Ez nagyon tetszik nekem.
Régen, amíg tudtam használni a gépemet, egész nyáron bejártam a városba éjszakai motorozásra...
Imádtam!
Gyönyörű a város éjszaka.
Akkor holnap egy kis lovasverseny?
Meséltem Huginnak, hogy jöttök, teljesen oda volt... aranyos... .
Ma olyan ügyes volt, mind a két versenyszámban első lett! . .
Na és reggel 8-tól ott vagyok...
9-ő lesz az első induló...
Puszi nektek...
Persze, ha más programotok van, mert meggondoltátok magatokat, megértem...
nincs morci... nem mindenki szereti a lovakat... .
Skacok! Megebédelek, lemosom a motorom, utána van kedve valakinek kanyarogni egyet Szentendréről Visegrádra a hegyen? Egy oda-visszát lenyomnánk, fagyizás a Duna-parton stb... Én megyek, csak hogy valaki jönne e még?!
Felkerült az új lánc végre lánckerekestől . 8500 volt a felrakása. Gyönyörű szép hangja lett, már nem olyan zakatoló
Viszont a garázsba szépen eldőlt, pedig lábtartón volt, nemvágom hogyan a gond hogy benne volt a kulcs a csomagtartó zárjában, mivel pont kivettem a láncot hogy lezárjam...
Szépen eldölt, szerencsére felfeküdt két biciglin, meg egy fünyirón, csak a kulcs az beletört. .. késsel kihúztam, és még szerencse hogy másoltattam pótkulcsot, meg hogy az idomnak semmi baja nem lett
szeva nekem van egy turakormány szettem felfogatokkal mindennel, ha érdekes küldök fotót. (kicsit magad felé állitva befér és nem ér bele az idomzatba. sulyok nincsenek rajta. üdvgábor msn:hsskft@freemail.hu
szeva. a matricás ember miatt válaszoltam, nálam a melohelyen parkol egy "bérlö" aki matricakivágással reklámokkal foglalkozik, profi az ember, vegyél fel msn-re addig beszélek vele, és összehozzuk, ha megoldodott akkor jelezd légyszi üdv. gábor széles utakat jó idöt kivánok mindenkinek.
Igaz nem mocis hétvégénk volt,de jol sikerült.
Jók voltatok skacok.
A többiek meg tényleg sajnálhatják!
Számomra volt öröm!
Nagyon örültem, hogy eljöttetek!
Sajnálom, hogy a többiek másképp döntöttek...
Gyertek máskor is!
Puszi ;-***
Tök jó volt a lovas nap! Köszönjük a meghívást!
Egyebkent tegnap voltam motoros tajekozodasi turan. Nagyon jo volt. Es termeszetesen eltevedtunk.
egyenlore egyben szeretnem eladni, ha nincs ra vevo csak akkor arulom ki alkatreszenkent
Ez nagyon tetszik nekem.
Régen, amíg tudtam használni a gépemet, egész nyáron bejártam a városba éjszakai motorozásra...
Imádtam!
Gyönyörű a város éjszaka.
hmmm, irigykedem.
Puszi ;-***
Akkor holnap egy kis lovasverseny?
Meséltem Huginnak, hogy jöttök, teljesen oda volt... aranyos... .
Ma olyan ügyes volt, mind a két versenyszámban első lett! . .
Na és reggel 8-tól ott vagyok...
9-ő lesz az első induló...
Puszi nektek...
Persze, ha más programotok van, mert meggondoltátok magatokat, megértem...
nincs morci... nem mindenki szereti a lovakat... .
Üdv Kill Bill
Viszont a garázsba szépen eldőlt, pedig lábtartón volt, nemvágom hogyan a gond hogy benne volt a kulcs a csomagtartó zárjában, mivel pont kivettem a láncot hogy lezárjam...
Szépen eldölt, szerencsére felfeküdt két biciglin, meg egy fünyirón, csak a kulcs az beletört. .. késsel kihúztam, és még szerencse hogy másoltattam pótkulcsot, meg hogy az idomnak semmi baja nem lett
zzr1100 '92 elado alkatresznek vagy javitasra, kifigyelt a hajtokar belole, ha valakit erdekel 0630 8627587 az ara 350ezer
Kicsit kaotikus de kellemes . MAskor is csinalhatunk ilyet
Peeter
A buli ota nem jelentkeztél. Mi van veled?
Te is jol érezted magad?
jöttök ?