Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Csütörtök van, igy akinek van kedve du 6-7 körül guruljon a rómaira a szokott helyünkre.
Köszi az infót! Palástcsere kb. mennyi darabonként és hol csinálnak?
sztem ua a megoldás, mint a többire. villahídcsere, kormány, bowdenek átszererlés stb... nem óccó
Na igen, az teny, hogy a mi 600 km-unkben boven volt lakott telepules, ahol 50-60-as tempo, nincs menetszel, ami kicsit megtamasztana, beallt kocsisor, gaz-fek felvaltva, meg iszonyatosan szar utakon mentunk helyenkent, a lelket is kirazta belolunk, errol nyilvan nem annyira a moci tehet...

Viszont ha mar megemlitetted: tudja vki, hogy ZZR-re hogyan lehetne turasabb kormanyt applikalni? Van-e vmi kesz megoldas, vagy mennyire kell barkacsolni vele?
vasárnapra? valszeg kész lesz, de dekli akkor is kell... no meg velneszelni vagyok.
Nem úgy volt hogy kész lesz a géped addigra?
én csatlakoznék, de vajon van ezen az útvonalon volánjárat?
Szeva mindenkinek....skacok még mindig segitség kellene 250 zzr hez tud valaki alkatrészt?SOS!
Én szombaton v. vasárnap egy félnapos kanyarvadász túrára mennék 2/A Vác - Hont - Vissza Szlovákián át Párkánynál - Lepence - Szentendre - Dkő.

Ki csatlakozna esetleg?
Van valakinek matricás/grafikus ismerőse ?
Egyrészt edzés kell, ez tény. Én is megéreztem az utóbbi hetek 360-400 útjait, pedig nem vagyok pite általában.

De bármikor elindulnék 1000km+ -ra a géppel két személlyel is - ha pedig lenne egy, a városokat mellőző, országutas/autópályás buli, akkor próbaképp egyszer az 1000 mérföld+ -t is megpróbálnám. De előtte szerintem néznék én is egy túra-kormányt a géphez, az sokat segít.
Hat ha mar igy szoba kerult, oszinten szolva nekem is sok volt a 600km/nap a ZZR-rel, hatam/csuklom elegge kesz volt, pedig boven volt benne megallas...
De biztos velem van a baj, rosszul ulok a mocin, vagy nem vagyok eleg edzett, vagy vmi...
Egy ZZR fárasztó ?! Gyorsan fogd be a Zizi fülét, meg ne sértődjön !

Garda tó kerülés - full Dolomitok - Osztrák látványutak - Szentgotthárd - Székesfehérvár - Dunaújváros : 1.014 km. Megállás nélkül (csak tankolásra+1-1 szendvicsre) 15 óra alatt.

Na az fárasztó, bár annak is inkább az unalmas autópáylás közepe volt az: az első 6-8 és az utolsó 3-4 óra az teccett!
Én erre szívesen mennék de épp a múlt héten voltunk errefele, nameg 600km egy nap kissé fárasztó.
Frissítem, hátha valaki még csatlakozna :

"...Nos uraim, a következő KAWÁS gurulás :

Somogyország és Mecsek kerülő túra + Ducati-Aprilia-KTM tesztelés !

Indulás : 2008 - 05 - 25 (vasárnap), reggel 8 : 30 , Dunaújváros, külső ÖMW kút ( 6-os főúttól 300m, M6-tól 1300 m-re.)

Táv: kb. 295 km
Autópálya : 0 km
Útvonal : Dunaújváros - Dunaföldvár - Tamási - Dombóvár - 'Sásdi hullámvasút' - Orfű (motor teszt) - Pécs - Mecseknádasd - Dunaújváros

Résztvevők :

1. Áron ( Z750-ZX6-ER6 hibrid)
2. Szöllő Tibi ( ZZR 400 )
3. Kutya. + Betty ( ZZR600)
4.
5.
6.

( ...ha jelentkeznél, kérlek másold át az egész szöveget és írd fel magad ! )..."
Meg kell jelölni ahol elkezded számolni !

&rash: lekértem a gyári ajánlást a fogszámokra, be is írtam ide. Olvastad ?
Menjünk, menjünk . A gixiket már próbáltam, de a Burgman érdekes lehet.
Dehogynem érdekel! Dobj fel róla egy kéépet!
Ma már elkezdtem számolni, de amikor a lánc takarta a nagyrészét, elvesztettem a fonalat!
Már nemis érdekel hova megy az a kis drótcucc? Hányas foxám , már itthon van az uj szet, köszönet érte Kutyának , de akkor is kiváncsi vagyok rá
Nem is a tiedből vittem el, úgy hogy nem kell itt a salalala!
Érik a pofánverés salalalalala
A sok pedot is ki akarják csábítani!
Akkor visszaviszem a kuplungbowdened!
Úgy is ma lett kész az enyém!
Köszi hogy használhattam addig édes!
nem értem mért hirdetik ezzal a gyerekfejjel ezt a rendezvényt már évek óta, nemtom, csak nekem furcsa egy kicsit...?
menjünk, de ha megint 2x beöltözöm és elküldenek, hogy most ez van meg az van...akkor
nagyon mérges leszek...