Na igen, az teny, hogy a mi 600 km-unkben boven volt lakott telepules, ahol 50-60-as tempo, nincs menetszel, ami kicsit megtamasztana, beallt kocsisor, gaz-fek felvaltva, meg iszonyatosan szar utakon mentunk helyenkent, a lelket is kirazta belolunk, errol nyilvan nem annyira a moci tehet...
Viszont ha mar megemlitetted: tudja vki, hogy ZZR-re hogyan lehetne turasabb kormanyt applikalni? Van-e vmi kesz megoldas, vagy mennyire kell barkacsolni vele?
Egyrészt edzés kell, ez tény. Én is megéreztem az utóbbi hetek 360-400 útjait, pedig nem vagyok pite általában.
De bármikor elindulnék 1000km+ -ra a géppel két személlyel is - ha pedig lenne egy, a városokat mellőző, országutas/autópályás buli, akkor próbaképp egyszer az 1000 mérföld+ -t is megpróbálnám. De előtte szerintem néznék én is egy túra-kormányt a géphez, az sokat segít.
Hat ha mar igy szoba kerult, oszinten szolva nekem is sok volt a 600km/nap a ZZR-rel, hatam/csuklom elegge kesz volt, pedig boven volt benne megallas...
De biztos velem van a baj, rosszul ulok a mocin, vagy nem vagyok eleg edzett, vagy vmi...
Egy ZZR fárasztó ?! Gyorsan fogd be a Zizi fülét, meg ne sértődjön !
Garda tó kerülés - full Dolomitok - Osztrák látványutak - Szentgotthárd - Székesfehérvár - Dunaújváros : 1.014 km. Megállás nélkül (csak tankolásra+1-1 szendvicsre) 15 óra alatt.
Na az fárasztó, bár annak is inkább az unalmas autópáylás közepe volt az: az első 6-8 és az utolsó 3-4 óra az teccett!
Csütörtök van, igy akinek van kedve du 6-7 körül guruljon a rómaira a szokott helyünkre.