Hello mindenkinek!
Jó minőségű használt gumik minden méretben NAGYON OLCSÓN eladók!
Akit érdekel, az írjon: judit092@citromail.hu
Szólhattok ismerősöknek is
Oké, ott a pont!
Akkor most mennyünk le mind a ketten egyszerre, én számolok, te meg nézd meg, hogy az a bizgentyű hova van beakasztva! Az, ami pár bowdent összefog a kormánynál és valahova becsatlakozik. Vagy a vázhoz, vagy nem tudom.
Ugyan nem annyira kozhasznu informacio, de elmondom, hogy hetvegen 2 haverommal nyomtunk egy 1400 km-es turat az orszag masik vegebe a ZZR-rel, es mocskos jo volt.
Nembaj, így elmentem a postára, 3-400m, előttem vlami nő feladott 140db levelet, amit egyesével pecsételtek meg a postás is sztem házhoz hozta, cs nemvoltam itthon. szélén még van bőven eddig nem mertem döntögetni nyári vizencsuszás óta, de lassan kezdem azért a majrécsikot koptatni , mostmár van naci is, térdem nem törik annyira össze, ha túldöntök véletlen, bár inkább ne legyen. cserélhetünk gumit, ha van olyan, amin sok a minta. lehet kiflexelem a kizepénél a mintát mélyebbre , vagy pl forrasztóval. nemtom mivel mintázzák
nemszoktak ilyen miatt kotoszkodni a rend orei, de ha valamibe bele akar kotni akkor ugy is megteszi, nekem amit levettem gumit azt sikerult tukrosre koptatni, az elotte levot meg vaszonig, ha mar eccer ki volt fizetve
Itt a gumim, csináltam pár képet, nem mind valami jó minőségű sajna, de talán látszik h mégis milyen a profilmélység. sóval vajon rendőrbácsik mit szólnak
Megjött a lánc, a postás nyögött egyet amikor felemelte , 2800at rápakoltak bakker postadijként gondolom a súlya miatt . Beszéltem szerelővel, lehet már pénteken feldobja, meg kell hátulra a gumi, mert elkopott eléggé néhol kb nincs fél mili a profilmélység. azért már kötekednek a rend dicső őrei? , Picit megszaladt a paripával a bankszámlám, bőrnaci 35, lánc 28, meg mire felrakja, meg akkor guma is, hajjaj, még jó (annyi azért mégsem) hogy nincs bartánőm
Voltam vele eredetvizsgán és még csak az idomot sem vették le úgy fényképezték le a motorszámot. Amúgy valóban nehéz 600-asra vizsgáztatni, de közúti ellenőrzésnél soha nem derül ki.
az uj rendszer most ugy van, ha megserul a motorszam akkor kap egy egyedi motorazonositot, es csak egy forgalmi csere szukseges hozza, az AF az megszunt, azzal nem lehetett kimenni kulfoldre. De csak tipusazonos motort lehet beepiteni, szoval a 400-asba a 600-as bolkk nemigazan mehet hivatalosan
Halihav! Én most alakítottam át a zzr400-ast(96-os) 600-ra.(92"). Komplett motorcsere,plusz olajhűtő, karbisor, légszűrőház minimális átalakítással 170e. A motorszám átütése 6-os beütőkészlettel símán megoldható.
Így sokkal több bogarat tudok összeszedni!
Téged asszem úgy vezérelt valami ismeretlen erő ide
160/60 17 milyen és mennyiért van, pont aktuális lenne
Jó minőségű használt gumik minden méretben NAGYON OLCSÓN eladók!
Akit érdekel, az írjon: judit092@citromail.hu
Szólhattok ismerősöknek is
Akkor most mennyünk le mind a ketten egyszerre, én számolok, te meg nézd meg, hogy az a bizgentyű hova van beakasztva! Az, ami pár bowdent összefog a kormánynál és valahova becsatlakozik. Vagy a vázhoz, vagy nem tudom.
Nekünk kb. 5000-es futásnál hátsó gumit kellene cserélnünk egymás között !
Köszi szépen a láncot
Egyébként én hagynám a f@szba a motrszámot: ugyan kinek ellenőrizték egyszer is az úton ?! Műszakira meg vissza a 4kilós blokkot...
Jut eszembe: hogy fogod majd eladni a motort később ?
Részletek mobilon:70/3650837
Uitt: zzr 400 blokkalkatrészek.
Így sokkal több bogarat tudok összeszedni!