Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Júni 29 SZuCsaMoTa!
Zúzzunk gixxert tesztelni Hringre!
most csak foltmentes gyurka van
Megint mész sakkon összeveretni magad?
szeva, nézd meg az alkatrészek 3030as hozzászolást üdv mindenkinek
pénteken meg eltűnök 7végére családozni, úh. ma-holnap edzés. jövő7 vasember?
Nem zúzunk vmikor Vasembert vagy Indy 4-et nézni moziba?
nincs, de 7végén össze lesz rakva, mert már csak a dekli kell! és azt utólag is fel lehet
Ezek szerint még mindig nincs gép
Ha csak felületi matt fényt adó karistok, akkor géppel-pasztával ki lehet szedni.

Ha ujjal/körömmel érezhető a karc, akkor csak palást cserével.
válasz ment!
Halihav! Jótanácsot keresek! Eléggé mély karcok vannak a kipufogó dobon, hogy lehetne a legolcsóbban eltüntetni. Krómozott gyári dob.
Elküldve!
érdekel, dobj róla képet meg árat lécci. e-mail az adatlapomon!
Nem csak emil cím:www.ajudis
Nekem van, ha érdekel csörögj! Postai utánvét megoldható, képet is küldhetek róla.
hű, mit linkeltél be? web és mélcím egyben?
kém! aha, pls!
megkerdezzem
96-os zzr400 alkatrészek. 70/3650837
www.ajudis@citromail.hu/kell a www is!/
need some hlp! '95-ös 400-as ZZR-hez keresek JOBB oldali deklit, kuplungházzal (persellyel).
lehetőleg nem orogin gyémántberakásost!
Felteszem ahová csak tudom, remélem tudunk segíteni!

Ha pedig meglesz a motor/elkövető, számíthatsz a segítségünkre !
szép estét mindenkinek
hogy rohadjon le a keze! ha látom, biztos nem megy haza a motorral
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
Ezt az infót csak megerősíteni tudom. Igaz autón, de már végig jártam egy ilyen menetet. (Az idegesítő az volt, hogy egy megkímélt 4(!) éves Renault-ról tűnt el a szám. Persze hozzá nyúlva nem volt, ezért nem is kekeckedtek, de ha nem ugyan az lett volna a motor benne... hát?! nem'tom).