vedd fel a kapcsolatot a kollegámmal az arpi@ntstudio.hu email címen.Biztosan fogunk tudni segíteni.
Ha egyre gondolunk, akkor a jobb kormánycsutka alá megy be, egy ilyen gumistucnin van rajta, kb az egyik csavarközelében. nézz be a felső villahid alá a jobb oldalról és ott kell lennie
Sziasztok Srácok!

Hétvégén, pontosobban vasárnap érdekel valakit egy kis lovassport?
Hétvégén huginak megint versenye lesz...
Most Simondusztán Érd után, Martonvásár elött... (délelött 9-10-körül kezdődik a verseny és eltart délutánig...)
Hozzá teszem Dab, Jakuza, a legtöbb indul, kb 3-ember kivételével , mind nő... egészen fiatalkáktól az idősebbekig... ;o)

Péter, ha esetleg te is jönnél, tegyél fel hangtópítókat elötte!
Jaj tényleg mi van a tanktáskámmal?
A tiéd jól van...elviszem magammal, hát ha jössz, ott cserélhetünk!

Pussz Kill Bill ;o)

Jó gurulást nektek hétvégére
Végülis nincs még konkrét programok, lezúzhatok. Kocsival feltudtok szedni és mikor indulnátok? És mikor jönnénk?
ebbol lehetne felvarrot is csinalni
badacsony szigliget fonyod badacsony cél
valakinek kezelni kell az orrvitorlát
Honnét hova megy a verseny? Mikorra kéne leérni? Dolgozni is kell?
minimum 3 de inkább 4 fő kéne max 5
holnap délután kéne lemenni boglárra
szombaton van a futam utána este pedig vacsi és műsor az indulóknak
Hmm ezt még meggondolnám! Léhűtő lehetek?
Szia!
ird le mit szeretnél úgy,hogy tudjam továbbitani a szakértőnek
MÁS
Volna valakinek kedve 7 végén a balcsin vitorlázni?
Verseny volna szombaton,este meg buli.
Nincs legénységem